FirstCategoriiNext
Previous Oferte Next

Circuit Rusia 2017

Imagini Circuit Rusia 2017

SANKT PETERSBURG SI MOSCOVA
Plecari 2017:13 august,21 august
De la 795 euro/loc in dubla

Ziua 1: BUCURESTI – MOSCOVA – ST. PETERSBURG
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 11:30, pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Sankt Petersburg (escala la Moscova). Sosire in fosta capitala a Rusiei la ora locala 19:40. Transfer si cazare la hotel Lancaster 4* sau similar. Cina la restaurantul hotelului.
Ziua 2: ST. PETERSBURG
Mic dejun. Ziua de astazi o dedicam orasului St. Petersburg unde vom avea un tur panoramic cu Palatul de Iarna, strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Catedarala Sf. Isaac, Muzeul Rusiei, Piata Decembristilor, statuia lui Petru cel Mare, fortareata lui Petru si Pavel (intrare inclusa). Fortareata Petru si Pavel este cea mai veche constructie, fosta capitala a Imperiului Rus, acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi din fostii tari ai Rusiei. Seara, optional, va propunem un spectacol folcloric traditional rusesc.
Ziua 3: ST. PETERSBURG – PETERHOF (optional)
Mic dejun. Optional, va propunem o excursie la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi, situat la 34 km de St. Petersburg. Vom vizita Marele Palat si gradina principala unde sunt amplasate statuia lui Samson cu leul si fantanile in cascada. Dupa amiaza, optional, vom vizita marile catedrale ale St Petersburgului: Catedrala Sf Isaac (a carei cupola este acoperita cu 100 kg de aur pur, fiind considerata a treia mare catedrala ca dimensiune din lume), Catedrala Mantuitorului Insangerat si Catedrala Fecioarei din Kazan.
Ziua 4: ST. PETERSBURG – PUSKIN (optional)   
Mic dejun. In cursul diminetii, vom face o vizita la fosta resedinta a tarilor Rusiei - astazi spatiul care gazduieste celebrul Muzeu de Arta Ermitaj, ale carui colectii valoroase sunt gazduite in Palatul de Iarna, unul dintre cele mai cunoscute palate imperiale. Dupa-pranz, va propunem o excursie optionala in orasul Puskin, unde vom putea vizita Palatul Caterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului.
Ziua 5: ST. PETERSBURG – MOSCOVA
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Moscova. Sosire la Moscova la ora 14:20 (plecare 13.08) / 13:50 (plecare 21.08). Transfer si cazare la hotel Izmailovo Gamma 3* sau similar.
Ziua 6: MOSCOVA
Mic dejun. In aceasta zi vom avea un tur panoramic de oras ce include: Piata Rosie, construita in secolul al XVI-lea de Ivan cel Grozanic, Catedrala Sfantul Vasile, monumentul lui Puskin de pe strada pietonala Arbat. Continuam vizita orasului cu o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii. Dupa amiaza, vizitam Complexul Kremlin (o catedrala si Armureria). Minunat monument arhitectonic si de arta, odinioara fortareata, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia.
Ziua 7: MOSCOVA
Mic dejun. Timp liber sau, optional, vizita la Galeriile Tretyakov – tezaurul national de arta al Rusiei. Dupa-amiaza, se poate opta pentru o croaziera pe raul Moscova.
Ziua 8: MOSCOVA – BUCURESTI
Eliberarea camerelor si transfer la aeroport. Imbarcare pe cursa companiei AEROFLOT catre Bucuresti. Sosire la Bucuresti la ora 12:25.

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la Circuit Rusia 2017!

Servicii incluse in pret:
•    transport cu avionul Bucuresti – Moscova – Sankt Petersburg si retur Moscova – Bucuresti cu compania Aeroflot
•    transport cu avionul cursa interna: St. Petersburg – Moscova
•    transferuri aeroport – hotel – aeroport
•    4 nopti cazare cu mic dejun in St. Petersburg la hotel Lancaster 4* www.lchotel.ru sau similar
•    3 nopti cazare cu mic dejun in Moscova la hotel Izmailovo Gamma 3* www.izmailovo.ru sau similar
•    1 cina la restaurantul hotelului in Sankt Petersburg
•    tururi panoramice cu ghid local Sankt Petersburg si Moscova  
•    vizitarea fortaretei Petru si Pavel
•    vizitarea Muzeul Ermitaj
•    vizitarea Catedralei Sf. Vasile
•    vizita Metrou Moscova - cu intrare la statiile reprezentative
•    vizitarea Complexului Kremlin (o catedrala si Armureria)
•    insotitor roman de grup

Preturile nu includ:
● taxe de aeroport: 180 Euro/persoana (pot suferi modificari)
● taxa viza si procesare acte: 70 Euro/persoana
● bacsisuri (se practica): 25 Euro/persoana, se achita prin insotitorul de grup, la sosirea in Rusia
● asigurare medicala obligatorie LEXGARANT obtinuta de agentia Tour-Operatoare. Detalii necesare: nume, prenume, data nasterii.
Pret: 9 EURO/pachet 8 zile/persoana pentru persoanele cu varsta cuprinsa intre 2 ani si 64 ani.
Pentru alte categorii de varsta:
  0 -   1 an: 18 EURO/persoana
65 - 70 ani: 14 EURO/persoana
71 - 75 ani: 18 EURO/persoana
76 - 80 ani: 23 EURO/persoana
81 - 84 ani: 27 EURO/persoana
85 - 90 ani: 36 EURO/persoana
● asigurarea storno (optionala, recomandata)

Acte necesare pentru obtinerea vizei :
•    pasaport valabil minim sase luni de la data intoarcerii in tara
•    copie pasaport
•    1 fotografie tip pasaport (pe fundal alb)
•    formular tipizat, completat electronic prin intermediul site-ului http://visa.kdmid.ru (se va completa de catre turist sau de catre agentul care efectueaza inscrierea)
•    copie asigurare medicala (se emite de catre agentia Tour-Operatoare)
Nota: actele se vor depune la sediul agentiei Tour-Operatoare, nu mai tarziu de 20 zile inaintea plecarii.

Grup minim:25 persoane
Pentru un grup de 20 – 24 persoane, pretul se majoreaza cu 35 EURO/ persoana. Pentru un grup de 15 – 19 persoane, pretul se majoreaza cu 55 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in acest caz, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim

- Imaginea maiestuoasă a Sankt Petersburgului este datorată detaliilor arhitecturale variate: bulevarde lungi și drepte, spații vaste, grădini și parcuri, garduri decorative din fier forjat, monumente și sculpturi decorative.
- Râul Neva, cu multele lui canale, poduri și cheiuri din granit, dă orașului o notă aparte, de neconfundat, Sankt Petersburg fiind cunoscut si sub numele de "Veneția Nordului". O atracție principala o constituie cele 300 de poduri, dintre care nouă se deschid deasupra Nevei. Turiștii se înghesuie ca să vadă podurile coborâte și ridicate pentru a permite navelor să traverseze orașul.
- Amplasarea Sankt Petersburgului lângă Cercul Polar de Nord, la aceeași latitudine cu orașele Helsinki, Stockholm, si Oslo (60° N), fac ca amurgul să dureze toată noaptea în mai, iunie și iulie. Acest fenomen este cunoscut ca „Nopțile Albe”.
- Moscova este capitala Rusiei, cel mai mare oras al acesteia si, de asemenea, cel mai mare oras al Europei. Este localizata pe raul cu acelasi nume, in partea europeana a tarii. Moscova are o istorie foarte indelungata si tumultoasa, fiind capitala fostei Uniuni Sovietice pana in anul 1991. În centrul Moscovei se află Kremlinul, care este sediul guvernului, iar în apropiere se găseşte Piaţa Roşie.
- Piata Rosie este cea mai cunoscută piaţa din Moscova. Piaţa separă Kremlinul, fosta reşedinţă imperială, în prezent sediul preşedinţiei ruse, de zona comercială Kitay-gorod. Este locul din care pornesc, în toate direcţiile, marile străzi ale Moscovei şi drumuri ale Rusiei, fiind de aceea considerată centrul tarii.
- Mausoleul Lenin este locul în care a fost depusă mumia lui Vladimir Ilici Lenin. Trupul său îmbălsămat a fost expus publicului la scurtă vreme după moartea sa din 1924. În fiecare an, pe 21 ianuarie, simpatizanţii Partidului Comunist se adună să depună flori la mausoleul lui Lenin din Piaţa Roşie, marcând astfel aniversarea morţii primului conducător al statului sovietic.

Excursii optionale
• vizita Galeriile Tretyakov: 35 euro / persoana
• croaziera pe raul Moscova: 35 euro / persoana
• excursie Peterhof (Marele Palat si parcuri): 60 euro / persoana
• seara folclorica traditional ruseasca:  55 euro / persoana
• excursie Marile Catedrale ale St Petersburgului: 45 euro/persoana
• excursie la Puskin cu vizitarea Palatului Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar: 60 euro / persoana
 

Formular de contact - Circuit Rusia 2017

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (December 13, 2017)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.63320.0017
USD (Dolar SUA)3.9274-0.0175

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll