PreviousCategoriiNext
Previous Oferte Next

Africa de Sud

Imagini Africa de Sud

Cape Town este probabil unul dintre cele mai atractive orase din lume.Este dominat de Muntele Table.Cape Town a fost intemeiat de olandezi la mijlocul secolului XVII si unele dintre cele mai frumoase cladiri istorice dateaza din aceasta perioada.Cladirile rezidentiale si comerciale construite in secolul XIX si la inceputul secolului XX in stilurile victorian si Art Deco constituie,de asemenea,punctele de atractie. Gradinile botanice nationale Kirstenbosch si cele doua acvarii oceanice ...[mai multe detalii despre Cape Town]

Africa de Sud
PEISAJE UIMITOARE,SAFARI ,NATURA SALBATICA TE ASTEAPTA INTR-O INCURSIUNE  UNICA PE CONTINENTUL AFRICAN

Atractiile excursiei: Cape Town – Capul Bunei Sperante – Stellenbosch – Johannesburg – Safari in Parcul Kruger

Ziua 1 (27.10): BUCURESTI – AMSTERDAM – CAPE TOWN
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul international Otopeni la ora 04:00 dimineata pentru imbarcare pe cursa KLM cu destinatia Cape Town. Decolare din Bucuresti la ora 06:00, sosire in Amsterdam la ora locala 08:05. Decolare din Amsterdam la ora 10:15, aterizare in Cape Town la ora locala 22:40. Transfer si cazare la hotel Radisson Blu Hotel & Residence 4* sau similar.
Ziua 2 (28.10): TUR DE ORAS CAPE TOWN SI GRADINA BOTANICA KIRSTENBOSCH
Mic dejun la hotel. Azi vom vizita cosmopolitul oras Cape Town. Vom urca cu telecabina pe Table Mountain, masivul de granit si calcar ce domina orasul, pentru a admira o panorama spectaculoasa (acest obiectiv este accesibil in functie de conditiile meteo). Vom traversa coloratul cartier etnic Malay pentru a ajunge la Castelul Bunei Sperante, la Parlament si la Company Gardens. In continuare, ne vom deplasa in golful Camp’s Bay pentru a vedea splendoarea Atlanticului si celebrii „Twelve Apostles” (stancile celor 12 Apostoli). Turul se va incheia cu vizita Gradinii Botanice Kirstenbosch, pentru a admira unele dintre cele mai frumoase si rare plante din lume. In aceasta zona exista o varietate incredibila de specii de plante, printre care si floarea nationala a Africii de Sud, Protea. Ordinea vizitelor se poate modifica in functie de trafic si de conditiile meteo.
Intoarcere si cazare la hotel in Cape Town.
Ziua 3 (29.10): TURUL PENINSULEI CAPE (140 km)
Mic dejun. Ziua este dedicata ”turului peninsulei”, excursie de o zi ce ne ofera posibilitatea de a ajunge la Cape Point – considerat de renumitul navigator Francis Drake drept „cel mai frumos promontoriu din lume”. In Golful Hout, in functie de vreme, vom putea face o plimbare cu barca pana la Insula Seal si Insula Duiker pentru a admira numeroasele colonii de foci ce se ingramadesc pe stancile golase, precum si numeroase specii de pasari, atractia principala fiind cormoranii. Dejun la un restaurant local. Continuam excursia cu o oprire in golful Boulders unde se afla faimoasa colonie a pinguinilor africani. Vom intra in Rezervatia Capul Bunei Sperante, peisajele fiind deosebit de pitoresti primavara, cand un covor de flori salbatice impodobeste pamantul. Ascensiune cu funicularul la Cape Point de unde vom admira Capul Bunei Sperante, vechiul far si noul far, cel mai luminos din lume. Intoarcere si cazare la hotel in Cape Town.
Ziua 4 (30.10): ZONELE VITICOLE STELLENBOSCH SI FRANSCHHOEK (160 km)
Mic dejun. Azi vom face o excursie si degustare de vinuri in zona viticola Stellenbosch. Vinurile din Africa de Sud sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatea deosebita, iar districtul Stellenbosch este cea mai renumita regiune viticola din tara, de aici provenind cele mai rafinate vinuri. Va invitam sa aflati o parte din secretele producatorilor locali si de asemenea sa degustati mai multe tipuri de vin. Vom incepe cu o vizita a spectaculoasei vai Paarl, dupa care vom poposi la podgoria Anura unde vom face o degustare de vinuri si branzeturi, precum si turul cramei. Excursia continua spre nord-vest, spre frumosul sat Franschhoek si dupa aceea spre Stellenbosch, al doilea cel mai vechi oras din Africa de Sud si sufletul acestei zone istorice a tarii. Vom face o a doua degustare de vinuri la podgoria Neetlingshof, unde vom servi si masa de pranz. Intoarcere si cazare la hotel in Cape Town.
Ziua 5 (31.10): EXCURSIE OPTIONALA LA HERMANUS
Mic dejun. Azi va propunem o excursie optionala la Hermanus – cel mai bun loc pentru observarea balenelor; aici vom face o croaziera pe mare pentru a observa minunatele mamifere marine. Cei ce nu doresc sa participe la excursia optionala, se pot relaxa la hotel sau pot face vizite pe cont propriu in care pot descoperi zonele de promenada ale orasului sau pot merge la cumparaturi, aceasta fiind o oportunitate pentru achizitionarea de suveniruri si produse traditionale africane.
Ziua 6 (01.11): CAPE TOWN – JOHANNESBURG (zbor) – SOWETO
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Cape Town unde ne vom imbarca pe zborul intern cu destinatia Johannesburg. Odata ajunsi la destinatie, restul zilei este dedicat turului orasului Johannesburg si a orasului Soweto. Soweto este un oras construit in anii 50 la sud de Johannesburg pentru muncitorii navetisti de culoare. Daca in trecut Soweto a fost orasul-simbol al rezistentei africanilor contra regimului de apartheid, in prezent orasul este recunoscut pentru amestecul sau de culturi si limbi vorbite. Turul include cele mai importante obiective turistice ale orasului: Piata Libertatii, Muzeul Hector Pieterson (care se viziteaza) si Biserica Regina Mundi. In drumul nostru, vom trece pe langa casa lui Nelson Mandela, unde vom beneficia de timp liber pentru vizitarea micului muzeu. Vom trece apoi si pe langa cel mai mare stadion din Africa, Soccer City, care a gazduit finala Cupei Mondiale de Fotbal 2010. Continuam programul turistic al zilei cu orasul Johannesburg, care este situat la o altitudine de peste 1500 metri si care se mandreste cu titlul de cel mai mare oras al tarii. Pe parcursul turului, vom avea ocazia sa admiram Districtul Central de Afaceri, Curtea Magistratilor si Carlton Centre – cu cel mai inalt turn de pe continent. Transfer si cazare la hotel Southern Sun Katherine Street 4* sau similar in zona Sandton.
Ziua 7 (02.11): GOLD REEF CITY
Mic dejun. Va invitam intr-o calatorie in zona care a ajutat Africa de Sud sa devina numarul unu pe intregul continent african prin exploatarea minelor de aur. Aceasta zi este dedicata vizitarii complexului „Gold Reef City”. Aceasta este varianta reconstruita a orasului Johannesburg din epoca „Goana dupa Aur”. Turul va incepe cu un film de prezentare a inceputurilor extractiei de aur din regiune. Se viziteaza apoi muzeul care are ca tematica aceasta epoca a aurului. Vom fi martorii procesului de „obtinere” a aurului, asa cum era el exploatat odinioara. Un show 4D va completa imaginea acelor vremuri. Complexul este totodata si un parc tematic de distractii, unde vom putea experimenta curajul si adrenalina. Intoarcere si cazare la hotel in Johannesburg.
Ziua 8 (03.11): JOHANNESBURG – PANORAMA ROUTE – REGIUNEA MPUMALANGA (KRUGER PARK) (400 km)
Dupa micul dejun, plecam spre regiunea Mpumalanga, acolo unde se afla renumitul Kruger Park, urmand Panorama Route, una din cele mai frumoase magistrale din Africa de Sud. Vom servi masa de pranz la Aventura Blydepoort. Astazi vom avea ocazia sa admiram Canionul Blyde River, al doilea ca marime din Africa si al treilea din lume. Canionul incepe din orasul Graskop si include Bourke’s Luck Potholes (Puturile Norocoase ale lui Burke) – denumite astfel dupa numele cautatorului de aur, Tom Burke. La God’s Window vom descoperi una dintre cele mai frumoase privelisti din lume. Calatoria cu autocarul va fi una lunga, dar spectaculoasa, de neuitat. Seara, cazare si cina la hotel Sabi River Sun 4* sau similar in localitatea  Hazyview situata in zona Parcului Kruger.
Ziua 9 (04.11): SAFARI IN PARCUL KRUGER
Mic dejun pachet si plecare dimineata foarte devreme (in jurul orei 05:30) spre poarta de intrare in Parcul Kruger. Cunoscatorii sustin ca dimineata devreme si dupa-amiaza sunt cele mai bune momente de surprindere a animalelor. Astfel, pe parcursul zilei ne vom bucura de doua sesiuni de safari: una dimineata pentru a urmari indeaproape trezirea animalelor si alta dupa-amiza. Intre cele doua reprize de safari, ne vom opri la un restaurant din parc unde vom servi masa de pranz. Rundele de safari se realizeaza in vehicule 4x4 (Jeep Safari). Parcul National Kruger se numara printre cele mai mari rezervatii naturale de pe glob, atragand numerosi turisti deoarece aici se pot observa in salbaticie faimoasele „Big Five”, cele cinci mamifere de talie mare ale Africii: elefantul, rinocerul, leul, leopardul si bivolul african. Seara, intoarcere si cazare la hotel in Hazyview. Vom servi cina la hotel.
Ziua 10 (05.11): OPTIONAL, A DOUA SESIUNE DE SAFARI IN PARCUL KRUGER
Celor ce doresc sa repete experienta unui safari in Parcul Kruger, le propunem o a doua sesiune de safari, optionala. Programul excursiei optionale este identic cu cel al zilei precedente. Cei ce doresc sa ramana la hotel, se pot bucura de un program de relaxare, servind micul dejun la restaurantul hotelului si petrecand timp la piscina sau in gradina hotelului. Cina si cazare la hotelul din Hazyview.
Ziua 11 (06.11): PARCUL KRUGER – JOHANNESBURG (400 km). ZBOR JOHANNESBURG – PARIS
Mic dejun la hotel. Dimineata ne vom deplasa cu autocarul de la hotel spre aeroportul din Johannesburg. Imbarcare pe zborul spre Paris cu decolare la ora 19:50.
Ziua 12 (07.11): PARIS – BUCURESTI
Aterizare in Paris la ora locala 05:45 si decolare spre Bucuresti la 09:40. Sosire pe aeroportul Otopeni la ora 13:35.

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la Africa de Sud!

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – Cape Town si Johannesburg – Bucuresti cu compania AIR FRANCE - KLM (schimbarea curselor la Amsterdam la dus si Paris la retur);
• transport cu avionul Cape Town - Johannesburg cu o companie aeriana locala;
• 10 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4*, astfel: 5 nopti in Cape Town, 2 nopti in Johannesburg, 3 nopti in Hazyviewy, in zona Parcului Kruger;
• 4 dejunuri (in zilele 3, 4, 8 si 9);
• 3 cine (in zilele 8, 9 si 10);
• transferurile, excursiile, vizitele si intrarile mentionate in program: tur Cape Town, Turul Peninsulei Cape, excursie in zona viticola Stellenbosch, tur Johannesburg si Soweto, Panorama Route si Canionul Blyde River;
• safari in Parcul Kruger in ziua 9, taxa de intrare in parc si transportul cu masini de teren decapotabile;
• ghizi locali vorbitori de limba engleza;
• insotitor roman de grup;
• taxa de viza (se poate modifica);
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 35 EURO/persoana – se practica in Africa de Sud, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

ORAR INFORMATIV ZBORURI INTERNATIONALE (ore locale):
27.10 Bucuresti 06:00 – Amsterdam 08:05 durata zborului: 3h 05 min
27.10 Amsterdam 10:15 – Cape Town 22:40 durata zborului: 11h 25min
06.11 Johannesburg 19:50 – Paris 05:45 durata zborului: 10h 55min
07.11 Paris 09:40 – Bucuresti 13:35 durata zborului: 2h 55min

GRUP MINIM:
20 persoane. Pentru un grup de 15-19 persoane, pretul se majoreaza cu 150 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

DOCUMENTE NECESARE OBTINERII VIZEI:
- formular de viza corect completat (cu majuscule si culoare neagra);
- pasaport simplu electronic valabil minim 2 luni de la data plecarii, cu minim 2 pagini complet libere;
- 1 fotografie recenta tip pasaport;
- adeverinta de salariat in engleza sau traducere legalizata (cu urmatoarele mentiuni: functie, numar zile concediu si faptul ca turistul este in concediu si va continua, la intoarcere, activitatea in acelasi loc de munca) sau talon de pensie; trebuie prezentata atat adeverinta/talon in romana, cat si traducerea legalizata;
- extras cont bancar pentru ultimele 3 luni;
- pentru minori: copie certificat de nastere, copie pasaport ambii parinti, copie certificat de casatorie / divort parinti.

Nota: Actele de depun la Ambasada pentru intreg grupul cu 5 saptamani inainte de plecare, durata de procesare a vizelor fiind de aproximativ 3 saptamani. Ambasada isi rezerva dreptul de a solicita prezenta personala a turistilor la Ambasada Africii de Sud din Bucuresti in vederea depunerii actelor.

TERMENE DE PLATA:
25% din pretul pachetului turistic la inscriere;
60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
15% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

PRETURI INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE:
â–ª Hermanus: 120 Euro/ persoana.
Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transport cu autocarul, insotitor roman de grup, ghid local, deplasarea pe mare cu un vaporas pentru observarea balenelor. Nu este inclusa masa de pranz.
â–ª A doua sesiune de safari in Parcul Kruger (ziua 10): 100 Euro/ persoana.
Pretul este valabil pentru minim 6 persoane/masina de safari. Masa de pranz este inclusa.

Formular de contact - Africa de Sud

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (August 6, 2021)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.91849.9999999999767E-5
USD (Dolar SUA)4.14860.0098000000000003

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll