FirstCategoriiNext
Previous Oferte Next

Circuit Israel

Imagini Circuit Israel

Ierusalim,orasul sfant.Nicaieri in lume nu sunt asa de aproape una de alta cele 3 mari religii ale lumii.Pentru crestini,evrei si musulmani deopotriva,pe dealurile iudaice este centrul credintei lor.Anual,milioane de pelerini din cele 3 credinte vin in Ierusalim.Primul templu,construit de Solomon gazduieste Chivotul Legii,cea mai sfanta avere a Israelului.Al doilea templu a fost reconstruit in jurul anului 516 i.Hr. de catre evreii intorsi din exilul din Babilon.O parte din zidul exterior al ...[mai multe detalii despre Ierusalim]
CIRCUIT  I S R A E L 2019 -  Religie, istorie, traditie intr-o calatorie in TARA SFANTA             
Plecari 2019: 11 iunie; 13 iunie (El Al)
 699 euro/loc in dubla (taxe incluse)/(6 zile/5 nopti)
 
Atractii: Tel Aviv – Bethleem – Ierusalim – Hozeva – Ierihon – Marea Moarta – Nazaret – Caana Galileii– Capernaum – Muntele Tabor – Haifa

ZIUA 1: BUCURESTI – TEL AVIV – EIN KAREM – BETHLEEM (aprox 75 KM, 1h 45 min)
Intalnire la Aeroportul International Otopeni din Bucuresti, 07:50 (zbor El Al) cu insotitorul roman de grup. Dupa formalitatile vamale, imbarcare pe cursa TAROM sau EL AL cu destinatia Tel Aviv (decolare la ora 07:45 sau 10:50). Aterizare pe aeroportul Ben Gurion la ora 10:20 sau 13:25. Dupa indeplinirea formalitatilor de intrare in Israel, ne indreptam spre Lud, antica Lida, unde vom vizita Biserica Sfantului Gheorghe Biruitorul (unde se afla Moastele Sfantului si Braul cu care a fost legat). Deplasare la Ein Karem, patria Sfantului Ioan Botezatorul, unde vom vizita Biserica Sfantul Ioan, ridicata pe locul nasterii Sfantului Ioan Botezatorul. Deplasare la Bethleem. Tur auto panoramic in jurul Portilor Sfintei Cetati. Cina si cazare la hotel 4* standard local in Bethleem.
ZIUA 2: BETHLEEM – IERUSALIM (aprox 10,5 KM, 30 min)
Mic dejun. In Bethleem, vom vizita Biserica Ortodoxa a Nativitatii, Cripta unde s-a nascut Domnul, Biserica Catolica Sfanta Ecaterina si Grota Laptelui. Transfer cu microbuze arabe in desertul Iudeii (pret informativ: 5 EURO/persoana, se achita la fata locului), pentru vizitarea Manastiriior Sfantul Teodosie (sec.V) si Sfantul Sava cel Sfintit (sec.IV). Ierusalim - vizita pe Muntele Sionului la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul Cina cea de Taina, Mormantul Regelui David, Zidul Plangerii. Cina si cazare hotel in Bethleem.
ZIUA 3: BETHLEEM – IERUSALIM (aprox 10,5 KM, 30 min / sens)
Mic dejun. Incepem o noua zi de pelerinaj la Ierusalim urcand mai intai pe Muntele Scopus. Vizita la Biserica Pater Noster (Tatal nostru) si Biserica Dintr-o Lacrima, la Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, continuam cu Biserica Mormantul Maicii Domnului. Vom intra în Sfanta Cetate prin poarta Sfantului Stefan. Vizitarea casei in care a locuit Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 statii în care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Vizita la Biserica si Caminul romanesc din Ierusalim. Cina si cazare la hotel in Bethleem.
ZIUA 4: IERUSALIM – HOZEVA – IERIHON – MAREA MOARTA – QUMRAN – BETHLEEM (aprox 65 Km, 1h50 min / sens)
Mic dejun. Ne deplasam pe valea Hozevei - vizitarea Manastirii Sfantul Gheorghe cu Moastele Sfantului Ioan Romanul de la Neamt Intrare in orasul Ierihon – cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica Greco–Ortodoxa unde se afla “Dudul lui Zacheu” si Biserica si Caminul Romanesc de la Ierihon. Privire asupra Muntelui Carantania si Manastirii Sfantului Gheorghe, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Coboram spre Marea Moarta (-400 m), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran (vechiul centru al Esenienilor). Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice la Qumran (vechiul Centru al Esenienilor) si la restaurant cu autoservire. Cina si cazare la hotel in Bethleem.
ZIUA 5: BETHLEEM – TIBERIAS – CAANA GALILEII – CAPERNAUM (aprox 196 KM , 3h 30 min)
Mic dejun. Ne indreptam spre Galileea (in nordul Israelului), urcand pe Valea Iordanului. OFERTA: Yardenit – vizita la locul amenajat al Botezului. Deplasare la Caana, vizita la Biserica Grec-Ortodoxa, aflata pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei in vin. Deplasare la Capernaum, oras denumit si ”Cetatea Domnului”, vizitarea vestitului loc unde Isus a predicat, casa Sfantului Petru. Vom continua cu Tabha, locul unde a fost savarsita minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti. Apoi, urcare pe Muntele Fericirilor si vizitarea Bisericii. Optional, in functie de timp, scurta croaziera de 45 minute (aprox. 10 Euro/persoana) pe apele sfinte ale Marii Galileii. Cina si cazare la hotel 4* standard local in Tiberias.
ZIUA 6: NAZARET – MUNTELE TABOR – HAIFA – CESAREEA - TEL AVIV – BUCURESTI (aprox 219 KM, 4h)
Mic dejun. Ne indreptam spre Muntele Tabor – vizitarea Bisericii Grec-Ortodoxe, aflate pe locul “Schimbarii la Fata”. Transfer cu microbuze arabe (10 EURO/persoana). Deplasare la Nazaret pentru vizitarea Bisericii Ortodoxe “Sfantul Gavril” cu Izvorul Mariei, pictata de fratii Morosanu in anul 1077, si a Bisericii catolice “Buna Vestire”, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Deplasare la Haifa, splendid oras-port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel, unde vom admira Templul Cultului Bahai cu gradinile pe terase – etajate. Continuam cu vizitarea Bisericii Stela Maris (Steaua Marii) cu grota Sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul. Parasim Haifa si ne indreptam pe langa coasta Mediteranei spre Tel Aviv, scurt tur auto al orasului Tel Aviv - Jaffa, cel mai mare si cosmopolit oras din Israel. Vizita in cetatea Jaffa. Continuam spre Aeroportul International Ben – Gurion. Imbarcare pe zbor cursa EL AL sau TAROM la ora 18:15 sau 23:30. Sosirea in Bucuresti este prevazuta pentru zbor compania El Al la oira 21:00 si pentru zbor Tarom la ora 02:15 (a doua zi) .
Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la Circuit Israel!

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti cu compania EL AL sau TAROM (zbor direct);
• asistenta (la Tel Aviv) in aeroport la sosire / plecare;
• 5 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) la hotel 4* standard local (echivalent 3*superior european): 4 nopti in Bethleem si 1 noapte in Tiberias;
• Transport pe teritoriul Israelului cu autocar cu aer conditionat;
• intrari la obiectivele precizate in program;
• ghizi locali vorbitori de limba romana specializati in actiuni turistice / pelerinaje;
• insotitor roman de grup.
• transfer munte Tabor;
• vizita la Hozeva;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari);


Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna noiembrie 2018. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala de calatorie (optionala)
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice,in pachet cu asigurarea medicala de calatorie.
• bacsisuri pnetru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 30 EURO/persoana - se practica tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
• bauturi, mese optionale care nu sunt incluse in program;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice , altele decat cele mentionate ca fiind incluse.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Compania EL AL:
Bucuresti 10:50 – Tel Aviv 13:25 durata zbor 2h 35min
Tel Aviv 18:15 – Bucuresti 21:00 durata zbor 2h 45min

GRUP MINIM:
35 persoane. Pentru un grup de 30-34 persoane, pretul se majoreaza cu 35 EURO/persoana. Pentru un grup de persoane de 25-29 persoane, pretul se majoreaza cu 70 EURO/persoana. Pentru un numar mai mic de 25 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.
Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

Cod: PAR

 

Formular de contact - Circuit Israel

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (May 22, 2019)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.76270.0019999999999998
USD (Dolar SUA)4.27260.0072999999999999

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll