FirstCategoriiNext
Previous Oferte Next

Israel si Iordania 2018

Imagini Israel si Iordania 2018

Ierusalim,orasul sfant.Nicaieri in lume nu sunt asa de aproape una de alta cele 3 mari religii ale lumii.Pentru crestini,evrei si musulmani deopotriva,pe dealurile iudaice este centrul credintei lor.Anual,milioane de pelerini din cele 3 credinte vin in Ierusalim.Primul templu,construit de Solomon gazduieste Chivotul Legii,cea mai sfanta avere a Israelului.Al doilea templu a fost reconstruit in jurul anului 516 i.Hr. de catre evreii intorsi din exilul din Babilon.O parte din zidul exterior al ...[mai multe detalii despre Ierusalim]

ISRAEL SI IORDANIA
Plecari 2018: 11 septembrie;16 octombrie;20 octombrie;26 noiembrie
De la 619  euro/loc in dubla/7 zile
 

BONUS croaziera pe Marea Galileei si intrarile la: Qumran, Pater Noster Church & Capernaum, valabila pentru inscrieri pana la 20 Aprilie 2018.

Atractii: Bucuresti - Tel Aviv - Jaffa - Bethleem - Haifa - Nazaret - Tiberias - Muntele Tabor - Croaziera pe Marea Galileei - Amman - Mabada - Petra - Aqaba - Eilat - Bethleeem

Ziua 1: Bucuresti - Tel Aviv - Jaffa - Bethleem
Ora 08:00 - Prezentare in aeroportul Otopeni la birourile de check-in ale companiei EL AL cu destinatia Tel Aviv, pentru formalitatile de imbarcare.Ora 11:10 - Decolare spre Tel Aviv, sosire pe aeroportul Ben Gurion (13:45), intalnire cu ghidul local.Tur de oras cu autocarul in Tel Aviv si vizita in Orasul Vechi Jaffa. Transfer in Bethleem pentru cina si cazare.
Ziua 2: Bethleem - Haifa - Nazaret - Tiberias
Mic dejun. In prima parte a zilei vom vizita orasul Haifa - al treilea oras ca marime din Israel si unul din cele mai importante porturi comerciale la Marea Mediterana. Aici vom vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. Al doilea popas il vom face in Nazaret, orasul copilariei lui Iisus, unde vizitam Biserica Ortodoxa Buna Vestire, ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria. In apropiere de Nazaret vom vizita Cana Galileei cu Biserica Minunii si Casa Nuntii, unde Iisus a savarsit prima minune, transformand apa in vin. Deplasare la Muntele Fericirilor unde Iisus a tinut predica despre fericiri. Intoarcere pentru cina si cazare in zona Tiberias/ Nazaret.
Ziua 3: Tiberias - Muntele Tabor - Croaziera pe Marea Galileei - Amman
Mic dejun. Incepem ziua cu Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbarea la fata. Continuam cu croaziera (1h, 30 min) pe Marea Galileii - lac de apa dulce, alimentat de izvoare subterane si de raul Iordan. Continuam cu vizitarea Carpenaum-ului - Casa Sfintilor Petru si Andrei si apoi Tabgha - Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor. Deplasare la Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii. Zona este amenajata pentru a permite pelerinilor sa intre in apele sfinte unde a fost desavarsit botezul lui Iisus.
Vom trecere frontiera din Israel in Iordania si vom merge spre zona Bet She`an sau Decapolis - cele 10 orase, unde Iisus a facut vindecari miraculoase si apoi spre Amman - capitala Iordaniei, vechiul oras Philadelphia - unul din cele 10 orase ale Decapolisului, unde vom face un tur cu autocarul, ocazie cu care vom admira Citadela, Amfiteatrul Roman, zona noua si cea veache a orasului. Cina si cazare in Amman.
Ziua 4: Amman - Mabada - Petra - Aqaba
Mic dejun. Ne indreptam spre Muntele Nebode unde Moise a vazut Pamantul Fagaduintei. Urmatorul popas va fi in Madaba - orasul mozaicurilor, unde vizitam biserica ortodoxa Sfantul Gheorghe care cuprinde un mare mozaic cu cea mai veche harta a Tarii Sfinte cu centrul la Ierusalim. Deplasare spre Petra (capitala Nabateenilor), unde vom vizita Defileul, Tezaurul, Amfiteatrul si mormintele. Cina si cazare in Aqaba (Iordania) - oras situat pe coasta de nord-est a Marii Rosii.
Ziua 5: Aqaba - Eilat - Bethleeem
Mic dejun. Timp liber in statiunea Aqaba pentru vizite. Aqaba este al treilea mare oras al Iordaniei si singura statiune a Iordaniei de la Marea Rosie. La ora 11:30 vom pleca spre Eilat, Israel, unde vom face un tur panoramic si apoi vom avea timp liber pentru a descoperi frumusetea si atractiile orasului. Optional, vizita la acvariul Marina Park. Transfer pentru cina si cazare in Bethlehem.
Ziua 6: Masada - Ierihon - Bethleeem
Mic dejun. Masada - o fortareata antica situata pe o colina, unde se poate urca cu telecabina la ruinele cetatii unde a avut loc cea mai eroica rezistenta a iudeilor in razboiul impotriva romanilor. Sosim in Qumran - tinut desertic, in ale carui grote au fost gasite „Manuscrisele de la Marea Moarta”. Plecare spre Ierihon, plaja si baie in Marea Moarta. Vom continua apoi drumul spre Bethleem, unde vom vizita Biserica Nativitatii, locul nasterii lui Iisus si vom face popas in Piata Ieslei, situata in partea veche a orasului. Cina si cazare in Bethleem.
Ziua 7: Bethleeem - Ierusalim - Tel Aviv - Bucuresti
Mic dejun. Dimineata devreme vom pleca spre Ierusalim, vom urca pe Muntele Maslinilor si vizitam Manastirea Tatal Nostru - construita pe locul unde Iisus i-a invatat pe ucenici rugaciunea Tatal Nostru, Biserica Lacrima, Gradina Ghetsimani  - locul unde obisnuia Iisus sa se retraga si sa se roage si Biserica Tuturor Natiunilor - construita pe locul unde, conform traditiei, Iisus Hristos s-a rugat in ultima noapte de libertate. Traversand paraul Chedron intram in cetatea Ierusalimului prin Poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa - Drumul Crucii, cu cele 14 opriri - o strada aflata in Orasul Vechi despre care traditia crestina spune ca este drumul pe care Iisus Hristos a trecut, purtand crucea, spre locul sau de rastignire. Drumul Crucii se sfarseste la Biserica Sfantului Mormant, unde vom parasi Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc si si ne indreptam catre Zidul Plangerii, unde vom poposi pentru scurt timp. Transfer la Tel Aviv pentru formalitatiile de imbarcare si zbor spre Bucuresti. Ora 18 :00, decolare din Tel Aviv, sosire in Bucuresti - Otopeni la ora 20:50.

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la Israel si Iordania 2018!

Servicii incluse:
Bilet avion, cursa directa El AL, Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti;
Transport cu autocar local pentru realizarea itinerariului;
6 nopti cazare, conform programului in hoteluri de 3* si categoria ”turist”echivalent:3*sup.-4*;
Mic dejun si cina;
Tururi cu autocarul conform program;
Excursia la Masada (doar transportul);
Ghid local vorbitor de limba romana.

Nu sunt incluse:
Taxe aeroport si securitate: 99 Euro/persoana (se achita obligatoriu inainte de plecare);
Taxe de trecere a frontierelor (Israel-Iordania si Iordania-Israel): 40 Euro/persoana (se achita obligatoriu inainte de plecare);
Taxa de intrare in Petra: 60 Euro/persoana(se achita obligatoriu inainte de plecare);
Aigurarea medicala si asigurarea storno;
Excursiile optionale;
Supliment obligatoriu plecarea de Paste - 59 Euro/persoana(se achita obligatoriu inainte de plecare);
Alte servicii care nu au fost incluse in pachetul de baza.

 

Formular de contact - Israel si Iordania 2018

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (December 15, 2018)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.6540.0054999999999996
USD (Dolar SUA)4.11970.0336

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll