FirstCategoriiNext
Previous Oferte Next

Benelux 2022

Imagini Benelux 2022

Olanda. Multi turisti vin sa vada plajele largi de pe coasta Marii Nordului, unde Scheveningen, Zandvoort si Noordwijk ofera facilitati excelente si distractii variate. Insulele Firsice de Vest sunt si ele cunoscute pentru plajele lor minunate.Texel, Terschelling si Ameland sunt foarte populare printre turisti, dar sunt si insulite mai mici, ca Vlieland si Rottum,unde e liniste si pace. Orase istorice in Olanda. Aproape fiecare oras din Olanda are farmecul sau deosebit. Haga, sediul ...[mai multe detalii despre Olanda]

Benelux 2022 (6 zile/5 nopti)
Plecari 2022: 26 aprilie; 17 iulie; 07 august
Tarif: 698 euro/persoana in camera dubla
Supliment single: 280 euro

Atractii: Amsterdam – Bruxelles – Liege – Luxembourg – Brugge – Anvers

ZIUA 1: BUCURESTI – AMSTERDAM – BRUXELLES
Intalnire la ora 06:00 dimineata pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) terminalul Plecari cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa BLUEAIR cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 08:20. Sosire la aeroportul Amsterdam la ora locala 10:20. Transfer in oras pentru participarea la un tur ghidat cu opriri la principalele obiective turistice: Muzeul Van Gogh, Rijksmuseum, Palatul Regal din Piata Dam, precum si numeroasele canale, poduri si cladiri istorice aflate de-a lungul raului Amstel, dar si celebra piata de flori. Dupa turul de oras continuam transferul catre Bruxelles (200 km). Cazare la hotel Pullman Brussels Centre Midi 4* sau similar in Bruxelles.
ZIUA 2: BRUXELLES
Mic dejun. Ziua de astazi o dedicam pentru a explora orasul Bruxelles, avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local cu scurte opriri la cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis - mascota orasului, Grand Place - considerata una dintre cele mai frumoase piete publice din Europa. Dupa amiaza, timp liber pentru explorarea orasului Bruxelles pe cont propriu sau cu insotitorul de grup. Pot fi vizitate: Catedrala St. Michel si St. Gudula, bijuterie a  arhitecturii gotice din secolul al XIII-lea, primaria din Bruxelles, Muzeele Regale ale Artelor Frumoase fondate de Napoleon Bonaparte in 1801 (reprezinta un complex format din mai multe muzee, inclusiv Muzeul de Arta Veche si Muzeul Modern), Galeriile St. Hubert - galerie de shopping in Bruxelles datand din secolul al XIX-lea. Cazare in Bruxelles.
ZIUA 3: BRUXELLES – EXCURSIE OPTIONALA LA LIEGE & LUXEMBOURG (490 km)
Mic dejun. Plecam spre Luxembourg, cu o scurta oprire in Liege pentru a admira orasul (in functie de timpul disponibil, se poate vizita Muzeul Transportului Public - Wallonia, intrare contra cost). Apoi ne continuam drumul spre Luxembourg, unde vom face un tur panoramic de oras cu ghid local. Acesta va cuprinde: Marele Palat, Place D’Armes, Catedrala Notre Dame, construita in stil baroc. Pret informativ: 100 EURO/persoana, minim 20 participanti. Seara intoarcere in Bruxelles, cazare la acelasi hotel.
ZIUA 4: BRUXELLES – EXCURSIE OPTIONALA LA BRUGGE & GHENT (210 km)
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari individuale sau, optional, excursie la Brugge & Ghent. Vom face un tur pietonal cu ghid local, in cadrul caruia vom admira cladirile medievale, catedralele si bisericile. De asemenea, se poate opta pentru o croaziera pe canale. Pret informativ: 50 EURO/persoana, minim 20 participanti. Seara revenim in Bruxelles, cazare la acelasi hotel.
ZIUA 5: BRUXELLES – EXCURSIE OPTIONALA ANVERS (100 km)
Mic dejun. Ziua de azi o putem dedica orasului Anvers. Plecam in cursul diminetii spre acest minununat oras. Odata ajunsi, vom efectua un tur de oras de circa 2 ore cu un ghid local, care ne va arata: Grote Markt (Piata Centrala), Fantana Brabo, Catedrala, Muzeul Paul Rubens (intrarea nu este inclusa). Pret informativ: 50 EURO/persoana, minim 20 participanti. Cazare in Bruxelles.
ZIUA 6: BRUXELLES – BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Bruxelles. Vom elibera camerele in prima parte a zilei dar vom avea timp liber in oras pana in jurul orei 18:00 cand avem programat transferul catre aeroport. Decolare din Bruxelles la ora 21:50. Sosire la Bucuresti la ora 01:35.

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la Benelux 2022!

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – Amsterdam si Bruxelles – Bucuresti cu compania BLUEAIR;
• 5 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Pullman Brussels Centre Midi 4* sau similar;
• transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• tur de oras de jumatate de zi in Amsterdam cu ghid local;
• tur de oras de jumatate de zi in Bruxelles cu autocar si ghid local;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport (pot suferi modificari).

NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno cu extensie COVID (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 20 EURO/persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti 08:20 – Amsterdam 10:20 durata zbor 3h
Bruxelles 21:50 – Bucuresti 01:35 durata zbor 2h 45min

GRUP MINIM 40 PERSOANE
25 persoane. Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 30 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 15 participanti pana cu 30 zile inainte de data de plecare. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

TERMENE DE PLATA:
• 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
• 30% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
• 50% din pretul pachetului turistic cu minim 45 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

 

Formular de contact - Benelux 2022

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (December 3, 2023)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.9726-0
USD (Dolar SUA)4.5313-0

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll