FirstCategoriiNext
FirstOferte Next

Circuit Israel 2017

Imagini Circuit Israel 2017

Ierusalim,orasul sfant.Nicaieri in lume nu sunt asa de aproape una de alta cele 3 mari religii ale lumii.Pentru crestini,evrei si musulmani deopotriva,pe dealurile iudaice este centrul credintei lor.Anual,milioane de pelerini din cele 3 credinte vin in Ierusalim.Primul templu,construit de Solomon gazduieste Chivotul Legii,cea mai sfanta avere a Israelului.Al doilea templu a fost reconstruit in jurul anului 516 i.Hr. de catre evreii intorsi din exilul din Babilon.O parte din zidul exterior al ...[mai multe detalii despre Ierusalim]
CIRCUIT  I S R A E L                
Perioada: 07 – 12 septembrie 2017
PRET/PERSOANA: 499 EURO (loc in camera dubla/tripla)

BETHLEEM –  IERUSALIM – MAREA MOARTA – IERIHON – NAZARETH -CAANA GALILEII –  Muntele TABOR –  HAIFA – TEL AVIV
 
ZIUA 1: BUCURESTI – BETHLEEM
Intalnire la Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda”, ora 08:00, cu insotitorul de grup. Imbarcare cursa El Al: Bucuresti 10:55 – Tel Aviv 13:30. Tur auto panoramic in jurul Portilor Sfintei Cetati. Cina si cazare la Hotel Shepherd categoria ”turist” (similar) in Bethleem.
ZIUA 2: BETHLEEM – IERUSALIM
Mic dejun. Bethleem, vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii si a Criptei “unde Dumnezeu S-a facut Om”, pentru Mantuirea noastra (aici se afla o icoana a Maicii Domnului ”Aparatoarea Betleheemului”, facatoare de minuni). Biserica romano-catolica Sfanta Ecaterina, Grota Laptelului. Vizita la Ein Karem, “patria Sfantului Ioan Botezatorul”. Vizitarea Bisericii si a Criptei in care s-a nascut “cel mai mare om nascut dintr-o femeie” si Fantana Fecioarei Maria. Intoarcere la Ierusalim, vizita pe Muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul - Cina cea de taina, Mormantul Marelui Rege David. Vizita la Zidul Plangerii. Cina si cazare hotel in Bethleem.
ZIUA 3: IERUSALIM  
Mic dejun. Deplasare la Ierusalim. Incepem Pelerinajul nostru (pe jos) cu Muntele Maslinilor; vizita la Biserica Pater Noster (Tatal Nostru), Biserica Dominus Flavit (Domnul a plans), Biserica Natiunilor (Agoniei) cu Gradina Ghetsimani. In continuare Biserica Mormantului Maicii Domnului si Pestera Getsimani. Vom intra in cetate prin Poarta Sfantului Stefan (Poarta Leilor). Vizitarea casei in care a locuit Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Statii in care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea Paracliselor Sfinte. Incheiem ziua aprinzand o lumanare la Biserica Romaneasca din Ierusalim. Cina si cazare la hotel in Bethleem.
ZIUA 4: IERUSALIM  – IERIHON – MAREA MOARTA – TIBERIAS
Mic dejun. Deplasare Bethleem – Ierusalim – Marea Moarta. Intrare in orasul Ierihon – cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica Greco–Ortodoxa unde se afla “Dudul lui Zacheu” si Biserica si Caminul Romanesc de la Ierihon. Privire asupra Muntelui Carantania si Manastirii Sfantului Gheorghe, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Coboram spre Marea Moarta (-400 m), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran (vechiul centru al Esenienilor). Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice si la restaurant cu autoservire. Scurta pauza de 30 minute. Continuam spre Galileea (in nordul Israelului), urcand pe Valea Iordanului. OFERTA: Yardenit – vizita la locul amenajat al Botezului. Cina si cazarea la hotel categoria ”turist” in Tiberias /Nazaret.
ZIUA 5: CAANA GALILEII – NAZARETH – CAPERNAUM
Mic dejun. Deplasare la Caana, vizita la Biserica Grec-Ortodoxa, aflata pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei in vin. Nazaret. Vizitarea Bisericii Ortodoxe “Sfantul Gavril” cu Izvorul Mariei-pictata de fratii Morosanu in anul 1077, si a Bisericii catolice “Buna Vestire”, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Capernaum, oras denumit si ”Cetatea Domnului”, vizitarea vestitului loc unde Iisus a predicat, casa Sfantului Petru. Tabha, unde Iisus a savarsit minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti. Muntele Fericirilor, vizitarea Bisericii. Optional, in functie de timp, scurta croaziera de 45 minute (aprox. 10 Euro/persoana) cu o ” copie a barcii lui Iisus” pe apele sfinte ale Marii Galilee si vizita la Capris – fabrica de aur si diamante. Cina si cazare la hotel in Tiberias/Nazaret.
ZIUA 6: TIBERIAS – MUNTELE TABOR – HAIFA – TEL AVIV.
Mic dejun. Parasim orasul Tiberias si ne indreptam spre Muntele Tabor – vizitarea Bisericii Grec-Ortodoxe, aflate pe locul “Schimbarii la Fata”. Transfer cu microbuze arabe (10 EURO/persoana, se achita la Agentie). Haifa, splendid oras-port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom admira Templul Cultului Bahai cu gradinile pe terase – etajate. Vizitarea Bisericii Stela Maris (Steaua Marii) cu grota Sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul. Parasim Haifa si ne indreptam pe langa coasta Mediteranei spre Tel Aviv. Continuam spre Aeroportul International Ben – Gurion. Imbarcare cursa EL AL: Tel Aviv 18:00 - Bucuresti 20:50.
Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la Circuit Israel 2017!

SERVICII INCLUSE:
•    Transport cu avionul Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti, compania El Al,
•    Asistenta (Tel Aviv) in aeroport la sosire si plecare;
•    5 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun  si cina) in hoteluri categoria ”turist” echivalent: 3*superior /  4*: 3 nopti in Bethleem, 2 nopti in Tiberias/Nazaret;
•    Transport autocar modern (dotat cu aer conditionat) pentru executarea programului;
•    Intrari la obiectivele precizate in program;
•    Ghid local – vorbitor de limba romana la principalele obiective din Bethleem si Ierusalim (Via Dolorosa);
•    Insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE:
•    Taxele de aeroport : 160 EURO/persoana (pot suferi modificari);
•    Transfer taxi/microbuz Muntele Tabor: 10 EURO/persoana, se achita la agentie;
•    Tips” (bacsisuri) se practica in Zona Orientului Apropiat, inclusiv in Israel: 25 EURO/persoana (pentru ghizi locali, soferi, restaurante, hoteluri), se achita la fata locului reprezentantului agentiei locale;
•    Asigurarea medicala; asigurarea storno optionala (dar recomandata!) se incheie odata cu semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice.
 

GRUP MINIM: 35 PERSOANE.
Supliment grup 34-30 persoane: 20 EURO/persoana Supliment grup 29-25 persoane: 50 EURO/persoana. Supliment grup 24-20 persoane: 95 EURO/persoana.
Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

ACTE NECESARE:
Pasaport valabil inca 6 luni de la data plecarii. In vederea acceptului de intrare in statul Israel, copie xerox.
ATENTIE: nu se accepta pasapoarte temporare, cu valabilitate de un an!
 

 

Formular de contact - Circuit Israel 2017

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (September 24, 2017)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.595-0.0037
USD (Dolar SUA)3.8316-0.0277

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll