PreviousCategoriiNext
Previous Oferte Next

India 2017- Triunghiul de Aur

Imagini India 2017- Triunghiul de Aur

India Triunghiul de Aur si Varanasi
Plecari 2017: 30 octombrie (8 nopti )
De la 899 eur/loc in dubla

Atractii:Delhi, Varanasi, Sarnath, Khajuraho, Jhansi, Agra, Taj Mahal, Fortul Agra, Fatehpuri Sikri, Rajasthan, Jaipur, Fort Amber.

30–31 Octombrie | Bucuresti – Amsterdam – Delhi
Intalnire cu reprezentantul agentiei la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 04:00, pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL1372 cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 06:00, sosire la Amsterdam la ora 08:05. Imbarcare pe zborul KL871 cu destinatia Delhi cu decolare la ora 12:35. Sosire in Delhi la ora 01:00 in data de 31 Octombrie. Transfer la hotel si cazare. Program liber pentru odihna. Suntem in capitala Indiei, o combinatie captivanta de elemente vechi si moderne, impartita in doua parti principale: Old Delhi si New Delhi. In aceasta dupa-amiaza descoperim printr-un tur partea noua a orasului. Vizitam Minaretul Qutub, acest turn spectaculos de 72 m inaltime, gravat cu versuri din Coran, construit de Qatb-ud-Din-Aibak in Sec XIII-lea pentru a-si sarbatorii victoria in fata regilor hindusi. Din anul 1993 face parte din Patrimoniului UNESCO. Continuam cu Mormantul lui Humayun, o bijuterie arhitecturala in stil Indo-Persan, construit la cererea sotiei imparatului, sursa de inspiratie pentru Taj Mahal. Trecem pe langa Poarta Indiei o arcada de 42 m inaltime construita de britanici in onoarea soldatilor indieni care au murit in primul razboi mondial. De aici se pot observa Rastrapathi Bhawan resedinta prezidentiala (fosta resedinta regala) si Sansad Bhavan (Cladirea Parlamentului). Cazare la Hotel Hilton Baani Square 4* sau similar.
1 Noiembrie | Delhi
Mic dejun. Astazi descoperim vechiul Delhi. Turul incepe cu vizita la Raj Ghat monument dedicat memoriei lui Mahatma Gandhi. Drumul ne poarta pe langa Fortul Rosu spre Moscheea Jama Masjid (Moscheea Vineri), una dintre cele mai mari din Asia. A fost extravaganza arhitecturala a imparatului Shah Jahan, cel care a construit popularul Taj Mahal, 5.000 de mestesugari fiind folositi la ridicarea ei. Este punctul principal al musulmanilor din Delhi, cu o capacitate de 20.000 de persoane. Cazare la Hotel Hilton Baani Square 4* sau similar.
2 Noiembrie | Delhi – Varanasi
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul cu destinatia Varanasi. Sosire in inima spirituala a Indiei, Varanasi. Varanasi nu poate fi descris in cuvinte, el trebuie experimentat. Este cel mai vechi oras locuit din India si unul dintre cele mai vechi locuri de pelerinaj hindus din lume. Temple inghesuite, strazi serpuite, alei largi pline cu pelerini si barbati sfinti, preoti hindusi care daruiesc ofrande zeilor, toate acestea sunt Varanasi. Un alt nume al orasului este cel luminos, fiind considerat capitala Zeului Shiva. Lumina din temple atinge cerul albastru, murmurul rugaciunilor este acoperit de clopotele templelor, iar toate ghaturile sunt acoperite de umbrele de soare, sub care stau brahmani care protejeaza sufletele mortilor. Dupa amiaza, vizitam Sarnath, locul unde Buddha isi face pentru prima oara cunoscuta invatatura si tot aici apar primii calugari ai comunitatii budiste. Noaptea locurile din Varanasi sunt de o frumusete rara. O vizita la Varanasi fara ghaturi ar fi incompleta, astfel spre seara ne vom bucura de aceasta experienta. Cazare la Hotel Ideal Tower 4* sau similar.
3 Noiembrie | Varanasi - Khajuraho
Inainte de rasarit facem o plimbare cu barca pe Fluviul Gange, participand astfel la cel mai emotionant act de credinta al pelerinilor hindusi. Cand primele raze de soare lumineaza, mii de credinciosi coboara spre Gange si se scalda in mod festiv pentru a executa ritualurile vechi de mii de ani. Ne intoarcem la hotel pentru a servi micul dejun. Dupa micul dejun, tur de oras de ½ zi. Templul Kashi-Vishwanath, cu domurile sale aurii constituie impreuna cu fluviul, cel mai sfant loc pentru toate grupurile religioase ale hinduismului. Bharat Mata Mandir, inaugurat de Mahatma Gandhi, un templu unic dedicat Mamei Indiei, sunt doar cateva dintre cele mai importante atractii pe care le descoperim. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul cu destinatia Khajuraho. Intalnire cu ghidul local si transfer la hotel. Dupa-amiaza, descoperim acest tinut care stimuleaza gandirea si fantezia. In Khajuraho a trait, luptat si dominat intre Sec al X-lea si al XII-lea, puternicul popor Chandella. La apogeul dominatiei lor le-au consacrat zeilor temple din profunzimea unui popor, care era concentrat asupra vietii spirituale. Arhitectura si sculpturile erotice in piatra sunt de o armonie desavarsita, fiind unice in toata tara. Sunt ilustrate sentimentele umane, precum si dragostea spirituala si fizica. Unul dintre principiile hinduismului spune ca, iubirea sexuala este o forma de energie, din acest motiv reprezentarea ei pe peretii templelor a venit natural. Din 85 de temple au ramas intr-o conditie foarte buna 22. Seara, va invitam la un show de lumina si sunet. Transfer la hotel. Cazare la Hotel Clarks Khajuraho 4* sau similar.
4 Noiembrie | Khajuraho – Jhansi – Agra
Mic dejun. Excusia continua astazi catre Jhansi, nu inainte de face un popas pentru a vizita Templele Orchha, care vorbesc si astazi despre zei inca in viata. In Orchha este venerat ca rege Lordul Ram, despre care se crede ca ziua conduce Ayodhya, iar noaptea calatoreste catre Orchha. Vom vizita fortul Jehangir Mahal, construit in anul Anul 1606. Continuam cu Raj Mahal–renumit pentru picturile sale murale si Rai Praveen Mahal–un minunat palat construit in jurul gradinilor Anand Mahal. Ne indreptam catre gara din Jhansi pentru a ne imbarca in trenul cu destinatia Agra. Plecare la ora 18:40 si sosire la ora 21:10 in Agra (vagoane dotate cu aer conditionat). Sosim in Agra si transfer la hotel. Agra, orasul imparatilor, este medievala, cu ulite inguste si magazine multicolore. Cazare la Hotel Clarks Shiraz 4* sau similar.
5 Noiembrie | Agra – Fatehpur Sikri – Jaipur
Mic dejun. Suntem in orasul care gazduieste una dintre cele sapte minuni ale lumii noi, Taj Mahalul, pe care il vizitam in cursul diminetii. Frumusetea diafana este data de mamura alba, adusa de la 300 km si transportata de o flota de peste 1.000 de elefanti. Au fost necesari 22 de ani si 20.000 de oameni pentru construirea lui. Povestea Taj Mahal-ului este una despre iubirea care depaseste moartea. Construirea lui a fost ceruta de imparatul Shah Jahan in onoarea sotiei sale Mumtaz Mahal. Casatoriti timp de 19 ani, confidenta in toate problemele statului, i-a daruit imparatului 14 copii. A murit la nasterea ultimului copil, iar Shah Jahan a fost devastat si l-a construit in memoria ei, gazduind totodata si mormantul ei. Poarta principala se aseamana unui val, pe care femeile Indiei il poarta in noaptea nuntii. Impresioneaza prin armonia dimensiunilor si a spatiului folosit, combinand arta indiana si persana. Continuam turul cu Fortul Agra, un exemplu de arhitectura mogula. Vizitam Sala de Audiente Publice si Pavilioanele Regale. Ne imbarcam in autocar si ne intreptam catre Jaipur. In drum spre Jaipur, vizitam Fatehpur Sikri, capitala imperiala a lui Akbar in Sec al XVI-lea. A fost abandonata la doar cativa ani dupa ce a fost construita in momentul in care fantanile locale au fost secate. Ruinele au fost bine pastrate fiind aproape neschimbate. Cand a fost ridicat intial, tot complexul, incluzand palatele si moscheele, depasea marimea unui oras precum e Londra. A fost construit din gresie extrasa din dealul pe care era situat, cladirile palatului fiind inspirate din stilul indian local. Dupa acesta vizita ne continuam drumul spre Jaipur. Suntem in tinutul Rajasthan. Acest taram magic plin de culoare si exuberanta impresioneaza turisti cu orase pictate, temple si palate spectaculoase, forturi impunatoare, elefanti impodobiti, obiecte de artizanat colorate, muzica folk si dansuri.Transfer la hotel. Cazare la Hotel Park Regis 4* sau similar.
6 Noiembrie | Jaipur
Mic dejun. Jaipur (Orasul Roz) construit in 1727 de maharajahul Sawai Jaisingh II, era initial gri deschis, insa in 1883 in cinstea vizitei printului Albert s-a poruncit sa fie vopsit in culoarea specifica de bun venit, roz. Acest loc fabulos este bogat in istorie, cultura si arhitectura. Unicitatea orasului este conturata de uluitoare forturi si palate glorioase, care amprenteaza trecutul regal bogat, hoteluri sofisticate de prima clasa, turbane colorate care creeaza un traseu printre minunatele bazare pline cu lucruri de negociat, sariuri fluturand care capteaza privirea precum fluturii, dezlantuirea soferilor de ricsa care trasporta turisti si localnici, seninatatea gradinilor luxuriante. Vom porni in aventura rajastana cu fabulosul Fort Amber, candva capitala locuitorilor minas (primii din aceasta zona). Maharaja Mansingh, comandatul suprem al armatei imparatului Akbar, a inceput constructia fortului in Sec al XVII-lea. Inaintea construirii Palatului Orasului in Jaipur, Fortul Amber a fost sediul central al puterii. Fortul este inconjurat de metereze fortificate si are vedere la Lacul Moat. La fort se poate ajunge cu jeepurile, insa o varianta inedita de a urca este pe elefanti pictati in culori pastelate. Odata ajunsi in varf, va intampina portile masive, pavilioane cu coloane, si palate care amintesc de gloria si bogatia orasului Amber. Poate cea mai interesanta este Sheesh Mahal, palatul oglinzilor, ai carui pereti sunt incrustati cu motive deosebite de oglinda, pentru iluminare fiind suficienta lumina de la o singura lumanare care se reflecta in multitudinea de oglinzi. Ne intoarcem in Jaipur si facem un stop pentru a admira una dintre cele mai frumoase imagini ale orasului Hawa Mahal (Palatul Vanturilor). Fatada extraordinara are 953 m de ferestre construite special pentru a fi folosite de doamnele de la palat pentru a privi lumea de pe strada fara a fi observate. Continuam turul orasului Jaipur cu Palatul Orasului, un complex coplesitor de palate, gradini si curti interioare. Muzeul Palatului detine o colectie de manuscrise rare, arme, costume, covoare si picturi in miniatura. Mergem catre Jantar Mantar, Observatorul Astronomic. Construit in 1726 este una dintre cele 5 minuni astronomice ale lui Sawai Jai Singh si chiar si astazi face previzuni exacte. Spre sfarsitul turului vom explora pietele locale. Intoarcere la hotel. Cazare la Hotel Park Regis 4* sau similar.
7 Noiembrie | Jaipur - Delhi
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, imbarcare in autocar si transfer la Delhi. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare la Hotel Hilton Baani Square 4* sau similar.
8 Noiembrie | Delhi - Amsterdam - Bucuresti
Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL872 cu destinatia Bucuresti via Amsterdam. Decolare la ora 03:15 si sosire la Amsterdam la ora 07:40. Imbarcare pe zborul KL1373 cu destinatia Bucuresti la ora 09:20. Sosire pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 13:05. Sfarsitul pachetului de servicii.

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la India 2017- Triunghiul de Aur!

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri la dus Bucuresti => Delhi, Compania KLM via Amsterdam
• 2 zboruri interne pentru confortul Dumneavoastra:
- Delhi => Varanasi
- Varanasi => Kajuraho
• Zboruri la retur Delhi => Bucuresti, Compania KLM via Amsterdam
• Ghizi locali
• Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi
• Transport cu autocar local dotat cu aer conditionat conform itinerariului excursiei
• Bilet de tren Jhansi => Agra
• Cazare 8 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 4* astfel:
- early check-in in Delhi noaptea sosirii la Hotel Hilton Baani Square 4* sau similar
- 2 nopti in Delhi la Hotel Hilton Baani Square 4* sau similar
- 1 noapte in Varanasi la Hotel Ideal Tower 4* sau similar
- 1 noapte in Khajuraho la Hotel Clarks Khajuraho 4* sau similar
- 1 noapte in Agra la Hotel Clarks Shiraz 4* sau similar
- 2 nopti in Jaipur la Hotel Park Regis 4* sau similar
- 1 noapte in Delhi la Hotel Hilton Baani Square 4* sau similar
• Tururile, vizitele si excursiile prevazute in programul excursiei
• Biletele de intrare la obiectivele turistice nominalizate in program
• 1 plimbare cu elefantul (alternativa la jeep-uri) la Fort Amber in Jaipur
• 1 plimbare cu barca pe Fluviul Gange in Varanasi
• 1 plimbare cu ricsa in Varanasi

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil zboruri intercontinentale 499 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
• Taxele de aeroport zboruri interne 50 € /persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
• Taxa de viza+procesare documente 50 € /persoana, se obtine de catre Interra
• Supliment pentru Demipensiune (7 Cine) 85 €/persoana (se achita din tara)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno, excursiile optionale
• Bacsisurile pentru ghizi locali si soferi, se achita la fata locului insotitorului de grup
• Alte servicii decat cele mentionate in program

Nota: Tarifele in EURO au fost calculate la un curs de 1 EUR=1,05 USD. In cazul in care moneda europeana EUR sufera o depreciere mai mare de 2% in raport cu USD (curs mai mic de 1,03 EUR pentru 1 USD), tarifele se vor recalcula la plata finala cu 21 de zile inainte de plecare.

Acte necesare pentru obtinerea vizei electronice de India (nu mai este necesara prezenta la ambasada):

* 1 fotografie in format digital color, pe fundal alb cu fata intreaga, fara sapca, lobul urechilor vizibil, pozitie serioasa, fara ochelari

- Format imagine: JPEG

- Dimensiune: minim 10 KB si maxim 300 KB

- Inaltimea si latimea pozei sa fie egale:

    dimensiuni minime 350 pixeli (latime) X 350 pixeli (inaltime)
    dimensiuni maxime 1000 pixeli (latime) X 1000 pixeli (inaltime)

* Copie electronica in format PDF dupa prima pagina a pasaportului cu detalii persoanale: nume, data nasterii, numarul de pasaport, etc.  Verificati ca pasaportul sa fie valabil pentru cel putin inca 6 luni de la data returului din excursie, cu minim 2 pagini consecutive libere pentru aplicarea stampilei la sosire.

- Format: PDF

- Dimensiune: minimum 10 KB si maximum 300 KB

* Copie dupa cartea de identitate

* Daca ati mai avut viza de India aplicata pe un alt pasaport, copie dupa aceasta

* Formularul transmis de agentie completat

* Asigurare medicala valabila pe perioada calatoriei

* Telefon de contact (indicat telefonul mobil)

Termen limita de inscriere: Minim 4 saptamani inainte de data plecarii.

 

Formular de contact - India 2017- Triunghiul de Aur

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (September 24, 2017)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.595-0.0037
USD (Dolar SUA)3.8316-0.0277

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll