FirstCategoriiNext
Previous OferteLast

Albania 2022

Imagini Albania 2022

 

Albania 2022/autocar
Plecari 2022: 22 aprilie (Paste); 02 iulie; 06 august

Tarif: 295 euro/persoana in camera dubla (7 zile/6 nopti)
Supliment single: 140 euro

Itinerariu: Bucuresti – Ruse – Sofia – Lacul Ohrid – Golem – Tirana – Bucuresti

Ziua 1: BUCURESTI – SOFIA – LACUL OHRID – GOLEM (960 km)
Intalnire cu insotitorul de grup vis a vis de Gara de Nord (coloane) in fata Parcului Ministerului Transporturilor, la ora 01:00 noaptea si plecare la ora 01:15 din Bucuresti cu autocarul pe traseul Giurgiu – Ruse – Sofia – Skoje – Struga. Traversam Bulgaria si Republica Macedonia de Nord. Dupa amiaza sosire in Albania pentru cazare in Golem, la hotel Marika 3* (sau similar).
Ziua 2: GOLEM – TIRANA – GOLEM (100 km)
Dupa micul dejun vom porni spre capitala Albaniei pentru a realiza turul de oras cu ghid local. Vom putea admira panoramic si pietonal Piata Skanderbeg unde se afla Teatrul National de Opera si Balet, Muzeul National, Moscheea lui Et’hem Beu (una dintre putinele in lume pictate in interior), Turnul cu Ceas, Cetatea Tirana, Bulevardul Eroilor Nationali care leaga piata Skanderbeg cu Universitatea Politehnica si Academia Artelor, Banca Nationala, Galeria Artelor, un monument al independentei in Parcul Tineretului, Piramida, Palatul Congreselor, monumentul lui Isamil Qemali (initiatorul declaratiei de independenta din anul 1912), un buncar militar postat in centrul orasului inca din perioada comunista (Ish-Blloku in  albaneza). Cazare in Golem la acelasi hotel.
Ziua 3: CASTELUL KRUJA (excursie optionala)
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional excursie la Kruja. Prima oprire va fi la faimosul castel si muzeu dedicat eroului national Skanderbeg (situat in interiorul castelului). Vizitam apoi interesantul Muzeu Etnografic unde vom admira elementele traditionale albaneze si vom observa modul in care s-au schimbat acestea de la vremurile medievale pana in prezent. Ne vom bucura de cumparaturi in Bazarul vechi, fiind locul perfect pentru suveniruri din cultura si istoria albaneza, toate create de artizanii locali din Kruja, renumiti mai ales pentru confectionarea bijuteriilor de argint, la preturi foarte convenabile. Timp liber la dispozitie, pentru cumparaturi si masa de pranz, care se poate servi in bazar sau in interiorul castelului. Pret informativ: 45 Euro/persoana – minim 20 de platitori. Include: transport cu autocarul, biletele de intrare la castel si ghid local. Seara intoarcere in Golem.
Ziua 4: GOLEM
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja si activitati individuale in zona Golem – Durres.
Ziua 5: ARDENICA – BERAT – orasul cu 1000 de ferestre (excursie optionala)
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, alternativ, excursie optionala: dimineata vizitam cea mai renumita si frumoasa manastire din Albania, numita Ardenica. Aceasta poarta Hramul Nasterii Maicii Domnului si a fost construita in anul 1282 de catre Imparatul Bizantin Andronis al 2-lea Paleologul. In continuare, turul este dedicat amatorilor de arhitectura - vom vizita vechile cartiere Mangalem si Gorica, aflate pe partea opusa a raului. In Berat gasim 42 de biserici - unele dintre ele fiind construite in epoca bizantina renumite pentru frescele din acea perioada. Vom vizita orasul vechi cu strazile pietonale, pline de magazine si cafenele. Nu vom rata Muzeul “Onufri”, dedicat pictorului albanez cu acelasi nume, care a trait in secolul al XVI-lea. Pret informativ: 45 Euro/persoana – minim 20 de platitori. Include transport cu autocarul si ghid local. Intoarcere pentru cazare in Golem.
Ziua 6: GOLEM
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja si activitati individuale in zona Golem – Durres.
Ziua 7: GOLEM – STRUGA – BUCURESTI (960 km)
Dupa micul dejun plecam spre casa. Sosire in Bucuresti seara tarziu, in functie de trafic si formalitatile vamale.

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la Albania 2022!

SERVICII INCLUSE:
• transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
• 6 nopti cazare cu mic dejun in Golem la hotel 3*;
• tur de oras conform programului in Tirana;
• ghid local in Tirana pentru turul de oras;
• insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala de calatorie cu extinderea beneficiilor in contextul Covid-19 (optionala – recomandata);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• intrarile la obiectivele turistice, in valoare aproximativa de 40 EURO. Se achita optional la insotitorul de grup.
• excursiile optionale mentionate in program.
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

GRUP MINIM: 35 PERSOANE
Pentru un grup de 30-34 persoane, pretul se majoreaza cu 25 euro/persoana
Pentru un numar mai mic de 30 participanti circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.

TERMENE DE PLATA:
• 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
• 30% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
• 50% din pretul pachetului turistic cu minim 45 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

OBSERVATII:
• DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: CARTE DE IDENTITATE, PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC SAU TEMPORAR VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT;
• ACEST PROGRAM NU NECESITA OBTINEREA VIZEI TURISTICE;
• avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).

 

Formular de contact - Albania 2022

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (December 3, 2023)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.9726-0
USD (Dolar SUA)4.5313-0

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll