Previous Oferte Next

Vacanta la Balchik 2017

Imagini Vacanta la Balchik 2017

VACANTA LA BALCHIK 2017
GRATUIT: excursie Nessebar si Sozopol, excursie Albena, vizita Capul Kaliakra
Plecari 2017: 27 aprilie;18 mai; 22 iunie; 20 iulie;10 august; 7 septembrie
Durata:4 zile/3 nopti (Joi-Duminica)
Tarif:149 euro/persoana(loc in dubla) cu demipensiune
Reducere seniori peste 55 ani:10 euro
A 3-a persoana-reducere 10 euro in camera tripla
Supliment single:35 euro

Ziua 1.Joi.
Intalnire la 08.00 dimineata in zona Cina (Ateneu) si imbarcare autocar.Plecare 08.30 pe ruta Bucuresti-Constanta-Balchik.Se ajunge in cursul dupa amiezii.Cazare la hotel 3 stele si timp liber la dispozitie.Puteti explora micul oras Balchik,sa va plimbati pe faleza din port.Balchik se afla la doar 60 km de Vama Veche si este cunoscut in special datorita Reginei Maria.Intre 1913-1940,Balchik a apartinut Romaniei,fiind mai tarziu redobandit de Bulgaria. Cina si cazare.
Ziua 2.Vineri.
Mic dejun.Astazi vom vizita Castelul Reginei Maria de la Balchik si domeniul sau. Supranumit si "Orasul Alb" (datorita dealurilor albicioase care il inconjoara),Balchik are o istorie bogata,aici a fost si resedinta preferata a Reginei Maria,care a locuit la Castelul din Balchik,inconjurat de frumoasa Gradina Botanica,renumita pentru colectia de cactusi. In 1933 cand isi intocmeste testamentul, Regina Maria cere ca dupa moartea sa inima sa ii fie depusa in micuta capela pe care o construise pe malul marii la Balchik: Stella Maris, iar corpul sa ii fie ingropat la Curtea de Arges, alaturi de ceilalti membri ai Familiei Regale.BONUS:vizita si plaja la Albena.Cina si cazare.
Ziua 3.Sambata.
Mic dejun. Excursie la Nessebar si Sozopol (214 km).Oras-statiune aflat in patrimoniul UNESCO. "Nessebar are circa 40 biserici iar insusi oraselul, statistic, este cu cele mai multe biserici pe cap de locuitor din lume. Turistii se pot retrage de asemenea in umbroasele muzee sau stradutele inguste pline de case cu un etaj si jardiniere cu flori. Merita vizitate Casle Diamanti, Captain Pavel si Panayot Mouskoyani care gazduiesc expozitii etnografice, apoi portile orasului, ruinele zidurilor cetatii, baia turceasca si moara de vant. La fiecare pas veti gasi terase romantice, restaurante, cafenele, baruri."Continuam cu vizita in orasul Sozopol aflat la 68 km de Nessebar spre sud.Aici se afla multe obiective turistice concentrate in centrul istoric printre care si 2 biserici din epoca Renasterii bulgare-Muzeul Arheologic, Biserica Sfântul Gheorghe, Biserica Renascentistă Sfântul Zosim din Sozopol, Muzeul Etnografic, Biserica Renascentista Sfânta Fecioară din Sozopol. Partea veche a orasului cuprinde peste 180 de locuinte construite la mijlocul sec XVIII si inceput de sec XIX,din piatra si lemn. In fiecare an la inceputul lunii septembrie Sozopol gazduieste Festivalul International de Arta Apollonia.
Cina si cazare.
Ziua 4.Duminica.
Mic dejun.Dupa check-out vom parasi Balchik.Oprire la Capul Kaliakra,acest promotoriu superb,care se intinde 2 km in Marea Neagra,si se afla la 60 metri deasupra nivelului marii,fiind o formatiune de roci stancoase. In prezent, aici se afla un mic muzeu in care pot fi vazute piese arheologice. Pe promotoriu se afla ruinele vechii cetati, care include poarta prin care se intra dinspre continent, ziduri ale cetatii dar si ruine ale diferitelor cladiri, biserici, bai comune romane si fantani. Capul Kaliakra a fost declarat zona protejata in 1941, avand in prezent circa 687 de hectare. De pe promotoriul Kaliakra pot fi vazute acum in apa cateva specii de delfini de Marea Neagra, precum si diverse specii de pasari: cormorani, pescarusi .
In cursul serii ajungem la Bucuresti.

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la Vacanta la Balchik 2017!

Servicii incluse:
-cazare 3 nopti la hotel 3 stele
-mic dejun si cina
-transport autocar/microbuz clasificat turism
-ghid din partea agentiei
- excursie Albena
- vizita la Capul Kaliakra
- excursie de 1 zi la Nessebar si Sozopol
- taxa statiune

Nu sunt incluse:
-asigurarea medicala /storno (optional)
-intrarea la obiectivele turistice
-alte cheltuieli care nu apar ca si incluse

Conditii inscriere:
-avans 30% in 3 zile de la confirmarea rezervarii
- diferenta cu 15 zile inainte de plecare

Conditii anulare:
- intre 30-16 zile inainte de plecare,penalizare 50%
- intre 15 zile si data inceperii excursiei 100%

Grup minim 19 persoane.
Pentru un grup intre 14-18 persoane,se va achita obligatoriu un supliment de 10 euro/persoana. Pentru un grup mai mic de 14 persoane excursia se poate reprograma.

OBSERVATII:
- Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport
- Asigurarea storno este optionala, si se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice.
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
- Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.
- Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de autoritatile de resort din Bulgaria.
- Bauturile alcoolice sau racoritoare nu sunt incluse la cina
- Hotelurile isi rezerva dreptul de a percepe la momentul check-in-ului un depozit ca si garantie pentru posibile pagube cauzate de turisti sau consumatie din minibar.
- Hotelul se nominalizeaza cu 7 zile inainte de plecare

 

Formular de contact - Vacanta la Balchik 2017

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (November 20, 2017)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.640
USD (Dolar SUA)3.93220

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll