PreviousCategoriiNext
Previous Oferte Next

China 2019-Soldatii de Teracota

Imagini China 2019-Soldatii de Teracota

CIRCUIT CHINA 2019-Soldatii de Teracota

Plecari 2019: 27 august (11 zile/9 nopti)
1650 euro/loc in dubla (taxe incluse)

Itinerariu: Shanghai – Xi’An – Beijing

ZIUA 1: BUCURESTI - SHANGHAI
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe cursa internationala AIR FRANCE cu destinatia Shanghai. Schimbarea cursei in Paris.
ZIUA 2: SHANGHAI - Parisul Estului
Sosire la Shanghai. Transfer cu autocarul de la aeroport in Shanghai - oras cosmopolit, care rivalizeaza din ce in ce mai mult cu Hong Kong, mandria Chinei moderne. Vom face un tur de oras panoramic. Vizita va cuprinde Promenada Bund -veritabila expozitie de arhitectura internationala, datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau. Pranzul si cina sunt incluse si se vor servi la restaurante locale. Cazare in Shanghai la hotel de 4*.
Ziua 3: SHANGHAI
Mic dejun. Vom continua sa descoperim orasul si atractiile sale: Gradinile Yuyuan, Templul lui Buddha de Jad, Turnul Jinmao si cosmopolita Strada Nanjing. Atat pranzul, cat si cina vi se vor servi la restaurante locale. Cazare in Shanghai la hotel de 4*.
Ziua 4: SHANGHAI – ZHUJIAJIAO – XI’AN (calatorie cu trenul de noapte)
Mic dejun. Vizitarea orasului Zhujiajiao, construit pe apa, si intrare la muzeul local. Transfer catre gara din Shanghai. Pranzul este inclus. Cina se va servi mai devreme. Calatorie pe durata noptii cu trenul in cuseta de 4 persoane catre Xi’an.
Ziua 5: XI’AN
Sosire, cazare si mic dejun (la pachet sau la hotel, in functie de ora de sosire a trenului) in Xi’an, fosta capitala imperiala, orasul etern, numit Chang’an in antichitate, unul din leaganele vechii civilizatii din Bazinul Fluviului Galben. Cu o istorie de 3 000 de ani, Xi’an a fost capitala pentru 13 dinastii chineze, echivaland in faima vechi capitale precum Atena, Cairo sau Roma. Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Astazi vom face un tur in cadrul caruia vom vizita Pagoda Gastei Salbatice, care reprezinta una din cladirile remarcabile din Xi’an, aflata in interiorul templului Da Ci’en construit in 589 AC (este locul de unde s-a raspandit budismul in China). Continuam cu Vechiul Zid al Orasului si Muzeul de Istorie.Cazare in Xi’an la hotel de 3*.
Ziua 6: XI’AN
Mic dejun, dupa care incepem o noua zi de vizite. Vizitam mai intai Marea Moschee. Vom continua cu o excursie la celebra Armata de Teracota a imparatului Qin Shi Huagandi, una dintre descoperirile arheologice de senzatie ale sec. XX, un sit al carui renume rivalizeaza cu cel al Marelui Zid. In jur de 8000 de razboinici si cai de lut in marime naturala au fost ingropaÈ›i in anul 210 i.Hr., ca o „armata a spiritelor”, menita sa pazeasca mormantul Primului Imparat. Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Cazare in Xi’An la hotel de 3*.
Ziua 7: XI’AN – BEIJING
Mic dejun (la pachet sau la hotel, in functie de orarul trenului). In cursul diminetii vom lua trenul expres catre Beijing. Sosire in jurul orei pranzului. Se va servi pranzul la restaurant local. Vizitarea Templului Cerului, constructie care se intinde pe o suprafata de cca 2.700.000 mp. Templul a fost construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming ca sacrificiu inchinat Cerului. Excursia de astazi se va incheia cu o cina traditionala chinezeasca, avand ca preparat principal rata, gatita dupa metode stravechi, din sec XIV. Cazare la hotel de 4* in Beijing.
ZIUA 8: BEIJING
Dupa micul dejun, ziua va incepe cu vizitarea Marelui Zid (sectiunea Juyongguan Pass), structura imensa, cu o lungime de 6.700 km. Zidul traverseaza cinci provincii ale Chinei si a fost construit in principal in scop de aparare impotriva atacurilor mongole. Excursia continua cu vizitarea unui magazin traditional de cloisonné-uri, urmat de pranz. In partea a doua a zilei continuam cu Drumul Sacru si cu vizitarea unuia dintre Mormintele Ming (complexul cuprinde 13 morminte Imperiale si este situat la cca 50 km de Beijing). Cina se va servi la un restaurant local. Cazare la hotel de 4* in Beijing.
ZIUA 9: BEIJING
Mic dejun. Vizitarea Orasului Interzis (Palatul Imperial, in fapt un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp) si a Palatului de Vara (constructie aflata la 12 km de Beijing, situata pe malul lacului Kunming). Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Cazare la hotel de 4* in Beijing.
ZIUA 10: BEIJING
Mic dejun. Vizitarea Templului Lama (cunoscut ca si “Palatul Pacii si Armoniei”), templu si manastire pentru calugarii budisti. Cladirea incorporeaza armonios atat stilul chinez Han cat si pe cel tibetan. Ne vom continua ziua cu o oprire in bazar, unde va puteti delecta cu o varietate de produse. Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Cazare la hotel de 4* in Beijing.
ZIUA 11: BEIJING - BUCURESTI
Mic dejun la pachet si transfer la aeroportul din Beijing. Decolare la ora 09:05 cu compania AIR FRANCE spre Paris. Schimbarea cursei, imbarcare spre Bucuresti. Sosirea la Bucuresti este prevazuta in aceeasi seara, la ora 23:10.

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la China 2019-Soldatii de Teracota!

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – Shanghai si Beijing – Bucuresti cu compania AIR FRANCE (via Paris);
• 1 noapte transport cu trenul de noapte Shanghai – Xi’An (cuseta pentru 4 persoane);
• transport cu trenul expres de la Xi’An la Beijing;
• 8 nopti cazare la hoteluri de 3* si 4*: 2 nopti Shanghai, 2 nopti Xi’An, 4 nopti Beijing;
• pensiune completa (preparatele au specific chinezesc);
• transport cu autocar local pe circuit;
• vizite si intrari la obiectivele turistice;
• ghizi locali pentru vizite;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (se pot modifica);
• taxa de viza si procesare acte (se poate modifica).

Nota: Taxa de viza si taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna noiembrie 2018. In situatia majorarii de catre consulat sau de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data aplicarii pentru viza sau a emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala de calatorie (obligatorie);
• asigurarea storno (optionala);
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 30 USD/persoana – se practica in China, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Plecarea din 22.06.2019:
22.06: Bucuresti 06:05 - Paris 08:20 durata zborului: 3h 15min
22.06: Paris 15:10 - Shanghai 08:25 (a doua zi - 23.06) durata zborului: 11h 15min
02.07: Beijing 09:05 - Paris 14:00 durata zborului: 10h 55min
02.07: Paris 19:20 - Bucuresti 23:10 durata zborului: 2h 50 min
Plecarea din 27.08.2019:
27.08: Bucuresti 17:40 - Paris 19:45 durata zborului: 3h 05min
27.08: Paris 23:25 - Shanghai 16:35 (a doua zi - 28.08) durata zborului: 11h 10min
06.09: Beijing 09:05 - Paris 14:00 durata zborului: 10h 55min
06.09: Paris 19:20 - Bucuresti 23:10 durata zborului: 2h 50min

GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru grup 21-24 persoane se percepe un supliment de 45 euro/persoana. Pentru grup 16-20 persoane se percepe un supliment de 55 euro/persoana. Pentru un numar mai mic de 16 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI:
✓ pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii din calatorie;
✓ 2 fotografii tip pasaport;
✓ adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului;
✓ formular completat (formularul va fi furnizat de agentie si va fi completat si semnat de catre fiecare turist).
Termen limita de transmitere a actelor catre agentie: 4 saptamani inainte de data plecarii. Durata de procesare a vizelor pentru grupuri este de aproximativ 2 saptamani. Consulatul Republicii Populare Chineze, prin Centrul de Viza in China solicita prezenta personala si amprentarea aplicantilor in vederea acordarii vizelor turistice.
IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere” aferente zilei in care se efectueaza retragerea.

 

Formular de contact - China 2019-Soldatii de Teracota

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (August 24, 2019)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.7228-0
USD (Dolar SUA)4.1899-0

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll