PreviousCategoriiNext
Previous Oferte Next

Canada de Est 2022

Imagini Canada de Est 2022

 
Canada, un taram nesfarsit de o frumusete panoramica deosebita si cu resurse naturale nelimitate, reuneste o societate multiculturala care se bucura de unul dintre cele mai inalte niveluri de trai din lume. Istoria colonizarii Canadei este strans legata de fluviul Sf. Laurentiu (St. Lawrence), unul dintre cele mai importante din America de Nord, care se intinde pe 1000 km, de la Marile Lacuri pana la costa de est. Peste 40% din populatia Canadei locuieste in regiunea de 1500 km dintre ...[mai multe detalii despre Canada]

Canada de Est
Perioada: 17 august-26 august 2022
Tarif: de la 2385 euro/persoana in camera dubla (10 zile/8 nopti)
Supliment single: 650 euro


Atractii: Montreal – Quebec City – Ottawa – Toronto

Ziua 1 (17.08): BUCURESTI – PARIS – MONTREAL
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup la ora 03:30 dimineata; plecare spre Montreal la ora 06:00, zbor Air France (cu schimbarea cursei la Paris). Sosire la Montreal (Aeroportul International Pierre Elliott Trudeau) la ora locala 12:35. Transfer si cazare in Montreal la hotel Ruby Foo’s 4* sau similar.
Ziua 2 (18.08): MONTREAL
Mic dejun. Dimineata vom participa la un tur al orasului impreuna cu un ghid local si vom admira Vechiul Port, Biserica Notre Dame, cladire construita in 1829 in stil neogotic, cunoscuta si sub denumirea de “capela nuntilor”, aici casatorinduse in 1994 si Celine Dion. Turul continua cu Oratoriul St. Joseph, avand al doilea dom ca marime din lume (97 m) dupa San Pietro din Vatican, si se incheie cu o oprire in parcul Mount Royal. Nu uitati aparatele foto pentru imortalizarea panoramei superbe oferite de punctele de belvedere ale parcului. Dupa-amiaza va propunem vizitarea orasului subteran realizat in scopul protejarii impotriva temperaturilor scazute ce se inregistreaza iarna. Cea mai mare retea subterana construita de om (30 km), acesta este un obiectiv ce nu trebuie ratat de pasionatii shopping-ului. Aici exista numeroase mall-uri, restaurante, hoteluri, banci, muzee, statii de metrou si de autobuz. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 3 (19.08): MONTREAL - QUEBEC CITY (250 km)
Dupa micul dejun vom pleca spre Quebec, cel mai vechi oras canadian, inclus de UNESCO pe lista obiectivelor patrimoniului
mondial. Aici un tur pietonal ne va oferi oportunitatea descoperirii singurului oras fortificat din America de Nord. Ne vom plimba prin “Orasul de Sus” si vom trece prin Parcul Battlesfield, scena ultimei batalii (1759) dintre francezi si englezi pentru cucerirea “Noii Frante”; vom continua cu Place d’Armes unde se afla Castelul Frontenac, simbol al Quebec-ului, in prezent transformat in hotel. Cazare in Quebec la hotel Plaza Quebec 4* sau similar.
Ziua 4 (20.08): QUEBEC CITY
Mic dejun. In cursul diminetii vom vizita impresionanta cascada Montmorency, inaltimea ei (89,4 m) depasind-o pe cea a celebrei Niagara, si vom opri la celebra biserica St. Anne de Beaupre, centru de pelerinaj vizitat anual de zeci de mii de oameni. Pe drumul de intoarcere vom avea ocazia sa vizitam Muzeul Albert Gilles, dedicat obiectelor de arta din cupru. Dupa-amiaza vom avea timp liber pentru cumparaturi si vizite individuale in Quebec City. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 5 (21.08): QUEBEC CITY - OTTAWA (450 km)
Mic dejun. Vom continua itinerariul nostru de-a lungul vaii raului Sf. Maurice urmand ca in cursul dupa-amiezii sa ajungem la destinatie. Situata la granita Quebecului si confluenta raurilor Outaouais, Rideau si Gatineau, Ottawa este renumita pentru frumusetea ei naturala, iesind din tiparele metropolelor nord americane aglomerate. Capitala Canadei are un pronuntat caracter britanic, avand numeroase cladiri construite in stil victorian, fapt pentru care este denumita si “sora mai tanara a Londrei”. Cazare in Ottawa la hotel Ottawa Embassy 3* sau similar.
Ziua 6 (22.08): OTTAWA
Mic dejun. Pentru a ne familiariza cu acest fermecator oras, un ghid local ne va prezenta intr-un tur panoramic principalele atractii ale capitalei canadiene: Canalul Rideau, cladirile istorice, cladirea Parlamentului cu turnul Pacii, resedinta Primului Ministru, Primaria Rideau. Vom vizita Parlamentul si vom asista la schimbarea garzilor. Timp liber pentru servirea pranzului (pranzul nu este inclus). Dupa-amiaza turul continua cu Centrul Regal Canadian al Ofiterilor din Politia Calare, cunoscuti sub denumirea de “Mounties”, imaginea acestora in uniforma rosie fiind un simbol al Canadei, celebru ca si frunza de artar. Aici vom vizita scoala de echitatie, vom face un tur al grajdurilor si vom admira frumoasele exemplare cabaline. Cazare in Ottawa la acelasi hotel.
Ziua 7 (23.08): OTTAWA – GANANOQUE (Regiunea celor 1000 de insule) – TORONTO (460 km)
Mic dejun. Plecare spre Gananoque din regiunea celor 1000 de insule unde vom face o croaziera de o ora pe fluviul Sf. Laurentiu. In continuare, vom pleca spre Toronto. Cosmopolita metropola si capitala economica a tarii este, fara indoiala, cel mai “americanizat” oras canadian. Cazare in Toronto la hotel Holiday Inn Express Toronto Downtown 3* sau similar.
Ziua 8 (24.08): TORONTO – CASCADA NIAGARA – TORONTO (220 km)
Mic dejun. In aceasta dimineata vom face un tur al orasului Toronto impreuna cu un ghid local. Vom trece pe langa zgarienori cu arhitecturi indraznete, cladirea Primariei, Universitate, zona de shopping Bloor – Yorkville, Lawrence Market, CN Tower (553 m; accesul pe puntea de observatie este optional). Nu ne putem desparti de aceasta minunata tara inainte de a vizita una dintre cele mai impresionate forte ale naturii, Cascada Niagara. Optional, vom merge pana in apropiere de inima cascadei intr-o croaziera de neuitat, la bordul “Hornblower Mist”. Cazare in Toronto la acelasi hotel.
Ziua 9 (25.08): TORONTO – PARIS
Mic dejun si eliberarea camerelor. Transfer la aeroport si imbarcare pe cursa Air France Toronto – Paris, cu decolare la ora 18:35.
Ziua 10 (26.08): PARIS – BUCURESTI
Sosire la Paris la ora locala 08:00 dimineata, imbarcare pe cursa Paris – Bucuresti ce decoleaza la 09:40. Sosire la Bucuresti la ora locala 13:35.

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la Canada de Est 2022!

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – Montreal si Toronto – Bucuresti cu compania AIR FRANCE (escala la Paris);
• 8 nopti cazare cu mic dejun continental la hoteluri de 3* si 4*: 2 nopti in Montreal, 2 nopti in Quebec City, 2 nopti in Ottawa, 2 nopti in Toronto;
• transferuri aeroport – hotel – aeroport si transport cu autocar/microbuz conform itinerariului;
• tururi panoramice cu ghizi locali vorbitori de limba engleza in orasele Montreal, Quebec, Ottawa, Toronto;
• taxele de intrare la: Biserica Notre Dame si Oratoriul St Joseph (Montreal), biserica Saint Anne de Beaupre;
• vizitarea Parlamentului si a Centrului Regal Canadian al Ofiterilor din Politia Calare (Ottawa);
• croaziera in regiunea celor 1000 de insule;
• excursia la Niagara (croaziera pe vasul Hornblower Mist este optionala si se achita separat);
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala de calatorie (obligatorie);
• taxa pentru autorizatia de calatorie electronica (eTA) – 7 CAD (pret valabil la data lansarii programului, 13.10.21)
• testul RT-PCR Covid in limba engleza necesar pentru intrarea in Canada – efectuat cu cel mult 72 ore inaintea plecarii (pret de la 190 lei/persoana, rezervare prin agentie si plata direct la clinica) – informatie valabila la data lansarii programului, 13.10.2021;
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 50 USD/persoana – se practica in Canada, se achita la sosirea in tara de destinatie;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
17 AUG Bucuresti 06:00 – Paris 08:10 durata zborului: 3h15min
17 AUG Paris 11:10 – Montreal 12:35 durata zborului: 7h40min
25 AUG Toronto 18:35 – Paris 08:00 (pe 26.08) durata zborului: 7h35min
26 AUG Paris 09:40 – Bucuresti 13:35 durata zborului: 2h55min

GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 200 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 15 participanti pana cu 3 luni inainte de data de plecare. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie dedisponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

TERMENE DE PLATA:
⚫ 20% din pretul pachetului de calatorie la inscriere;
⚫ 30% din pretul pachetului de calatorie cu minim 60 zile inaintea plecarii;
⚫ 50% din pretul pachetului de calatorie cu minim 45 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

OBSERVATII:
• DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC BIOMETRIC VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT;
• ACEST PROGRAM NECESITA OBTINEREA AUTORIZATIEI DE CALATORIE ELECTRONICA (e-TA) DE CATRE CETATENII ROMANI;
• in situatia in care obtinerea e-TA este intarziata din motive independente de agentie, aceasta isi rezerva dreptul de a anula serviciile rezervate pentru persoanele in cauza cel mai tarziu cu 20 zile inainte de plecare;
• la data lansarii acestui circuit (13.10.2021), Canada solicita tuturor pasagerilor dovada vaccinarii cu schema completa impotriva Covid-19 din care sa rezulte ca au trecut 14 zile de la efecturarea rapelului (in cazul unui vaccin efectuat in doua doze) sau a dozei unice (pentru vaccinul efectuat in doza unica). Certificatul european de vaccinare in limba engleza poate fi descarcat de pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro/login;
• Toti pasagerii trebuie sa prezinte si un certificat emis in limba engleza cu rezultatul negativ al testului RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 prelevat cu cel mult 72 de ore anterior sosirii in Canada. Certificatul trebuie sa includa numele pasagerului, data nasterii, data la care testul a fost prelevat, adresa clinicii unde a fost administrat testul, metoda testarii si rezultatul acestuia. Testele antigen nu sunt acceptate.
• Inainte de plecarea spre Canada, toti pasagerii trebuie sa isi incarce datele privind starea de sanatate in aplicatia ArriveCan mobile app si sa prezinte dovada completarii chestionarului (poate fi o copie electronica sau tiparita).

INFORMATII AUTORIZATIE DE CALATORIE ELECTRONICA e-TA:
Viza CANADA: nu este necesara viza pentru cetatenii romani, acestia fiind insa obligati sa detina inainte de plecarea in calatorie o Autorizatie de Calatorie Electronica (Electronic Travel Authorization e-TA) – agentia va acorda sprijin in aplicarea electronica pentru acest document. IN CAZUL NEOBTINERII e-TA se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere” aferente zilei in care se efectueaza retragerea.

 

Formular de contact - Canada de Est 2022

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (December 3, 2023)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.9726-0
USD (Dolar SUA)4.5313-0

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll