PreviousCategoriiNext
Previous Oferte Next

Africa de Sud 2019

Imagini Africa de Sud 2019

Cape Town este probabil unul dintre cele mai atractive orase din lume.Este dominat de Muntele Table.Cape Town a fost intemeiat de olandezi la mijlocul secolului XVII si unele dintre cele mai frumoase cladiri istorice dateaza din aceasta perioada.Cladirile rezidentiale si comerciale construite in secolul XIX si la inceputul secolului XX in stilurile victorian si Art Deco constituie,de asemenea,punctele de atractie. Gradinile botanice nationale Kirstenbosch si cele doua acvarii oceanice ...[mai multe detalii despre Cape Town]

Africa de Sud 2019
Perioada: 26 aprilie -7 mai (13 zile/10 nopti)
2995 euro/loc in dubla (taxe incluse)
PEISAJE UIMITOARE,SAFARI ,NATURA SALBATICA TE ASTEAPTA INTR-O INCURSIUNE  UNICA PE CONTINENTUL AFRICAN

Atractiile excursiei:Cape Town,Capul Bunei Sperante,Drumul Vinului,Johannesburg,Pretoria,Ruta Panorama,Safari in Parcul Kruger…citeste programul detaliat pe zile si fii parte din aventura africana!

Ziua 1. Vineri.26 Apr. Bucuresti-Cape Town.
Intalnire cu reprezentantul agentiei si imbarcare la cusa Turkish Airlines cu plecare la 21:35.Intalnirea va fii cu 3 ore inainte de ora programata de zbor la 18.40.Se calatoreste in timpul noptii.
Ziua 2. Sambata. 27 Apr.Cape Town.
Sosire la Cape Town la ora locala 12:10 unde vom fi intampinati de ghidul local vorbitor de limba engleza.Vom urca cu telecabina rotitoare pe Muntele Table daca vremea permite, de unde avem o panorma magnifica a orasului si putem admira Cape Town, Golful Table, Insula Robben la nord și coasta Atlanticului la vest și sud. Vom face un tur de oras de jumatate de zi unde vom admira cladirile si gradinile orasului: Castelul Bunei Sperante-una din cele mai mari cladiri din Africa de Sud ca si intindere,construita de olandezi intre 1666 si 1679 fiind astazi cea mai bine pastrata cladire coloniala din lume; Company’s Garden una din cele mai vechi si frumoase gradini ce isi are originile inca din 1652 si unde se gasesc peste 8000 de specii de plante,o multime de pasari si veverite ce isi au habitatul aici. Tot aici se afla si Catedrala St. George cea mai veche din Africa de Sud.  Continuam cu Cladirea  Parlamentului construit in 1885: structura originala a fost proiectata de Charles Freeman  si Casa Adunarii  de Sir Herbert Baker. ; Vom trece prin cartierul Malay unde se afla cea mai mare comunitate islamica a orasului, cu Muzeul Bo Kaap construit in stil baroc ,ce dateaza din 1768-cladirile sunt foarte viu colorate  cu roz,galben, verde,albastru,rosu ,ridicate cu sute de ani in urma de sclavii eliberati. O atractie a cartierului este si bucataria traditionala,mai precis aceasta zona este cunoscuta pentru un fel de musaca foarte picanta cu ou (bobotie) si un desert dulce si lipicios (koeksister ). Plimbare pe promenada Victoria & Albert, localizata la malul oceanului.
Cazare la Strand Tower Hotel  4* (sau similar) si cina hotel.
Ziua 3. Duminica. 28 Apr. Excursie de o zi din Cape Town la Capului Bunei Sperante.
Dimineata devreme dupa micul dejun vom incepe sa exploram Peninsula Cape. Vom conduce prin Clifton ,Camp Bay si Llandudno,trecand prin Hout Bay unde optional si daca vremea permite  vom face o croaziera pe Insula Focilor pentru a admira focile in mediul lor.Calatoria spre Chapman’s Peak ne conduce prin satele  traditionale Noordoek,Oceanview,Kommetjie si  Scarborough dupa care intram in Rezervatia Naturala a Capului Bunei Sperante. Admiram Noul Far care transmite cel mai puternic fascicol luminos din lume catre apele oceanului. Urcam pe jos (cca 30 minute) sau cu funicularul pana in varf si ne bucuram de spectaculoase privelisti panoramice.La intoarcere vom vizita si istoricul Simon’s Town care  gazduieste Fortele Navale Sud-Africane si Plaja Boulders unde admiram celebra colonie de pinguini. Daca timpul permite turul se va incheia cu o vizita la Gradinile Botanice Kirstenbosch, unde se afla si o sera de dimensiuni mari, unde se gasesc plante din diverse regiuni.
Cazare la Strand Tower Hotel  4* (sau similar)
Ziua 4. Luni. 29 Apr. Excursie de o zi din Cape Town-Drumul Vinului Stellenbosch-Franschhoek-Paarl
Dupa micul dejun grupul va face o incursiune in cele mai pitoresti zone viticole din zona: Stellenbosch-Franschhoek-Paarl.Regiunea viticola Stellenbosch este cea mai renumita din Africa de Sud,aici se gasesc cele mai multe crame de calitate si cuprinde 106 pivnite.Fiecare regiune are propriile tururi care includ si degustari .Continuam spre Valea Franschhoek peste trecatoarea Hellshoogte,unde in 1688 hughenotilor  francezi  li s-a dat teren pentru a dezvolta zona viticola din zona.In Franschhoek (se traduce din olandeza “coltul francez”) se afla unele din cele mai bune restaurant din Africa de Sud,iar localitatea este inconjurata de munti si aminteste de satele francize.Continuam spre Paarl trecand pe langa Inchisoarea Groot Drakenstein de unde s-a eliberat in 1990 Nelson Mandela.Paarl este ale treilea cel mai vechi  oras din Africa de Sud si se afla la poalele Muntelui  Paarl Rock. Aici intalnim cel mai lung drum principal din Africa de Sud cu o lungime de 12 km ce duce in Paarl.Monumentul Afrikaans Language este facut pentru a onora momentul in care aceasta limba a fost recunoscuta ca limba oficiala in Africa de Sud,de aici puteti admira privelistile de vis de pe colina de granit.
Dupa amiaza tarziu retur la hotel.
Cazare la Strand Tower Hotel  4* (sau similar).
Ziua 5. Marti. 30 Apr. Cape Town-Johannesburg-Pretoria- Sandton ( zbor + transport terestru 120 km)
Dimineata devreme suntem transferati la aeroport pentru cursa Cape Town-Johanesburg cu decolare la 07:50 si ajungem in Johaneburg la  09:45 pe aeroportul  domestic  Lanseria Intl aflat la 45 km de Johanesburg.Ne indreptam spre Pretoria, capital Africii de Sud, unde vom face un tur de oras si vom vizita Monumentul Voortrekker. Turul de oras ne va da posibilitatea sa vedem muzee si monumente semnificative pentru istoaria tarii. Monumentul Voortrekker este o structura masiva de granit ce onoreaza primii pioneieri ajunsi aici.Admiram statuia lui Paul Kruger ( presedinte intre 1883-1900) din Piata Catedralei si Palatal Justitiei,Primaria,Opera, impresionantele Union Buildings unde isi are sediul guvernul african si presedintele.Ne indreptam spre Sandton-Orasul Bursa,oras aflat la 15 km de Johanesburg.Peste un million de turisti viziteaza anual Piata Nelson Mandela, unde se gasesc restaurant,magazine,bijuterii.
Cazare la Park Inn Sandton* (sau similar).
Ziua 6. Miercuri. 01 Mai. Sandton-Satul Cultural Lesedi
Dupa micul dejun vom pleca catre satul cultural Lesedi (Lesedi Cultural Village) pentru un tur cultural,aflat la 40 km distanta.Tot aici vom lua si pranzul.Vom interactiona cu diferite triburi africane si traditiile lor inclusiv cu populatia zulu si portul lor traditional.Ascultam povestiri si legende,vizitam casele din sat si ne bucuram de dansul si cantul lor.Pranzul va fi luat la un restaurant local cu mancare traditional africana.Ne luam ramas bun dar nu inainte de a achizitiona artefacte si suveniruri din piata de mestesuguri.
Timp liber la dispozitie pentru restul zilei.
Cazare la Park Inn Sandton* (sau similar).
Ziua 7 Joi. 02 Apr. Sandton-Hazyview.(420 km)
Dimineata devreme vom lua micul dejun si plecam spre Hazyview. Iesim din Sandton si intram in provincia Mpumalanga.Peisaje fantastice,o varietate de legende a triburilor locale,flora si fauna fac din aceasta provincie o destinatie foarte cunoscuta  pentru turisti.In zona Witbank sunt multe mine de carbuni.Acest loc este casa pentru populatia Ndebele cunoscuti pentru talentul lor artistic,pentru imbracamintea multicolora.Casele lor sunt decorate cu modele geometrice.Trecem de Belfast,Lydenburg si ajungem in Ohrigstad ,un sat prietenos inconjurat de campuri.Relicve din Epoca de Piatra si Fier indica existent civilizatiei Pedi si San aici acum cateva mii de ani.Calatoria ne duce in Limpopo,alta provincie cu peisaje la fel de spectaculoase,paduri ,rauri pline de pastravi si cu fauna bogata.Aici se afla populatia Venda si tribul Sotho.Ajungem in Hazyview.
Cazare la Protea Hotel by Marriott Hazyview   4* (sau similar) si cina.
Ziua 8. Vineri. 03 Mai. Hazyview-Kruger Park.
Dimineata foarte devreme transfer in Parcul National Kruger pentru  o zi intreaga de safari in jeep-uri decapotabile.Parcul se intinde pe o lungime de circa 360 km si  o latime de 65 de km si adaposteste o  mare varietate  de specii de flora si fauna. Teritoriul  este brazdat si de raurile Letaba, Luvuvhu, Sabie si Olifants, aceste cursuri de apa asigurand supravieţuirea turmelor de erbivore de-a lungul asprului sezon secetos.Astazi speram ca vom avea ocazia sa ii  vedem pe "cei cinci mari" sau "Big Five": leul, rinocerul, bivolul salbatic, leopardul si elefantul.Dupa o mica pauza pentru micul dejun ne continuam drumul printre tufisuri si carari.
Cazare la Protea Hotel by Marriott Hazyview  4* (sau similar) si cina.
Ziua 9.Sambata. 04 Mai. Hazyview-Johannesburg –Sandton (450 km)
Dupa micul dejun plecam spre Johannesburg via Panorama Route, un drum cu peisaje spectaculoase.Serpentinele ne duc pana la Fereastra lui Dumnezeu (God’s Window).Privelistea padurilor bogate peste Canionul Blyde este spectaculoasa.Canionul Raului Blyde este o vale lunga de 26 km unde sunt amplasate puncte de unde se poate admira panorama rutei.La nord se afla cele trei rondavale,elementul cel mai pitoresc al canionului. Puturile Norocul lui Bourke (Bourke’s Luck Photoles) sunt  puturi formate in mii de ani prin actiunea apei asupra stancilor.
Destinatia finala a zilei este Sandton.
Cazare la Park Inn Sandton 4* (sau similar).
Ziua 10.Duminica. 05 Mai.Sandton-Sun City (200 km)
Dupa micul dejun parasim hotelul si ne indreptam spre Sun City.In drum ne oprim la Barajul Hartebeesport,o zona recreationala la poalele Muntilor Magaliesberg.Ne aflam in nord vestul provinciei,una din cele mai putin cunoscute zone ale tarii.Aici,minereurile de aur,uraniu,platina si diamante genereaza mai mult de jumatate din veniturile provinciei.Zona din jur se numeste Leganul Umnaitatii (Cradle of Humankind),ce dateaza din Epoca de Piatra.Aici se gasesc  o varietate de produse de arta.Unul din cele mai mari orase din provincie este Rustenberg,locul tribului Royal Bafokeng,cel mai bogat trib din Africa de Sud,care si-au folosit veniturile pentru constructia de scoli,drumuri,clinici si complexe sportive.Sun City este o atractie extravaganta,un complex construit “in mijlocul pustietatii”.Aici va puteti relaxa si distra la aqua park-ul Valley of Waves sau puteti vizita Waterworld si cazinoul.
Cazare la Soho Hotel 4* (sau similar).
Ziua 11. Luni. 06 Mai. Sun City.Optional safari in Parcul National Pilanesberg.
Mic dejun si timp liber la dispozitie pentru shopping,distractie la aqua park sau casino.Optional safari in vehicule 4X4 cu pranz inclus in Parcul National Pilanesberg  ½  de zi (3 ore).
Cazare la Soho Hotel 4* (sau similar).
Ziua 12. Marti. 07 Mai. Sun City-Aeroport Johannesburg
Dupa micul dejun timp liber la dispozitie.Dupa amiaza vom fi preluati pentru transfer la aeroportul din Johannesburg pentru imbarcarea la cursa Turkish Airlines cu decolare la 18.25.Se calatoreste in timpul noptii.
Ziua 13. Miercuri.08 Mai. Bucuresti
La ora locala 08:30 ajungem la Bucuresti.

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la Africa de Sud 2019!

Servicii incluse:
- Ghid roman insotitor
- Zboruri la dus Bucuresti - Cape Town si retur Johannesburg-Bucuresti,Compania Turkish Airlines via Istanbul
- Zbor direct intern Cape Town - Johannesburg, (1 piesa de  bagaj de cala inclusa pana la 20 kg, diferenta de kg se achita la fata locului pe aeroport)
- taxe aeroport zboruri internationale 365 euro
- taxe aeroport zbor domestic 105 euro
- Ghizi locali vorbitori limba engleza pe durata programului (exceptand cel 2 zile din Sun City)
- Transport cu autocare locale conform programului
- Cazare 10 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 4* :
- 3 nopti in Cape Town la Strand Tower Hotel 4* sau similar
- 2 nopti in Sandton la Park Inn Sandton  4*  sau similar
- 2 nopti in zona Parcului National Kruger la Protea Hotel by Marriott Hazyview  4* sau similar
- 1 noapte in Sandton la Park Inn Sandton  4*  sau similar
- 2 nopti in Sun City la Soho Hotel 4* sau similar
- Tururi de oras: Cape Town,  Pretoria,Johannesburg
- Mese incluse: 4 pranzuri, 3 cine astfel:
- Excursie la Capul Bunei Sperante cu pranz inclus (picnic)
- Excursie pe Drumul Vinului Stellenbosch-Franschhoek-Paarl cu degustari de vin, branza si pranz inclus
- Excursie la Pretoria cu pranz inclus
- Excursie in satul Lesedi  cu pranz inclus
- Pachet Safari Parcul National Kruger:
- Safari de 1 zi in Parcul National Kruger cu jeep-uri 4x4 si rangeri specializati
- Excursie pe celebra Ruta Panorama
- Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
- taxa de viza


Nu sunt incluse:
- asigurare storno (optionala)  se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice in pachet cu asigurarea medicala de calatorie
- excursiile optionale
- bacsis care se practica 40 euro

TERMENE DE PLATA:
- 20 % din pretul pachetului turistic la inscriere;
- 30% din pretul pachetului turistic cu minim 120 zile inaintea plecarii;
- 30 %  din pretul pachetului turistic cu minim 80 zile inaintea plecarii.
-20 % din pretul pachetului turistic cu minim 50 zile inaintea plecarii.
Daca inscrierea intervine cu mai putin de 50 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea fara rambursarea sumelor achitate.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
- 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face dupa inscriere pana la 120 zile inaintea plecarii;
- 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 89 zile - 61 zile inaintea plecarii;
-100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 60 zile-ziua plecarii sau daca turistul nu se prezinta in timp util la imbarcare din orice motiv;

Grup minim 25 persoane.|
Pentru un grup mai mic intre 24-20 persoane se va achita obligatoriu 85 euro/persoana.In cazul in care grupul va fi mai mic de 20 persoane,excursia se poate reprograma.

Observatii:
-Tarifele in EURO au fost calculate la un curs de 1 EUR=15 ZAR, valabile la data publicarii programului In cazul in care moneda Euro se va deprecia mai mult de 1 EUR=15 ZAR, tarifele se vor recalcula.
-Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport si taxei de viza, in situatia in care acestea sunt modificate de furnizori (companie aeriana, Consulat);
- Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile locale, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
- Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
- Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma numerar sau o copie a cartii de credit personale, ca si garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;
- Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul trebuie sa achite diferenta  pentru camera single;
-Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro;
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau  de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
- Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si de viza in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, respectiv ambasade;
- In situatia in care obtinerea vizelor este intarziata din motive independente de agentie, aceasta isi rezerva dreptul de a anula serviciile rezervate pentru persoanele in cauza cel mai tarziu cu 30 zile inainte de plecare;
- Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari  (modificari sau anulari )ale orarului de zbor operate de compania aeriana;
- In situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna;
- Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective cu pastrarea obiectivelor de vizitat;
- Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
- Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
- Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor optionale este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; - oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dolar american/rand sud-african valabil in luna aprilie 2017; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei;
- Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;

Acte necesare pentru obtinerea vizei pentru Africa de Sud:
* 1 fotografie (color, recenta, de tip pasaport dimensiuni: 3,5 x 4,5 cm pe hartie lucioasa, cu fata intreaga, fara sapca, lobul urechilor vizibil, pozitie serioasa, pe fundal de culoare deschisa (alb, bleu deschis, roz deschis).
* pasaportul in original valabil pentru cel putin inca 30 de zile de la data returului din excursie, cu cel putin 2 pagini complet goale la intrarea in Africa de Sud, ATENTIE: nu se accepta pasaport temporar !
* copie a chitantei primita la plata taxei de viza de la banca Unicredit Tiriac.
* adeverinta de salariat de la societatea la care sunteti angajat cu precizarea functiei si perioada concediului aprobat pe durata calatoriei in circuit / cupon de pensie/  extras de cont recent (minim 2000 USD sau echivalentul in RON sau EUR), traduse in limba engleza si legalizate la notar.
* in cazul copiilor adeverinta de elev si copie dupa certificatul de nastere / in cazul studentilor adeverinta de student, traduse in limba engleza si legalizate la notar.
* copie dupa cartea de identitate.
* asigurare medicala valabila pe perioada calatoriei.
* telefon de contact (indicat telefonul mobil).
Nota: Actele se depun la Ambasada pentru tot grupul, cu 4 saptamani inainte de plecare, durata de procesare a vizelor fiind de aproximativ 3 saptamani. Ambasada isi rezerva dreptul de a solicita prezenta personala a turistilor la Ambasada Africii de Sud din Bucuresti in vederea depunerii actelor.

Orar de zbor Turkish Airlines si Comair

TK1046      Bucuresti                  Istanbul                 21:35 23:00  
TK 044       Istanbul                     Cape Town            01:55 12:10 
MN 468     Cape Town               Johannesburg       07:50 09:45  
TK 039      Johannesburg          Istanbul                 18:30 05:55 
TK1043     Istanbul                      Bucuresti              08:15 08:30  

 

 

 

Formular de contact - Africa de Sud 2019

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (May 22, 2019)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.76270.0019999999999998
USD (Dolar SUA)4.27260.0072999999999999

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll