PreviousCategoriiNext
Previous Oferte Next

China 2024

Imagini China 2024

China 2024 - Casa Imparatului si Venetia Orientului

Atractii: Beijing - Suzhou - Wuzhen - Hangzhou - Shanghai

ZIUA 1: BUCURESTI – ISTANBUL – BEIJING
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 19:15 pentru imbarcare pe cursa internationala TURKISH AIRLINES cu destinatia Beijing cu schimbarea cursei in Istanbul (detalii la “Orar de zbor”).
ZIUA 2: BEIJING Mese: cina traditionala
Sosire la Beijing la ora locala 15:35 (grupurile din 23.04, 15.05 si 04.06), transfer si cazare la hotel Beijing King Talent Hotel 4* sau similar. Cina traditionala chinezeasca, avand ca preparat principal rata, gatita dupa metode stravechi, de la anii 1300 la un restaurant local.
Ziua 3: BEIJING - Orasul Interzis, Piata Tian’anmen, Templul Cerului Mese: mic dejun, pranz, cina traditionala
Mic dejun. Vizitarea Orasului Interzis (Palatul Imperial, in fapt un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp), a Pietei Tian’anmen - cea mai mare piata din lume, devenita simbol national si vizitarea Templului Cerului, constructie care se intinde pe o suprafata de cca 2.700.000 mp. Templul a fost construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming ca sacrificiu inchinat Cerului. Continuam ziua cu vizitarea unui atelier de prelucrare a perlelor originale. Cina la un restaurant local. Seara, optional va propunem participarea la Golden Mask show, un spectacol de dans, acrobatie si costume (tarif  informativ: 70 euro / persoana; minim 20 platitori). Cazare in Beijing, la acelasi hotel.
Ziua 4: BEIJING – Marele Zid si Palatul de Vara Mese: mic dejun, pranz, cina
Dupa micul dejun, vom pleca intr-o excursie de o zi, care va debuta cu vizitarea Marelui Zid (sectiunea Juyongguan Pass), structura imensa, cu o lungime de 6.700 km. Vom continua ziua cu vizitarea unui Centru de Medicina Tradionala. Dupa pranzul inclus, in a doua parte a zilei continuam cu vizitarea Palatului de Vara; acesta din urma, incarcat de o istorie de 800 de ani, adaposteste cea mai bine conservata gradina regala din China. Optional, plimbare prin Hutongurile din Beijing, ce ofera o incursiune fascinanta in viata traditionala chinezeasca. Va puteti plimba cu ricsa pentru a explora strazile inguste, podurile si arhitectura traditionala. Vom vizita una dintre casele Siheyuan, casa traditionala chinezeasca cu curte interioara, ce ne va permite sa intelegem mai bine viata si cultura din trecut (tarif informativ: 60 euro / persoana; minim 20 platitori). Cina la un restaurant local. Cazare in Beijing la acelasi hotel.
Ziua 5: BEIJING – SUZHOU (tren expres) Mese: mic dejun, pranz, cina
Mic dejun la pachet. Plecare matinala cu trenul expres de mare viteza - distanta de 1040 km intre Beijing si Suzhou va fi parcursa in cca 5 ore. Sosire la Suzhou (in jurul pranzului), oras situat in delta raului Yangtze, leagan al culturii WU. Orasul este celebru pentru gradinile sale traditionale chinezesti, canalele sale pitoresti si pentru conservarea patrimoniului cultural si arhitectural. Vom servi pranzul intrun restaurant local, apoi vom vizita una dintre cele mai reprezentative gradini traditionale, Gradina “Master of the Net“, intrata in Patrimoniul UNESCO in anul 1997, pentru designul sau elaborat si arhitectura sa peisagistica deosebita. Apoi vom face o plimbare cu barca pe unul din canalele orasului. Turul se incheie cu vizitarea unui atelier de prelucrare a matasii. Cina la restaurant local. Cazare in Suzhou, la hotel Suyuan 4*.
Ziua 6: SUZHOU – WUZHEN – HANGZHOU Mese: mic dejun, pranz, cina
Dupa micul dejun, plecare cu autocarul spre Wuzhen, orasul plutitor. Sosire si tur panoramic de oras in Wuzhen. Este unul dintre cele mai pitoresti si bine conservate orase pe apa din China. Vom admira casele construite de-a lungul canalelor care traverseaza orasul si pravaliile vechi, ramase neschimbate de sute de ani. Dupa servirea pranzului (inclus), plecare spre Hangzhou. La sosire vom vizita Templul Lingyin, unul dintre cele mai vechi si mai renumite temple budiste din China, declarat monument national ocrotit in anul 1961. Cina la restaurant local si cazare in Hangzhou, hotel Wassim Hangzhou 3*.
Ziua 7: HANGZHOU – SHANGHAI Mese: mic dejun, pranz, cina
Mic dejun. Scurta plimbare cu barca pe West Lake (Lacul de Vest). Continuam cu vizitarea Pagodei Celor 6 Armonii, un monument emblematic al spiritualitatii si invataturilor budiste, ce se inalta impunator ca o marturie a armoniei si echilibrului spiritual dintre cer si pamant, dintre om si natura. Incheiem cu vizitarea unei plantatii de ceai si participarea la ceremonia servirii ceaiului, invatand despre ritualurile si tainele ce stau in spatele acestei arte antice. Dupa pranz (inclus), plecare cu autocarul spre Shanghai. Sosire in Shanghai si vizitarea Promenadei Bund - veritabila expozitie de arhitectura internationala, datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau si a strazii Nanjing (principala artera comerciala). Cina si cazare in Shanghai, la hotel Shanghai Holiday Inn Express Putuo 4*.
ZIUA 8: SHANGHAI – tur de oras Mese: mic dejun, pranz, cina
Dupa micul dejun, tur de oras in Shanghai, oras cosmopolit care rivalizeaza din ce in ce mai mult cu Hong Kong, mandria Chinei moderne. Vizita va cuprinde: Gradinile Yuyuan, ce dateaza din timpul dinastiei Ming, a caror constructie a fost finalizata in anul 1577, Muzeul Shanghai si Tianzifang, zona istorica si culturala transformata intr-un centru turistic popular datorita strazilor sale pietruite si cladirilor traditionale. Aceasta zona a fost initial un sat de pescari in perioada dinastiei Qing, iar acum gazduieste numeroase magazine, cafenele, restaurante, galerii de arta si ateliere de artisti. Pranzul este inclus si va fi servit la un restaurant local. Cina la un restaurant local si cazare in Shanghai, la acelasi hotel. Optional, croaziera pe Raul Huangpu (tarif informativ: 35 euro / persoana; minim 20 platitori).
ZIUA 9: SHANGHAI – ISTANBUL Mese: mic dejun, pranz, cina
Mic dejun. Pentru aceasta zi avem prevazute noi vizite, incepand cu Templul Buddha din Jad, unul dintre cele mai frumoase temple din lume, ce gazduieste doua sculpturi buddhiste impresionante, realizate din jad si aduse in 1882 din Burma (in prezent Myanmar) de un calugar chinez. Mergem apoi in cartierul Xintiandi, atractie turistica unica a orasului, datorita conceptului original de imbinare a vechiului si a noului, zona care cuprinde galerii comerciale, baruri, cafenele si restaurante. Vom vizita Jin Mao Tower, a treia cladire ca inaltime din Shanghai, cu 88 de etaje. Timp liber pentru ultimele cumparaturi (camerele se vor elibera pana cel tarziu la ora 12:00). Pranzul si cina sunt incluse si se vor servi la restaurante locale. Transfer la aeroportul din Shanghai pentru imbarcare pe cursa TURKISH AIRLINES cu destinatia Bucuresti (via Istanbul). Decolare din Shanghai la ora locala 22:25 catre Istanbul. Sosire la Bucuresti a doua zi in jurul orei 08:00 dimineata (detalii la “Orar de zbor”).

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la China 2024!

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti - Beijing (via Istanbul) si Shanghai – Bucuresti (via Istanbul) cu compania TURKISH AIRLINES;
• transport cu trenul expres Beijing - Suzhou;
• 7 nopti cazare la hoteluri de 3* si 4*: 3 nopti Beijing, 1 noapte Suzhou, 1 noapte Hangzhou, 2 nopti Shanghai;
• pensiune completa (7 mic dejunuri, 7 pranzuri si 7 cine - preparatele au specific chinezesc);
• o cina traditionala chinezeasca, avand ca preparat rata;
• transport cu autocar local dotat cu aer conditionat conform itinerariului;
• transfer aeroport - hotel - aeroport;
• vizite si intrari la obiectivele turistice:
- BEIJING: Orasul Interzis, Pieta Tian’anmen, Templul Cerului, Marele Zid, Palatul de Vara;
- SUZHOU: Gradina “Master of the Net“;
- HANGZHOU : Templul Lingyin, Pagoda Celor 6 Armonii;
- SHANGHAI : Gradinile Yuyuan, Muzeul Shanghai, Templul Buddha din Jad, Jin Mao Tower;
• plimbare cu barca pe canalele orasului Suzhou;
• plimbare cu barca pe West Lake (Lacul de Vest) in Hangzhou;
• ghizi locali;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport (pot suferi modificari).

NU SUNT INCLUSE:
• taxa de viza si procesare acte (se poate modifica): 490 lei/persoana (se achita la agentie);
• asigurarea medicala de calatorie (obligatorie);
• asigurarea storno (optionala);
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 40 USD/persoana – se practica in China, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.


ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
23.04: Bucuresti 21:40 - Istanbul 23:10 durata zborului: 1h 30min
24.04: Istanbul 01:25 - Beijing 15:35 durata zborului: 9h 10min
01.05: Shanghai 22:25 - Istanbul 05:15 durata zborului: 11h 50min
02.05: Istanbul 07:00 - Bucuresti 08:15 durata zborului: 1h 15 min

15.05: Bucuresti 21:40 - Istanbul 23:10 durata zborului: 1h 30min
16.05: Istanbul 01:25 - Beijing 15:35 durata zborului: 9h 10min
23.05: Shanghai 22:25 - Istanbul 05:15 durata zborului: 11h 50min
24.05: Istanbul 07:00 - Bucuresti 08:15 durata zborului: 1h 15 min

04.06: Bucuresti 21:40 - Istanbul 23:10 durata zborului: 1h 30min
05.06: Istanbul 01:25 - Beijing 15:35 durata zborului: 9h 10min
12.06: Shanghai 22:25 - Istanbul 05:15 durata zborului: 11h 50min
13.06: Istanbul 07:00 - Bucuresti 08:15 durata zborului: 1h 15 min

GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru grup 21-24 persoane se percepe un supliment de 45 euro/persoana. Pentru grup 16-20 persoane se percepe un supliment de 65 euro/persoana. Pentru un numar mai mic de 16 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI:
✓ pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii din calatorie;
✓ 2 fotografii tip pasaport;
✓ viza anterioara de China (daca este cazul);
✓ aplicatia pentru viza se va face online de catre agentie, urmand ca fiecare turist sa se prezinte personal la Centrul de viza pentru China din Bucuresti, pentru amprentarea digitala.
IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere” aferente zilei in care se efectueaza retragerea.

OBSERVATII:
• DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC SAU TEMPORAR VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT;
• nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie;

 

Formular de contact - China 2024

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (July 21, 2024)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.9767-0
USD (Dolar SUA)4.578-0

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll