PreviousCategoriiNext
Previous Oferte Next

China-Tibet-Hong Kong

Imagini China-Tibet-Hong Kong

China antica- Tibet - Hong Kong 2020
Perioada:
8 - 26 iulie 2020 (19 zile/17 nopti)
3490 euro/loc in camera dubla (taxe incluse)
Supliment single - 650 euro

 

Atractii: Beijing - Xi’An - Lhasa - Shanghai - Guilin - Hong Kong

ZIUA 1 (08.07): BUCURESTI - BEIJING
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:00 dimineata pentru imbarcare pe cursa internationala AIR FRANCE cu destinatia Beijing (schimbarea cursei in Paris). Decolare spre Paris la ora 06:05. Sosire in Paris la ora locala 08:20 si plecare spre Beijing la ora locala 13:50.
ZIUA 2 (09.07): BEIJING
Sosire in Beijing, in cursul diminetii, la ora locala 05:55. Transfer de la aeroport in oras. Vom vizita Piata Tian’anmen, cea mai mare piata din lume, devenita simbol national si Orasul Interzis (Palatul Imperial, in fapt un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp). In cea de-a doua parte a zilei, transfer din oras la hotel si timp liber pentru acomodarea cu noul fus orar. Cina este inclusa si se va servi la un restaurant local. Cazare in Beijing la Hotel Super House International Beijing 4* sau similar.
ZIUA 3 (10.07): BEIJING
Dupa micul dejun, ziua va incepe cu vizitarea Templului Cerului, constructie care se intinde pe o suprafata de cca 2.700.000 mp. Tempul a fost construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming, ca sacrificiu inchinat Cerului. Vom continua apoi cu vizitarea Palatului de Vara (constructie aflata la 12 km de Beijing, situata pe malul lacului Kunming). Excursia de astazi se va incheia cu o cina traditionala chinezeasca, avand ca preparat principal rata, gatita dupa metode stravechi, din sec. XIV. Cazare in Beijing la Hotel Super House International Beijing 4* sau similar.
ZIUA 4 (11.07): BEIJING
Mic dejun. Excursia de azi va incepe cu vizitarea Marelui Zid - sectiunea Badaling - structura imensa, cu o lungime de 6.700 km. Zidul traverseaza cinci provincii ale Chinei si a fost construit in scop de aparare. Excursia continua cu vizitarea unei fabrici traditionale de jad si cu o scurta oprire pentru fotografii la Stadionul Olimpic. Cina este inclusa si se va servi la un restaurant local. Cazare in Beijing la Hotel Super House International Beijing 4* sau similar.
ZIUA 5 (12.07): BEIJING - XI’AN (tren de noapte)
Mic dejun. Dupa formalitatile de check-out de la hotel, vom vizita cartierul de arta 798, una dintre cele mai fascinante zone ale orasului, cu un stil arhitectural unic si cu o energie aparte, unde vom putea admira numeroase galerii si magazine de arta, restaurante si spatii expozitionale, toate reunite intr-un ansamblu de foste spatii industriale. Vom fi, astfel, martorii unei importante lectii chinezesti: reconversia prin pastrarea valorilor trecutului! Vom continua excursia cu un Tur Hutong cu ricsa si ne vom bucura de timp liber pentru cumparaturi in Beijing, intr-unul dintre centrele comerciale sau pe strazile special amenajate in acest scop. Cina este inclusa si se va servi mai devreme, urmand sa ne imbarcam in cursul serii in trenul de noapte cu destinatia Xi’An (cuseta de dormit pentru patru persoane - nu este posibila prealocarea locurilor in cusete, sistemul de emitere a biletelor de tren aloca locurile in mod automat).
Ziua 6 (13.07): XI’AN
Sosire in Xi’An - fosta capitala imperiala, orasul etern, numit Chang’an in antichitate, unul din leaganele vechii civilizatii din Bazinul Fluviului Galben. Cu o istorie de 3 000 de ani, Xi’An a fost capitala pentru 13 dinastii chineze, echivaland in faima vechi capitale precum Atena, Cairo sau Roma. De la gara ne vom indrepta spre la hotel pentru a servi micul dejun, apoi vom vizita Pagoda Gastei Salbatice, care reprezinta una dintre constructiile remarcabile din Xi’An, aflata in interiorul templului Da Ci’en construit in 589 AC (este locul de unde s-a raspundit budismul in China). Dupa-amiaza este rezervata vizitei unui sit arheologic unicat, celebra Armata de Teracota a imparatului Qin Shi Huagandi, una dintre descoperirile arheologice de senzatie ale sec. XX, un sit al carui renume rivalizeaza cu cel al Marelui Zid. In jur de 8 000 de razboinici si cai de lut in marime naturala au fost ingropati aici in anul 210 i. Hr., ca o “armata a spiritelor”, menita sa pazeasca mormantul Primului Imparat. Cina este inclusa si va fi servita la un restaurant local. Cazare in Xi’An la hotel Titan Jincheng Art Hotel 4* sau similar.
Ziua 7 (14.07): XI’AN
Mic dejun, dupa care incepem o noua zi de vizite. Vizitam intai Muzeul de Istorie Shaanxi, considerat o adevarata “perla a dinastiilor antice” din China. Vizita de astazi va continua cu Vechiul Zid al Orasului si Marea Moschee. La sfarsitul programului de vizitare, vom avea timp liber in cartierul musulman. Cina este inclusa si se va servi la un restaurant local. Cazare in Xi’An la hotel Titan Jincheng Art Hotel 4* sau similar.
Ziua 8 (15.07): XI’AN - LHASA (zbor)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcarea pe zborul Xi’An-Lhasa. Sosire in Lhasa, oras sacru, capitala aflata la cea mai mare altitudine din lume (3658 m). Transfer la hotel si cazare. Avem dupa-amiaza la dispozitie pentru odihna si aclimatizare cu altitudinea. Cina este inclusa si se va servi la un restaurant local. Cazare in Lhasa la hotel Yak 3* sau similar.
ZIUA 9 (16.07): LHASA
Dupa mic dejun vom vizita Manastirea Ganden, una dintre cele trei mari manastiri ale Tibetului, ridicata in anul 1409. Aceasta este situata la cca 40 km nord-est de Lhasa, intr-un cadru natural deosebit, pe dealuri ce formeaza un amfiteatru natural. Dupa-amiaza, ne vom bucura de cateva ore libere in Lhasa. Cina este inclusa si se va servi la un restaurant local (preparatele din Tibet sunt mai austere fata de cele din restul Chinei). Cazare in Lhasa la hotel Yak 3* sau similar.
ZIUA 10 (17.07): LHASA
Mic dejun. Ziua de azi va cuprinde doua vizite importante: cea dintai la Palatul Potala (cea mai mare constructie din Tibet), cealalta la Templul Sera (una dintre cele 3 mari manastiri ale Tibetului, datand din 1419). Cina este inclusa si se va servi la un restaurant local. Cazare in Lhasa la hotel Yak 3*sau similar.
ZIUA 11 (18.07): LHASA
Mic dejun, urmat de vizita la Templul Johkang (situat in centrul vechi al orasului Lhasa, cel mai important lacas de cult pentru Tibetanii Galbeni), urmata de o plimbare pe strada Barkhor, o strada foarte veche a orasului, de forma circulara, ce inconjoara Templul. Vom continua programul de vizitare cu Parcul Norbulinka - supranumit si “Gradina Pietrei Pretioase”, ce gazduieste palatul de vara al lui Dalai Lama. Cina este inclusa si se va servi la un restaurant local. Cazare in Lhasa la hotel Yak 3* sau similar.
Ziua 12 (19.07): LHASA – SHANGHAI (zbor)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Lhasa-Shanghai. Sosire in Shanghai - oras cosmopolit, care rivalizeaza din ce in ce mai mult cu Hong Kong, mandria Chinei moderne. Transfer de la aeroport la hotel, restul zilei fiind liber pentru relaxare sau program individual. Cina este inclusa si se va servi la un restaurant local. Cazare in Shanghai la hotel Kingtown Shanghai Hongkou 4* sau similar.
Ziua 13 (20.07): SHANGHAI
Mic dejun, urmat de vizita la Gradina Mandarin Yu, capodopera ce dateaza din timpul Dinastiei Ming. Vom continua sa descoperim orasul si atractiile sale: Templul lui Buddha de Jad, cu statuia lui Buddha dintr-o singura bucata de jad de culoare alba, considerat cel mai pretios, incrustata cu smaralde si agate. Continuam cu Promenada Bund - veritabila expozitie de arhitectura internationala, datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau si cosmopolita Strada Nanjing, pentru cumparaturi. Cina este inclusa si se va servi la un restaurant local. Cazare in Shanghai la hotel Kingtown Shanghai Hongkou 4* sau similar.
Ziua 14 (21.07): SHANGHAI - ZHU JIA JIAO - SHANGHAI (120 km)
Dupa micul dejun, vom merge spre orasul Zhu Jia Jiao, vechi oras al Chinei, situat pe apa, cu o istorie de peste 1700 ani. Orasul este impanzit de poduri, care reprezinta una dintre principalele atractii. Programul dupa-amiezii include o vizita a zonei care a constituit pentru o vreme Concesiunea Franceza a orasului Shanghai, loc incarcat inca de o atmosfera aparte. Vom incheia excursia de astazi vizitand o fabrica traditionala de matase. Cina este inclusa si se va servi la un restaurant local. Cazare in Shanghai la hotel Kingtown Shanghai Hongkou 4* sau similar.
Ziua 15 (22.07): SHANGHAI - GUILIN (zbor)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Shanghai-Guilin. Sosire in Guilin, oras renumit pentru fascinantele si unicele sale peisaje, formatiuni de roci si rauri. Vom vizita Pestera Flautului de Trestie, cunoscuta si sub denumirea de “Palatul Artelor Naturale”, o pestera naturala sculptata in muntii de calcar carstic, ale carei peisaje si formatiuni carstice sunt enigmatice si unice in lume. Vom incheia programul cu vizitarea Parcului Dealul Elefantului (Elephant Trunk Hill) - reperul orasului Guilin, o colina ce infatiseaza un elefant urias care bea apa din rau, o zona cu scene naturale spectaculoase. Cina este inclusa si se va servi la un restaurant local. Cazare in Guilin la hotel Days Hotel Guilin 4* sau similar.
Ziua 16 (23.07): GUILIN - YANGSHUO - GUILIN (160 km)
Dupa micul dejun pornim intr-o aventura pe Raul Li catre Yangshuo. In aceasta croaziera, cu durata de aproximativ 1 ora, vom admira scenariul fascinant oferit de frumusetea raului. La revenirea pe uscat, in Yangshuo, ne vom bucura de timp liber pe West Street, una dintre cele mai vechi strazi ale orasului, cu o istorie de peste 1400 ani. La intoarcerea in Guilin (cu autocarul de aceasta data) vom vizita o fabrica traditionala de perle, apoi vom servi cina la un restaurant local (inclusa). Cazare in Guilin la hotel Days Hotel Guilin 4* sau similar.
Ziua 17 (24.07): GUILIN - HONG KONG (tren expres)
Mic dejun. Transfer la gara pentru imbarcarea in trenul expres catre Hong Kong. Sosire in Hong Kong, una dintre cele mai mari metropole ale lumii, un spectacol formidabil de nou si vechi, modern si traditional, cu arhitectura futurista si cladiri gigantice, dar si temple si altare traditionale. Ne vom bucura de timp liber in orasul supranumit “Raiul shoppingului”, cu zeci de magazine cu preturi pentru toate buzunarele. Cina este inclusa si se va servi la un restaurant local. Cazare in Hong Kong la hotel Sav 4* sau similar.
Ziua 18 (25.07): HONG KONG
Mic dejun. In aceasta zi vom profita din plin de timpul petrecut in Hong Kong. Turul de oras inclus va cuprinde vizite ale locurilor emblematice ale orasului: Bauhinia Plaza, Victoria Peak, Repulse Bay, Aberdeen Village. Dupa-amiaza vom avea timp liber pentru cumparaturi, apoi vom servi cina la un restaurant local (inclusa). Cazare in Hong Kong la hotel Sav 4* sau similar.
ZIUA 19 (26.07): HONG KONG - BUCURESTI
Mic dejun si transfer la aeroportul din Hong Kong. Decolare la ora locala 12:20 cu compania KLM spre Amsterdam. Sosire in Amsterdam la ora locala 18:35. Schimbarea cursei in Amsterdam, imbarcare spre Bucuresti si decolare la ora locala 20:55. Sosirea la Bucuresti este prevazuta in aceeasi seara, la ora 00:35 (noaptea 26/27.07).

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la China-Tibet-Hong Kong!

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti - Beijing (schimbarea cursei in Paris) si Hong Kong - Bucuresti (schimbarea cursei in Amsterdam) cu compania AIR FRANCE-KLM;
• transport cu avionul Xi’An - Lhasa, Lhasa - Shanghai, Shanghai - Guilin (3 zboruri interne) cu companii locale;
• 16 nopti cazare la hoteluri de 4* si 3* standard local: 3 nopti Beijing, 2 nopti Xi’An, 4 nopti Lhasa, 3 nopti Shanghai, 2 nopti Guilin, 2 nopti Hong Kong;
• 1 noapte transport cu trenul de noapte Beijing - Xi’An (cuseta pentru 4 persoane);
• transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• transport cu autocar local pe circuit conform programului;
• transport cu trenul expres pe ruta Guilin - Hong Kong;
• demipensiune (mic dejun si cina - preparatele au specific chinezesc), inclusiv o cina traditionala;
• vizite in Beijing: Piata Tian’anmen, Orasul Interzis, Templul Cerului, Palatul de Vara, Marele Zid;
• tur Hutong cu ricsa in Beijing;
• tur de oras si vizite in Xi’An: Pagoda Gastei Salbatice, Armata de Teracota, Muzeul de Istorie, Marea Moschee;
• vizite in Tibet: Manastirea Ganden, Palatul Potala, Templul Sera, Templul Johkang, Parcul Norbulinka;
• tur de oras in Shanghai cu vizite incluse: Gradina Mandarin Yu, Templul lui Buddha de Jad;
• excursie in orasul Zhu Jia Jiao;
• vizite in Guilin: Pestera Flautului de Trestie, Parcul Dealul Elefantului;
• croaziera pe Raul Li de la Guilin la Yangshuo;
• tur de oras in Hong Kong;
• vizitarea unor magazine si ateliere de mestesuguri locale (ex: jad, matase, perle);
• ghizi locali in Beijing, Xi’An, Lhasa, Shanghai, Hong Kong;
• insotitor roman de grup;
• taxa de viza si procesare acte (se poate modifica);
• taxele de aeroport si catering (se pot modifica).

Nota: Taxa de viza si taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna octombrie 2020. In situatia majorarii de catre consulat sau de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data aplicarii pentru viza sau a emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala de calatorie (obligatorie);
• asigurarea storno (optionala);
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 80 USD/persoana – se practica in China, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
08.07: Bucuresti 06:05 - Paris 08:20 durata zborului: 03h 15min
08.07: Paris 13:50 - Beijing 05:55 (a doua zi - 09.07) durata zborului: 10h 05min
26.07: Hong Kong 12:20 - Amsterdam 18:35 durata zborului: 12h 15min
26.07: Amsterdam 20:55 - Bucuresti 00:35 (noaptea 26/27.07) durata zborului: 02h 40min

GRUP MINIM:
20 persoane. Pentru grup 15-19 persoane se percepe un supliment de 150 euro/persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca pana la data limita de 08.04.2020 nu se vor inscrie minim 10 participanti. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI:
✓ pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii din calatorie;
✓ 2 fotografii tip pasaport;
✓ adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului;
✓ formular completat (formularul va fi furnizat de agentie si va fi completat si semnat de catre fiecare turist).
Termen limita de transmitere a actelor catre agentie: 5 saptamani inainte de data plecarii. Durata de procesare a vizelor pentru grupuri este de aproximativ 2 saptamani. Consulatul Republicii Populare Chineze, prin Centrul de Viza in China solicita prezenta personala si amprentarea aplicantilor in vederea acordarii vizelor turistice.

IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere” aferente zilei in care se efectueaza retragerea.

TERMENE DE PLATA:
⚫ 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
⚫ 60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
⚫ 20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

 

Formular de contact - China-Tibet-Hong Kong

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (September 24, 2023)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.9675-0.0031999999999996
USD (Dolar SUA)4.67090.0070999999999994

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll