Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/tr4vfan/public_html/_common/functions_cms.php on line 3828
Cehia-Polonia-Germania - Europa, Circuite de grup - TravelFan Expert
FirstCategoriiNext
Previous Oferte Next

Cehia-Polonia-Germania

Imagini Cehia-Polonia-Germania

Cehia-Polonia-Germania ( Autocar )

Bucuresti – Pitesti – Sibiu – Sebes – Timisoara – Arad – Budapesta – Praga – Dresda – Berlin –Potsdam – Poznan – Varsovia – Czestochowa – Cracovia – Auschwitz – Wieliczka – Birkenau– Zakopane – Banska Bystrica – Budapesta – Bucuresti

ZIUA 1: BUCURESTI – BUDAPESTA (850 KM)
Intalnire cu insotitorul de grup la Gara de Nord (coloane) in fata Parcului Ministerului Transporturilor, la ora 04:50.Plecare din Bucuresti cu autocarul la ora 05:00, pe traseul: Bucuresti – Pitesti – Sibiu – Sebes – Timisoara – Arad. Vom ajunge in Budapesta in cursul serii. Cazare la Danubius Hotel 4* (sau similar) in Budapesta. Seara va propunem croaziera cu cina pe Dunare: welcome drink, preparate calde, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 persoane (tarif informativ: 35 EURO/persoana, minim 25 platitori, include si transfer cu autocarul plus ghid local de limba romana).
Ziua 2: BUDAPESTA – BRNO – PRAGA (589 KM)
Mic dejun. Deplasare cu autocarul la Brno, Capitala Moraviei si al doilea oras ca marime din Cehia, important centru universitar. Tur panoramic de oras: Piata Libertatii cu stradute inghesuite intre catedrale gotice, vechea si noua Primarie,Catedrala Sf. Petru si Pavel cu o superba panorama a orasului Brno, Castelul Regal Spilberk. Continuam traseul spre Praga. Cazare Hotel Aida 4* in Praga.
Ziua 3: PRAGA – tur de oras inclus si excursie optionala la Kutna Hora
Mic dejun. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic de cca 3.5 ore, cu opriri la: Castelul Hradcany, Piata Welceslas, Piata Staromestske Námestí (oprire la ora fixa pentru “spectacolul” papusilor), Catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh) si Podul Carol (unul din cele mai frumoase monumente gotice din Europa), “strada de aur” (zona boema a orasului, unde se poate vizita cea mai micuta casa din Europa). Timp liber la dispozitie, sau excursie optionala la Kutna Hora, oras aflat in patrimoniul UNESCO si care a rivalizat din punct de vedere economic, cultural si politic cu Praga,devenind ulterior resedinta favorita a multora dintre regii Boemiei si mai tarziu a nobililor imperiului Austro-Ungar. Tur panoramic de oras: Catedrala gotica Sf Barbara, Curtea Italiana (fosta resedinta regala si fabrica de bani) si faimosul Osuar Sedlec. Pret informativ: 25 EURO/ persoana, minim 25 platitori. Seara cazare la acelasi hotel.
Ziua 4 : PRAGA – DRESDA – BERLIN (340 KM)
Mic dejun. Dimineata devreme pornim spre Dresda, orasul lui August cel Puternic,cunoscut in istorie drept „Regele Soare al Saxoniei”. Orasul se mai numeste si „Florenta de pe Elba“, iar la inceputul secolului al 18-lea, devine o metropola a artelor de rang european. Marturie stau somptuoasele edificii baroce renascute din cenusa dupa cel de-al doilea Razboi Mondial: Cladirea Operei Semper,Catedrala Catolica din Dresda (Katholische Hofkirche), Palatul Regal (Dresden Schloss), Biserica Maicii Domnului (Frauenkirche). Tur pietonal in centrul vechi si vizita la Palatul Zwinger. Timp liber la dispozitie. Pornim spre Berlin. Seara cazare la Leonardo Boutique Hotel Berlin City South 4* in Berlin.
ZIUA 5: BERLIN
Dupa micul dejun, vom face turul de oras in capitala Germaniei, putand admira pietonal dar si panoramic din autocar:Schloss Charlottenburg, Potsdamer Platz, Rathaus, Poarta Brandenburg, Reichstag, Memorialul Zidul Berlinului si Charlie Checkpoint si Domul. La ora 14.30 va propunem optional o excursie de 4 ore la Potsdam, capitala landului Brandenburg si Palatul Sanssouci (“fara griji”) construit de regele Prusiei, Frederic cel Mare de Hohenzollern si dat in folosinta in anul 1747. Timp liper la dispozitie in centrul orasului Potsdam (tarif informativ: 20 EURO/persoana, minim 25 platitori). Seara intoarcere la Berlin si cazare la acelasi hotel.
ZIUA 6: BERLIN – POZNAN – VARSOVIA (580 KM)
Mic dejun. Dimineata devreme pornim spre Polonia. Pe traseu vom face o scurta oprire in vestul Poloniei la Poznan, pe malurile raului Warta, locul unde a fost creat primul stat polonez, putand admira panoramic: Palatul Imperial, Biserica Arhiepiscopala Sf. Petru si Pavel, una dintre cele mai reprezentative biserici din Polonia, construita in secolul IX prin imbinarea stilurilor baroc cu neo-gotic, epoca in care monarhii polonezi se converteau la religia catolica. Timp liber la dispozitie in zona centrului vechi al orasului, unde se afla Ratusz (primaria) numita si “Perla Renasterii”, opera arhitectului italian Giovani Quadro, din secolul XIV, Muzeul Militar Wielkopolska, Muzeul Revoltei, Fosta Cancelarie,fantana zeitei Proserpina, Statuia Sf. Ioan Nepomucene si fantanile lui Neptun, Apolo si Marte. Continuam traseul catre Varsovia. Seara cazare la Hotel Lord 4* in Varsovia.
ZIUA 7: VARSOVIA
Dupa micul dejun, vom face turul orasului care incepe cu centrul vechi, aflat in Patrimoniul UNESCO si care a fost reconstruit dupa cel de-al doilea razboi mondial, in baza documentatiei existente, a memoriei locuitorilor si a oricaror altor surse, precum desenele lui Caneletto. Continuam cu piata veche, Fortareata Barbican, Catedra Sfantul Ioan, Calea Regala, Castelul Regal si Parcul Lazienki (complex arhitectural datand din secolul al XVII-lea), Biserica Sfintei Cruci, unde se afla inhumata inima renumitului compozitor polonez Frederic Chopin, intr-o coloana de piatra, pe care este inscris un verset din Matei: „Caci unde este comoara ta, este si inima ta“. Seara cazare la acelasi hotel in Varsovia si timp liber la dispozitie.
ZIUA 8: VARSOVIA – CZESTOCHOWA – CRACOVIA (360 KM)
Dimineata devreme, dupa micul dejun vom pleca spre Cracovia. Pe traseu vom face o scurta oprire la Czestochowa pentru a vizita manastirea Jasna Gora – cel mai important sanctuar catolic din Polonia, inchinat Fecioarei Maria, ce adaposteste icoana “Maica Domnului Neagra” (salvatoarea poporului polonez). La pranz sosire la Cracovia, unde vom realiza turul de oras, putand admira pietonal, dar si panoramic: Castelul Wawel, Catedrala Regala, Bazilica Sf. Maria (cu altarul medieval din lemn sculptat si cu tavanul inalt pictat intr-o nuanta unica de albastru – echivalentul polonez al „albastrului de Voronet” – cu stele aurii), Orasul vechi – Piata Rynek Glowny, Biserica Sf. Maria, Biserica Sf. Barbara, Hala de Tesaturi, Turnul Primariei, eleganta strada Florianska, fortul Barbican, Poarta St. Florian, monumentul Grunwald. Cazare in Cracovia la Bedbank (*Best Western) hotel 4*.
Ziua 9: WIELICZKA – AUSCHWITZ – BIRKENAU (optional)
Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Alternaiv, va propunem excursie de jumatate de zi la Salina Wieliczka si la Auschwitz –Birkenau. Incepem excursia cu vizita la Catedrala de sare a Poloniei, monument UNESCO, o adevarata capodopera naturala completata de sculpturi cu adevarat deosebite, care si-a inceput activitatea in secolul al XIII-lea, fiind functionala pana in anul 2007. In cursul dupa-amiezii ajungem la Auschwitz – Birkenau, lagar de concentrare si exterminare a detinutilor politici, detinut de cel de-al Treilea Reich, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial (tarif informativ: 20 EURO/persoana, minim 20 platitori). Intoarcere la acelasi hotel in Cracovia.
Ziua 10: ZAKOPANE – BANSKA BYSTRICA – BUDAPESTA (322 KM)
Mic dejun. Dimineata vom preda camerele si vom pleca spre capitala Ungariei tranzitand Slovacia. Pe traseu vom opri pentru un scurt popas in centrul localitatii Banska Bystrica, in piata centrala, unde se afla Kostel Nanebevzetí Panny Marie (Biserica Adormirea Maicii Domnului) si primaria localitatii. In mijlocul pietei se afla o coloana pe care au fost inscriptionate multumirile poporului slovac catre Armata Romana, care i-a ajutat in Al Doilea Razboi Mondial. Cazare la hotel Danubius 4* in Budapesta. Seara va propunem optional, cina traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale intr-o crama din secolul XIII (tarif informativ: 35 EURO/ persoana).
Ziua 11 : BUDAPESTA – BUCURESTI (850 KM)
Dupa micul dejun, vom face un tur al orasului cu autocarul pe malul Dunarii, pe parcursul caruia vom admira panoramic: Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Plecare spre casa, tranzitand Arad – Deva – Sibiu – Pitesti. Sosirea in Bucuresti este prevazuta seara tarziu (sunt prevazute debarcari si in orasele de pe traseu.

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la Cehia-Polonia-Germania!

SERVICII INCLUSE:
• transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
• 10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4*:
• 2 nopti in Budapesta, 2 nopti in Praga, 2 nopti in Berlin, 2 nopti in Varsovia, 2 nopti in Cracovia;
• tururi panoramice si pietonale in Brno, Praga, Dresda, Berlin, Poznan, Varsovia, Cracovia, Budapesta;
• insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala de calatorie (optionala – recomandata);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice,in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex:, personal hotelier, ghizi): 5 EURO/persoana – se practica in tarile vizitate,se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.
• taxe de oras aproximativ 8 euro/persoana/intreg circuitul, pot suferi modificari (se achita la receptiile hotelurilor de catre turisti);

GRUP MINIM 40 PERSOANE
Pentru grup 39-35 persoane, pretul se majoreaza cu 15 EURO/ persoana.
Pentru grup 34-30 persoane, pretul se majoreaza cu 25 EURO/ persoana.
Pentru grup 29-25 persoane, pretul se majoreaza cu 35 EURO/ persoana.

Pentru un numar mai mic de 25 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi

 

Formular de contact - Cehia-Polonia-Germania

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (August 5, 2021)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.91849.9999999999767E-5
USD (Dolar SUA)4.14860.0098000000000003

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tr4vfan/public_html/_common/functions_cms.php:3828) in /home/tr4vfan/public_html/_common/templates/travelium/display.inc.php on line 947