PreviousCategoriiNext
Previous Oferte Next

Comorile Chinei

Imagini Comorile Chinei

CIRCUIT CHINA

Atractii:
Beijing, Piata Tiananmen, Orasul Interzis, Templul Cerului, Marele Zid Chinezesc, Palatul de Vara, Xian, Pagoda gastii salbatice, Armata de Teracota, Guilin, Pestera Fluierului din Trestie, Croaziera pe raul Li, Yangshuo, Shanghai, Gradinile Yuyuan, Shanghai tower, Suzhou-Venetia Orientului

5 Iunie 2020 | Bucuresti–Amsterdam–Beijing
Intalnire cu reprezentantul agentiei pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 11:30, pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS784 cu destinatia Viena. Decolare la ora 13:30 si sosire in Viena la ora 14:15. Imbarcare pe zborul OS063 cu destinatia Beijing cu decolare la ora 17:40.
6 Iunie 2020 | Beijing
Sosire in Beijing la ora 09:15. Dupa recuperarea bagajelor si formalitatile vamale, intalnire cu ghidul local si transfer in oras. Incepem vizitele de azi cu Parcul Olimpic din Beijing unde vom vizita din exterior Stadionul National din Beijing devenit un adevarat simbol al Chinei dupa inchiderea Jocurilor Olimpice din 2008 si un obiectiv turistic important datorita arhitecturii deosebite, unice in lume ! Tot aici in parcul olimpic vom mai putea admira Centrul National Acvatic cunoscut sub numele international de Water Cube. Servim pranzul la un restaurant local. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie pentru odihna. Cazare Hotel Howard Johnson Paragon 4* sau similar Beijing.
7 Iunie 2020 | Beijing Piata Tiananmen, Orasul Interzis, Templul Cerului
Mic dejun. Suntem in Beijing, capitala Chinei, centrul universului politic, economic si cultural al tarii. Este uimitor cum se imbina vechiul si noul in aceasta metropola, farmecul fiind oferit de combinatia de zgarie-nori cu cladiri din era imperiala. Este cunoscut ca orasul in care nu te plictisesti niciodata, atat de multe lucruri sunt de facut si de gustat. Incepem astazi turul Beijing-ului cu vizitarea celebrei Piete Tiananmen-cea mai mare piata din lume, inima orasului Beijing si a puterii politice chineze. De aici se patrunde in Palatul Imperial din timpul dinastiilor Ming si Qing, cunoscut sub numele de Orasul Interzis, un complex arhitectural cu peste 9.000 de camere in care accesul muritorilor de rand a fost interzis secole la rand pana in anul 1949 cand a fost deschis publicului. Servirea pranzului la restaurant local. Dupa-amiaza se viziteaza Templul Cerului, locul unde imparatii din dinastiile Ming si Qing venerau cerul si se rugau pentru pace si prosperitate. Astazi sunt incluse in program si doua vizite: la un magazin de perle si la centrul de medicina chinezeasca. Servirea cinei la un restaurant local. Cazare Hotel Howard Johnson Paragon 4* sau similar Beijing.
8 Iunie 2020 | Beijing–Marele Zid Chinezesc-Palatul de Vara
Mic dejun. Ziua incepe cu vizitarea Marelui Zid Chinezesc, sectiunea Juyongguan, structura imensa, ridicata in scop de aparare, ce se intinde pe o lungime de peste 6.000 km si strabate 5 provincii. Este de la sine inteles de ce Marele Zid Chinezesc construit in urma cu 2.300 de ani, poate fi vazut din spatiu de catre astronauti ! Pranz la restaurant inclus. Pe drumul de intoarcere catre Beijing vom vizita un magazin de Jad. Continuam turul cu Palatul de Vara, cea mai bine conservata gradina imperiala, resedinta pe care faimoasa imparateasa Cixi a construit-o din fondurile destinate initial flotei imperiale si care a servit ca resedinta familiei regale timp de peste 2.000 de ani. Vom incheia ziua cu participarea la ritualul servirii ceaiului. Servirea cinei la un restaurant local. Cazare Hotel Howard Johnson Paragon 4* sau similar Beijing.
9 Iunie 2020 | Beijing-Xian
Mic dejun. Transfer la gara din Beijing pentru imbarcare in trenul de mare viteza cu destinatia Xian (un pranz la pachet se va servi in tren). Traseul de 1.200 km va fi parcurs in 5 ore. Sosire in Xian si intalnire cu ghidul local pentru a incepe vizitele in Xian. Zidurile Orasului Vechi construite in timpul dinastiei Ming, lungi de 14 km si inalte de 12 metri. Initial zidul a fost construit cu straturi din argila locala amestecata cu un extract de orez cleios, fatetat cu caramizi de teracota. De-a lungul timpului zidul a fost restaurat de 3 ori. In 1568, Zhang Zhi, ofiterul guvernului de atunci, a fost insarcinat sa reconstruiasca zidul cu caramizi, iar in 1781 Guvernul Provincial Shaanxi a hotarat sa restaureze zidul iar, construind un parc circular in jurul zidului si a santurilor. Continuam apoi cu vizitarea Marii Pagode a Gastii Salbatice, o frumoasa manastire budista construita in timpul dinastiei Tang, unde calugarul Xuanzuan a tradus pentru prima data sutrele budiste din sanscrita in limba chineza in Sec VII. Seara, servirea cinei la un restaurant local, o experienta culinara inedita care va va introduce in lumea raviolilor chinezesti. Cazare la Hotel Xian Titan Times 4* sau similar Xian.
10 Iunie 2020 | Xian–Guilin
Mic dejun. Dimineata, vizita la una dintre descoperirile arheologice remarcabile ale Sec XX, considerata a fi A 8-a minune a Lumii-Armata de teracota a imparatului Qin Shi Huang unificatorul Chinei care inainte de moartea sa, in anul 210 a.c., a dispus ca in mausoleul sau sa fie ingropate statui de teracota, care reproduceau in marime naturala mii de soldati din diferite corpuri de armata, cu cai, care si arme, a caror menire era de-al proteja in lumea de dincolo. Servirea pranzului intr-un restaurant local. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul local cu destinatia Guilin. Guilin are reputatia unuia din cele mai pitoresti locuri din China, cu raurile curate, peisajul idilic, terasele de orez si minoritatile etnice. Cazare la Hotel de 4* in Guilin.
11 Iunie 2020 | Guilin
Mic dejun. Dimineata vom vizita Pestera Fluierului din Trestie–pestera cu un superb interior iluminat artistic, a carui sala principala este numita si ”Palatul de cristal al Imparatului Dragon”. Vizitam apoi colina Fubo, o alta atractie naturala de langa Guilin. Pranz la un restaurant local. Dupa-amiaza vom vizita o plantatie de ceai, unde vom afla cum se culeg frunzele de ceai si vom participa la un ceremonial al ceaiului. Ne intorcem in Guilin unde vom face o plimbare in orasul vechi. Vom servi cina la un restaurant local. Cazare la Hotel de 4* in Guilin.
12 Iunie 2020 | Guilin–Croaziera pe raul Li–Yangshuo
Mic dejun. Dimineata plecam cu autocarul spre Zhujiang unde ne vom imbarca pe vasul cu care vom face o croaziera de neuitat pe raul Li cu pranz pe vas. Croaziera pe raul Li dureaza aprox. 4 ore si ne va purta printre palcuri de bambusi, sate linistite si peisaje dominate de piscurile de calcar desprinse parca din cartile postale ilustrate. Dupa-amiaza vom debarca in Yangshuo, oras vechi de peste 1.000 de ani, devenit un animat centru turistic. Aici vom face un tur cu autocarul in splendidul peisaj natural cu sate, livezi si plantatii de orez, tur ce va include o vizita la un fermier pentru a cunoaste mai bine viata rurala traditionala din China. Cina se serveste la un restaurant local. Cazare la Hotel New Century 4* sau similar Yangshuo.
13 Iunie 2020 | Yangshuo-Guilin–Shanghai
Mic dejun. Deplasare cu autocarul la aeroportul din Guilin pentru zbor la Shanghai. Suntem in Shanghai, cel mai mare oras din China si unul dintre cele mai importante centre comerciale ale Asiei. Orasul are o populatie de 24 milioane de locuitori. Shanghai este cel mai mare santier urban de constructii din lume, orasul se mandreste cu peste 640 de zgarie-nori, in timp ce alti 300 sunt in constructie, majoritatea in noul cartier Pudong. Ne vom intalni cu ghidul local pentru transfer la hotel. Ne plimbam de-a lungul falezei fluviului Huang Pu, celebrul Bund, cunoscut pentru cele 52 de cladiri coloniale construite in anii 1920 cand orasul era supranumit "Parisul Orientului”. Vom face apoi o croaziera pe fluviul Huang Pu, fluviul mama care imparte orasul in doua zone disticte: cartierul Puxi cu zona fostelor concesiuni straine, unde europenii au ridicat cladiri in stil colonial si cartierul Pudong, cartierul zgarie-norilor care s-a ridicat in ultimii 25 de ani. Servirea cinei la un restaurant cu specific local. Cazare Northern Hotel Shanghai 4* sau similar Shanghai.
14 Iunie 2020 | Shanghai
Mic dejun. Incepem turul Shanghai-ului cu vizitarea incantatoarei Gradini Yuyuan-cea mai faimoasa din Shanghai, decorata cu peste 30 de pavilioane frumoase, lacuri in miniatura, poduri si formatiuni din roci. Servim masa de pranz la restaurant local. Continuam explorarea Shanghai-ului cu vizitarea cladirii emblematice a Shanghai Tower (inclus bilet de vizitare la etajul 118). Turnul Shanghai s-a dorit a fi ca un nou prototip pentru cladirile inalte. Amplasat in imediata apropiere a Turnului Jin Mao si a Centrului Financiar Mondial din Shanghai, noul turn se ridica deasupra orizontului, cu fatada curbata si forma spiralata, reusindu-se astfel crearea unui aspect unic. Shopping pe principalul bulevard pietonal al orasului-Nanjing Road. Cina se serveste la un restaurant local. Dupa cina, participam la celebrul Spectacol de Acrobatii al orasului. Cazare Northern Hotel Shanghai 4* sau similar Shanghai.
15 Iunie 2020 | Shanghai-Suzhou Venetia Orientului
Mic dejun. Zi libera la dispozitie in Shanghai sau Excursie optionala la Suzhou si faimosul oras pe apa Tongli. In prima parte a zilei vizitam faimosul oras pe apa Tongli unde ne vom bucura de o plimbare cu o ambarcatiune traditionala din lemn pe unul din canalele orasului, apoi ne vom indrepta catre una dintre atractiile fermecatoare ale Chinei, legendara pentru canalele pitoresti, Suzhou. Situat in delta raului Yangtze, cunoscut sub numele de Venetia Orientului, orasul este renumit pentru podurile frumoase de piatra, pagodele si gradinile meticulos proiectate in stil clasic. 42% din oras este acoperit de apa, iar strazile inguste si aleile cu pavaj dau o atmosfera misterioasa, transformand orasul intr-un loc romantic, relaxant, un refugiu din haosul oraselor mari. Vizitam aici Gradina Maestrului Navoadelor (Wangshiyuan) un loc in care ne armonizam cu natura. Vizitam faimoasa strada de shopping Guan Qian, onorata cu titulatura de una dintre cele 4 celebre strazi pietonale din China (celelalte trei fiind Nanjing-Fuzimiao, Shanghai-Cheng Huang Miao si Beijing-Tianqiao). Tarif: 130 USD/persoana pentru minim 10 participanti. Intoarcere la Shanghai. Cazare la Northern Hotel Shanghai 4* sau similar Shanghai.
16 Iunie 2020 | Shanghai-Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS076 cu destinatia Bucuresti, via Viena. Decolare la ora 10:10 si sosire in Viena la ora 15:30. Decolare din Viena la ora 17:35 si aterizare pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 20:10. Sfarsitul pachetului de servicii.

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la Comorile Chinei!

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri la dus Bucuresti => Beijing, Compania Austrian via Viena
• Doua zboruri locale, pentru confortul Dumneavoastra:
- zbor direct Xian => Guilin, Companie Aeriena locala
- zbor direct Guilin => Shanghai, Companie Aeriana locala
• Zboruri la retur Shanghai => Bucuresti, Compania Austrian via Viena
• Tren de mare viteza Beijing => Xian
• Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi
• Transport cu autocar local conform programului excursiei
Cazare 10 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* astfel:
- 3 nopti in Beijing la Hotel Howard Johnson Paragon 4* sau similar
- 1 noapte in Xian la Hotel Xian Titan Times 4* sau similar
- 2 nopti in Guilin la Hotel de 4*
- 1 noapte in Yangshou la Hotel New Century 4* sau similar
- 3 nopti in Shanghai la Hotel Northern Shanghai 4* sau similar
• Mese incluse: mic dejun, pranz si cina conform programului excursiei
• Tururile, excursiile si vizitele mentionate in programul excursiei
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
• Ghizi locali
• Croaziera pe fluviul Huang Pu in Shanghai
• Bilet la celebrul spectacol de acrobatii Acrobatics Show din Shanghai

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport pentru toate zborurile 529 €/persoana  (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
• Taxa de viza si procesare, 115 €/persoana (poate suferi modificari pana la depunerea actelor), se achita la inscriere
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali, 5 USD/turist/zi-se achita la fata locului
• Asigurarea medicala, asigurarea storno

Acte necesare pentru obtinerea vizei de intrare in China:
- 2 fotografii (color, recenta, de tip pasaport dimensiuni: 3,5 x 4,5 cm, pe hartie lucioasa, cu fata intreaga, lobul urechilor vizibil, pozitie serioasa, fara ochelari, pe fundal de culoare alba).
- 1 fotografie in format digital JPG (obligatoriu); nu mai mica de 50 kb; fundalul ALB OBLIGATORIU.
- pasaportul in original valabil pentru cel putin inca 6 luni de la data returului din excursie, cu cel putin doua pagini consecutive libere.
- daca ati mai calatorit în China, dar nu aveti viza pentru China pe actualul pasaport, este necesar vechiul pasaport sau o copie a paginii cu vechea viza pentru China (daca v-ati schimbat numele intre timp, este necesar sa aveti si un act care sa ateste acest lucru).
- adeverinta de salariat de la societatea la care sunteti angajat cu precizarea functiei / cupon de pensie.
- in cazul copiilor adeverinta de elev si certificatul de nastere / in cazul studentilor adeverinta de student.
- dacă un aplicant are mai putin de 16 ani si calatoreste in China cu unul dintre parinti sau cu ambii parinti trebuie prezentat si certificatul de nastere (copie și original). Daca un aplicant care are mai putin de 16 ani si calatoreste in China cu o alta persoana (in afara de parinti) este nevoie de o imputernicire.
- copie dupa cartea de identitate.
- telefon de contact (indicat telefonul mobil) si nume complet al unei rude care ramane in tara.
- asigurare medicala pe toata perioada calatoriei.
Nota: Este necesara prezentarea in persoana la centrul de vize in vederea amprentarii. Dupa procedura de amprentare, pentru calatoriile viitoare in China nu mai este nevoie de prezenta personala la centrul de vize pentru o perioada de 5 ani.

Plata excursiei:
•  avans minim 50% din pretul excursiei in termen de doua zile de la rezervare, restul cu minim 31 de zile inainte de plecare.
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

 

Formular de contact - Comorile Chinei

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (May 21, 2024)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.9767-0
USD (Dolar SUA)4.578-0

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll