FirstCategoriiNext
Previous Oferte Next

Circuit Belgia-Olanda-Luxemburg

Imagini Circuit Belgia-Olanda-Luxemburg

Amsterdam,orasul canalelor Un numar fabulos de vizitatori sosesc in fiecare an la Amsterdam.farmecul deosebit al capitalei Olandei incanta pe oricine ajunge sa-l cunoasca.In jurul sau graviteaza alte orase mici idilice,oferind Amsterdamului un farmec in plus. Nu departe de zumzaitul zonei urbane si de agitatia caracteristica incepe celalalt Amsterdam:canale linistite cu copaci pe margini,cu case-barje viu colorate,case inguste de caramida,chiar cat o fereastra de inguste,cu frontoane ...[mai multe detalii despre Amsterdam]

Belgia-Olanda (Luxemburg) 2018

1274 euro/loc in dubla (taxe incluse)
Supliment single 420 euro
Perioada: 1-8 Sep 2018 (8 zile/7 nopti)

Ziua 1 (Joi.1 Sep).Bucuresti-Amsterdam. Intalnire pe aeroport cu insotitorul de grup din partea agentiei si imbarcare la cursa KLM de la ora 07.10 cu destinatia Amsterdam unde vom ateriza la 09.00 ora locala.  Bine ati venit in „ Venetia Nordului” !Originea orasului Amsterdam se regaseste undeva in secolul al XIII-lea. Numele orasului provine de la raul Amstel si de la barajul (dam) construit pentru a tine piept apelor. Cea mai veche atestare documentara a “Barajului de pe Amstel” (Aemstelledamme) dateaza din anul 1204.
Dupa un scurt tur panoramic  continuam cu tur pietonal si  cu vizita la Palatul Regal- construit la jumatatea sec XVII a avut mai intai rolul de primarie a orasului,la vremea respectiva  fiind cea mai mare cladire din Europa.In 1808 regele Louis Napoleon a transformat Guvernul in Palat ,astazi fiind resedinta oficiala regala.Transfer  la hotel si timp liber la dispozitie.Puteti face o vizita in  Piata de Flori (Bloemenmarkt) -este de fapt o piata plutitoare fiind amplasata pe canalul Singel,toate standurile fiind amplasate pe barje plutitoare; Piata Rembrand , Muzeul Van Gogh-contine cea mai mare colectie a lui Van Gogh din toata lumea. Cazare hotel 3 stele in Amsterdam.
Ziua 2 (Vineri .2 Sep).Amsterdam si excursie optionala  Zaanse Schans, Volendam si  Marken  .Mic dejun. La ora 09:00 va propunem o vizita la o Muzeul Diamantelor.Veti avea ocazia sa aflati  cum se aduna,se selecteaza si  se prelucreaza o bucata de carbon pana cand ajunge la perfectiunea unui diamant.Pe langa istoria diamantului veti putea admira coletii minunate de bijuterii cu diamante,inclusive coroane regale. Excursie optionala jumatate de zi in satele pescaresti: Zaanse Schans, Volendam si  Marken. Zaanse Schans  este  un sat-muzeu al morilor de vant si se afla la cativa km la nord de  Amsterdam. Conține în jur de 35 de case si mori de vant traditionale din zona Zaanstreek. Tot aici se poate vizita si o fabrica de branza si o fabrica de saboti.Intre Marken si Volandem ne vom deplasa cu vaporasul.
La intoarcerea in Amsterdam  vizitam Muzeul National-Rijksmuseum-care adaposteste cea mai mare biblioteca publica de arta si istorie a artei din Olanda.Timp liber la dispozitie.
Cazare la hotel 3 stele in Amsterdam
Ziua 3 (Sambata.3 Sep).Amsterdam. Excursie optionala  de o zi la   Leiden, Haga,Delft si Rotterdam
Mic dejun si plecare la 08.30. In Haga au sediul guvernul si parlamentul olandez,Curtea Suprema de Justitie,NATO si ONU,Palatul Regal. Vom vizita Parlamentul si Muzeul Maruritshuis-muzeu de arta langa lacul Hofvijver a carei colectie cuprinde astazi circa 800 de tablouri in majoritate a pictorilor olandezi dar si lucrari din Franta,Italia sau Germania.Aici puteti admira ” Gradina Raiului” si „Caderea  omului” de Brueghel cel Batran si Rubens.Ne abatem din drum cu oprire pitorescul oras  Leiden unde ne vom plimba pe canalele strajuite de copaci si mori de vant. Ne vom opri in Scheveingen pentru a vizita oraselul miniatural Madurodam unde totul este reprezentat la o scară de 1:25 . Oraselul in miniatura a fost numit dupa George Maduro, un student la drept din Curaçao, care a luptat impotriva fortelor de ocupație naziste și a murit în lagărul de concentrare Dachau în 1945. Continuam cu Delft unde vom avea ocazia sa vizitam celebra fabrica si muzeu  de portelan si ceramica albastra,cele 2 catedrale Biserica Veche (Oude Kerk) si Biserica Noua (Nieuwe Kerk), Piata Centrala sau cladirea primariei .In Delft  ne vom opri pentru  a lua pranzul  si continuam cu vizita la Rotterdam-cel mai mare port al Europei. Zilnic, cel puţin 200 de camioane încărcate cu fructe şi legume pleacă din port spre toate ţările  Europei.Se spune ca  fiecare al doilea european bea suc de fructe ce poarta eticheta virtuala „via Rotterdam”. Din totalul suprafetei sale de 319 km², uscatul Rotterdamului acopera doua treimi, in timp ce suprafata de apa înseamna o treime.Ce putem vizita in Rotterdam-Muzeul  Maritim,Turnul Euromast cu liftul de mare viteza,Tunelul Maas,Podul Erasmus supranumit si Lebada datorita formei pilonului central asemanator unui gat prelung de pasare,intrare la Muzeul Boijmans  cel mai mare muzeu de arta vizuala si design din Rotterdam in colectia caruia se regasesc opere semnate de Rembrandt,Salvador Dali,Cezanne,Rubens sau Van Gogh, cu o colectie magnifica de picturi, sculpturi, arta aplicata si decorativa (inclusiv majolica persana, spaniola, italiana si olandeza, portelan, sticla, argint, cositor, dantela si mobila), desene si fotografii. Nu ratati si o vizita in cartierul Kijk-kubus pentru a admira casele cubice.Acestea sunt in numar de 38 mari si 2 mici,sunt locuibile si locuite si una singura se poate vizita. Inainte de plecare spre Amsterdam  timp liber o ora pentru plimbare sau masa.
Cazare la hotel 3 stele in Amsterdam.
Ziua 4 (Duminica. 4 Sep).Amsterdam- Haarzuilens -Utrecht-Kinderdijk-Antwerpen-Bruxelles-285 km.Mic dejun.Dimineata devreme plecam  spre Utrecht la 44 km de Amsterdam via Haarzuilens unde vom vizita cel mai mare castel al Olandei –Den Haar-un castel de poveste situat intr-un parc impadurit inconjurat de gradini si iazuri .Continuam spre Utrecht la 16 km distanta.Aici se gaseste celebrul Turn Dom,cea mai inalta constructive bisericeasca din Olanda.Acesta are 112 metri iar greutatea clopotelor din varf este de 32 tone.Pentru a putea admira privelistea de sus va trebui sa urcati cele 456 de trepte. Aici a fost infiintat primul magazin universal vizitat si de tarul Alexandru I.Ne continuam drumul spre Kinderdijk,regatul morilor de vant , la 68 de km,zona inclusa in patrimoniul natural si cultural UNESCO. Complexul de mori consta în opt mori din caramida, care au fost ridicate la Nederwaard in anul 1738. Alte opt mori la Owerwaard care au fost ridicate în anul 1740, şi alte doua mori construite in anul 1760 la Nieuw-Lekkerland, plus o moara la Blockweer, construită în 1591, dar care a ars complet in anul 1997. Din fericire moara a fost restaurată şi repusă în funcţiune în anul 2000.Continuam spre Bruxel cu oprire la Antwerpen-ne oprim in Piata Grote ptr a admira cladirea Primariei,continuam cu Palatul Justitiei,Catedrala Doamnei care are un turn inalt de 123 metri si in interior gazduieste lucrari de Rubens sau Marten de Vos. Dupa vizita la Casa Memoriala  Rubens  ne intoarcem la Bruxel. Sosire la Bruxel in cursul serii.
Cazare la hotel 4 stele in Bruxelles
Ziua 5 (Luni. 5 Sep).Bruxel. Mic dejun.Tur panoramic si transfer cu autocarul  pentru vizita la  Atomium-Atomul de fier de 103 metri inaltime (marit de 165 de miliarde de ori) a fost construit pentru Expozitia Internațională din 1958 de către arhitectii André si Jean Polak-  dupa care continuam cu vizita la Palatul Regal, Palatul de Justitie,Parlamentul  European,Primaria Bruxel,vizita la Catedrala Sf Michael si Sf Gudula-arhanghelul Mihail este patronal bisericii actuale  iar martirul Sf Gudula este este patronal sfintilor din orasul Bruxel,ne vom plimba prin Piata Grand Place inclusa in Patrimoniul UNESCO in 1998 care reprezinta obiectivul principal din Bruxel.Dupa masa timp liber pentru shopping sau relaxare.
Cazare la hotel 4 stele in Bruxel.
Ziua 6. (Marti. 6 Sep).Bruxel-Gents-Brugge-Oostende-Bruxel.-260 km. Mic dejun.Astazi va propunem o excursie optionala in Gents,Bruge  aflate in patrimoniu UNESCO.In Gent vom admira Castelul Gavensteen ,castelul regilor din Flandra,care gazduieste si 2 muzee iar de pe acoperis puteti admira panorama orasului ,Belfort-sau Turnul cu ceas,Catedrala Sf Bavon in stil gotic ,Primaria si Biserica St Nikolaus,si vom face un tur pietonal prin centrul istoric.Ne indreptam spre Brugge-Orasul Ciocolatei . Bruges este orasul unde a fost inventata slefuirea diamantului in sec al XV-lea de localnicul Lodewijk van Berquem.Ne vom delecta la Muzeul Ciocolatei- amenajat in casa "De Croon" in piata Sfantul Ion,casa ce  dateaza din 1480 si initial a fost o taverna iar mai apoi o patiserie, continuam  cu Biserica Sfantul Sange- detine o ramasita din sangele sfant al Domnului Isus Hristos; contele de Flandra, Diederik van de Elzas a adus haina cu sangele Mantuitorului pe 7 aprilie 1150 si a asezat-o intr-o capela pe care a construit-o in piata Burg.Ne continuam drumul spre Oostende cea mai cunoscuta statiune belgiana de la Marea Nordului.Faleza de aici este un loc mirific de plimbare.Admiram catedrala Petru si Pavel unde se afla mormantul reginei Luise-Marie care a murit in 1850.Retur la Bruxel.
Cazare la hotel 4 stele in Bruxel
Ziua 7.(Miercuri.7 Sep).Bruxel-Luxemburg-Vianden- Clervaux-480 km.Mic dejun.Dimineata devreme la ora 07.00 ne indreptam spre Marele Ducat al Luxembrgului,tara cu cel mai mare PIB pe cap de locuitor din lume.Mai multe parti ale orasului vechi din capitala Luxemburg sunt listate in patrimoniul UNESCO:catedrala gotica de la Notre-Dame  ,fortificatiile orasului,Royal Palace.Podul Adolf este una din atractiile principale ale orasului. Cornische este o alee de unde puteti admira orasul vechi, cunoscuta drept „cel mai frumos balcon din Europa”. Se afla la doar cativa pasi de centru Dupa ce ne plimbam pe strazile din Piata Constitutiei sau Piata Armelor ne  indreptam spre nord spre   Vianden si vizitam castelul din Vianden unul din cele mai mari castele fortificate la vest de Rin , aflat  la o înalţime de 310 metri, cu  vedere la raul Our, aflat la 100 metri mai jos.Returul in Bruxel se va face via Clervaux un orasel tipic luxemburghez cu vai dealuri si casute cochete.Aici putem admira castelul din Clervaux  din sec XII  care gazduieste expozitia de fotografie  „family of Man” a lui Edward Steichen si Manastirea St Morice .
Cazare la hotel 4 stele in Bruxel.
Ziua 8. (Joi.8 Sep).Bruxel-Amsterdam-Bucuresti.Mic dejun si timp liber la dispozitie pentru plimbare,shopping si suveniruri.In jurul orei 12:30  transfer la Amsterdam pentru imbarcare pe cursa spre Bucuresti cu plecare la 20.35

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la Circuit Belgia-Olanda-Luxemburg!

Servicii incluse:
- cazare 7 nopti  cu mic dejun:3 nopti in Amsterdam la hotel 3 stele  si 4 nopti la Bruxelles la hotel 4 stele
- taxele de oras
- bilet de avion Bucuresti-Amsterdam-Bucuresti cu compania KLM
- taxe aeroport (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
- 1 bagaj de cala de 23 kg/persoana-100 euro (poate suferi modificari pana la emiterea biletelor)
- transfer aeroport-hotel-aeroport
- toate transferurile programului cu autocar clasificat turism
-intrarile la urmatoarele obiective :Amsterdam-Palatul Regal,Muzeul National,Muzeul Diamantelor;Bruxel-Atomium,Palatul Regal;Utrecht-Castelul Den Haar ;
- tur panoramic in Amsterdam si Bruxel 
- ghid insotitor din partea agentiei
--bacsisuri obligatorii ghizi si soferi locali– 40Euro/persoana

Nu sunt incluse:
- asigurare de calatorie/storno
- excursiile optionale
-intrarile la obiectivele care nu apar ca si incluse

Excursii optionale:
- Zaanse Schans, Volendam si  Marken:71 euro/pers
-Haga,Leiden,Delft si Rotterdam:137 euro/pers
- Gents-Brugge-Oostende:102 euro/pers
-Luxemburg-102 euro/pers

Orar de zbor informativ:KLM
KL1372  01SEP  Otopeni  Amsterdam   07:10 09:00 01SEP
KL1379  08SEP  Amsterdam Otopeni  20:35 00:15  09SEP 

Observatii:
- obiectivele turistice de pe traseu  vor fi vizitate in interior in functie de timpul alocat la fiecare oprire; in cazul in care nu apar ca si servicii incluse se achita separat la fata locului de fiecare participant
 - grup minim 25 persoane. Pentru un grup mai mic pretul excursiei se recalculeaza sau excursia se poate anula conform contractului  cu turistul. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.
- grup minimum excursiile optionale cu plata -20 persoane; ptr un grup mai mic se recalculeaza proportional cu numarul de persoane participante
 -  conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective
 - agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si a taxei de bagaj, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana; valoarea exacta a acestor  taxe  va fi comunicata cu doua saptamani inaintea plecarii, odata cu emiterea biletelor de avion.
 -agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri si anulari, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene.
 - excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentie
- Hotelierii solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex.mini bar/frigider, seif). Recomandam turistilor, ca in momentul cazarii in hotel, sa solicite la receptie detalii despre aceste costuri suplimentare; la unele hoteluri se solicita garantie numerar sau card, ce se restituie/deblocheaza la predarea camerei. Aceste sume se blocheaza pentru garantarea platii facilitatilor hotelului ;
- orice plangere referitor la cazare se rezorva  direct la fata locului,la receptie,asistat de reprezentantul de grup din partea agentiei;
-Vizitele din fiecare zi a obiectivelor turistice se pot modifica, cu asigurarea vizitarii tuturor obiectivelor incluse în program. Agentia de turism nu poate fi făcută raspunzatoare pentru astfel de situatii , ce nu pot fi depistate anterior plecarii.
-Asigurarea storno (optionala), se incheie in momentul semnarii contractului de comercializare a serviciilor turistice.
-Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce la locatia  respectiva, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
-Agentia isi rezerva dreptul de a anula rezervarea in cazul in care nu sunt respectate termenele de plata.
- suplimentul de camera single se achita obligatoriu de catre persoanele care solicita cazarea in camera single sau daca nu se gaseste partaj;
- hotelurile se vor nominaliza cu 7 zile inainte de plecare

Conditii inscriere:
- Se achita avans nerambursabil  350 euro/pers  din valoarea totala a pachetului.
- Diferenta  se achita cu 90 de zile inainte de plecare.
- Bonusul este  valabil doar  in cazul in care excursia se achita integral pana la 18 martie.Din pretul final al excursiei se va scadea 71 euro tariful excursiei optionale.


CONDITII ANULARE / PENALIZARI:
- 350 euro din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intre data inscrierii/semnarii contractului de servicii turistice  si 90 zile calendaristice înainte de data plecării;
- 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 90 zile inaintea plecarii

TravelFan Expert va recomanda urmatoarele excursii optionale:
- Zaanse Schans, Volendam si  Marken
-Haga,Leiden,Delft si Rotterdam:
- Gents-Brugge-Oostende
-Luxemburg

Formular de contact - Circuit Belgia-Olanda-Luxemburg

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (December 15, 2018)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.6540.0054999999999996
USD (Dolar SUA)4.11970.0336

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll