FirstCategoriiNext
Previous Oferte Next

Elvetia 2022

Imagini Elvetia 2022

Circuit Elvetia 2022
Plecari 2022: 28 iulie, 16 august, 21 septembrie
Tarif: 1165 euro/persoana in camera dubla
Supliment single: 355 euro
Supliment plecare 16 august: 45 euro


Atractii:  Zurich – Basel – Berna – Biel - Interlaken – Lauterbrunnen – Berna – Lausanne – Geneva – Montreux – Taesch - Zermatt – Lugano – Como – Varese – Kriens – Sursee - Lucerna – Zurich

Ziua 1: BUCURESTI – ZURICH
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 05:25 (grup 28.07 si 16.08), respectiv la ora 14:10 (grup 21.09) pentru imbarcare pe cursa SWISS AIRLINES cu destinatia Zurich. Sosire in Zurich la ora locala 08:45 (grup 28.07 si 16.08), respectiv ora locala 17:35 (grup 21.09) si transfer si cazare la hotel A-Ja Resort Zurich 3* sau similar.
Ziua 2: ZURICH – BASEL – BERNA / BIEL (190 km)
Mic dejun. In cursul diminetii, vizitam orasul Zurich, situat in nordul lacului cu acelasi nume care si-a conservat foarte bine aspectul bancar, unde vom admira: eleganta Banhofstrasse, Fraumunster, Primaria, Gradina Teilor si Catedrala Grossmunster. Continuam drumul spre Basel, unde vom face un scurt tur panoramic cu insotitorul de grup. Un oras cu un centru vechi, medieval foarte frumos, cu o impletire de succes intre arhitectura noua si cea veche, cu o catedrala in stil Romanesque - Munster, o primarie in still Renaissance - Rathaus si multe alte exemple de arhitectura contemporana. Continuam cu turul panoramic al orasului Berna, capitala Confederatiei Elvetiene, unde vom admira centrul istoric cu fantanile sale medievale, Parlamentul, Catedrala, Turnul cu ceas si groapa cu ursi. Cazare in Berna la Ambassador 4* sau similar (grupul din 16.08), respectiv cazare in Biel la Hotel Mercure Plaza Biel 4* sau similar (grup 28.07 si 21.09).
Ziua 3: BERNA/BIEL, optional INTERLAKEN – LAUTERBRUNNEN
Mic dejun. Pentru grupul din 28.07 si 21.09 care are are cazare in Biel, transfer in Berna pentru plimbari individuale sau, optional, excursie la Interlaken si Lauterbrunnen. Grupul din 19.08 (cazat in Berna) va avea zi libera pentru plimbari individuale in Berna sau optional, excursie la Interlaken si Lauterbrunnen. Interlaken este o statiune amplasata pe malul celor doua lacuri alpine, Thun si Brienz. Aici putem face cumparaturi, ne bucuram de frumusetea peisajelor, sau optional, putem lua trenul catre Jungfraujoch (pe ruta Lauterbrunnen - Kleine Scheidegg - Jungfraujoch). Linia de cale ferata Jungfrau a fost finalizata in 1912 si ajunge la cea mai mare altitudine din Europa, 3.454 m. Vizitam si Lauterbrunnen, localitate pozitionata intr-una dintre cele mai impresionante vai din Europa, inconjurata de varfuri semete, Jungfrau fiind cel mai renumit si simbolul intregii zone. Lauterbrunnen semnifica “multe fantani”, in vale existand 72 de cascade, cea mai renumita dar si cea mai inalta cascada din Europa, Staubbach, impresioneaza cu o cadere de la 30 m altitudine. Dupa amiaza, ne intoarcem pentru cazare la acelasi hotel.
Ziua 4: BERNA – BIEL – LAUSANNE – GENEVA (215 km)
Mic dejun. Grupul cu plecare in data de 16.08 (cazat in Berna): transfer spre Biel pentru tur panoramic. Grupurile din 20.07 si 21.09 (cazate in Biel): transfer in centrul orasului pentru un tur panoramic. Biel (Bienne in franceza) este un orasel situat pe malurile nord-vestice ale lacului cu acelasi nume. Continuam cu Lausanne unde vom avea un tur panoramic cu cu insotitorul de grup si vom admira Catedrala, Muzeul Olimpic, precum si alte atractii turistice ale orasului. Dupa vizitarea celor doua orase, vom pleca catre Geneva oras situat pe malul Lacului Leman, avem prevazut un tur panoramic de oras cu ghid local (2 ore) unde admiram Catedrala Saint Pierre, Palatul Natiunilor Unite, Primaria (Hotel de Ville, celebra pentru faptul ca aici, in anul 1864, a intrat in legalitate Crucea Rosie) si renumita fantana Jet d’Eau. Cazare la hotel NH Geneva Airport 4* sau similar.
Ziua 5: GENEVA – MONTREUX – TAESCH – ZERMATT – TAESCH (235 km)
Mic dejun. Ne indreptam catre zona Montreux pentru vizitarea Castelului Chillon cu ghid local. Continuam drumul spre Taesch de vom lua trenul pana la Zermatt (aici nu sunt admise masinile sau autocarele) si vom explora aceasta statiune montana aflata in inima Alpilor Elvetieni. Optional, ascensiune cu trenul catre Gornergrat (3.089 m). De aici se poate vedea celebrul varf Matterhorn (4.478 m), emblema renumitei firme de ciocolata Toblerone. La ora 17:00 intoarcere cu trenul in Taesch pentru cazare la hotel 3*.
Ziua 6: TAESCH – SIMPLON – LUGANO – COMO (235 km)
Mic dejun. Astazi vom strabate un peisaj mirific, traversand Alpii prin Pasul Simplon (2005 m altitudine), in drumul nostru spre Lugano. Situat pe malul lacului cu acelasi nume, Lugano combina savoarea italiana cu eleganta elvetiana. Traseul zilei se va incheia un tur panoramic in incantatorul oras Como, cel mai important si vizitat oras de pe malul laului Como, situat in extremitatea sudica a bratului vestic. Cazare la hotel Como 4* sau similar.
Ziua 7: COMO – VARESE – LUCERNA – KRIENS - SURSEE (310 km)
Mic dejun. Continuam calatoria trecand prin orasul Varese, cunoscut pentru vilele sale construite in stilul art-nouveau. Varese este faimos pentru Sacro Monte din Varese – un loc de pelerinaj si reculegere, care este inclus in lista Patrimoniului  UNESCO. Mergem apoi spre Lucerna unde vom face o vizita panoramica si vom admira zona veche cu piata Weinmarkt si Podul Capelei (care dateaza din secolul XIV). Seara, cazare in Sursee la hotel Focus 4*.
Ziua 8: SURSEE – LUCERNA – ZURICH (78 km)
Mic dejun. In prima parte a zilei vom avea timp liber pentru plimbare in Lucerna impreuna cu insotitorul de grup. In jurul pranzului transfer in Zurich si cazare la hotel A-Ja Resort Zurich 3* sau similar. Dupa amiaza, excursie optionala in pitorescul orasel Schaffhausen si la Cascada Rinului (Rheinfall) - cea mai larga cascada din Europa, formata din mai multe caderi succesive de apa, ce se afla la granita dintre Elvetia si Germania.
Ziua 9: ZURICH – BUCURESTI
Mic dejun. La ora 12:00 eliberarea camerelor. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa SWISS AIRLINES cu destinatia Bucuresti. Decolare din Zurich la ora locala 20:35 si sosirea in Bucuresti la ora 23:55.

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la Elvetia 2022!

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti - Zurich - Bucuresti cu compania Swiss Airlines;
• 8 nopti cazare cu mic dejun inclus la hoteluri de 3* si 4*: 2 nopti in Zurich, 2 nopti in Berna, 1 noapte in zona Geneva, 1 noapte in Taesch, 1 noapte in Como, 1 noapte in Sursee;
• transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• transport cu autocar pe tot parcursul turului conform programului;
• bilet de tren dus-intors Taesch - Zermatt - Taesch (clasa a II-a);
• intrarea la Castelul Chillon cu ghid local;
• ghid local in Geneva;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 30 EURO/persoana – se practica in Elvetia, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
28.07: Bucuresti 07:25 – Zurich 08:45 durata zborului: 2h 20min
05.08: Zurich 20:35 – Bucuresti 23:55 durata zborului: 2h 20min

16.08: Bucuresti 07:25 – Zurich 08:45 durata zborului: 2h 20min
24.08: Zurich 20:35 – Bucuresti 23:55 durata zborului: 2h 20min

21.09: Bucuresti 16:10 – Zurich 17:35 durata zborului: 2h 25min
29.09: Zurich 20:35 – Bucuresti 23:55 durata zborului: 2h 20min

GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 45 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca pana cu 2 luni inainte de inceperea programului nu se vor inscrie minim 15 participanti. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

TERMENE DE PLATA:
• 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
• 30% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
• 50% din pretul pachetului turistic cu minim 45 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

EXCURSII OPTIONALE (tarife informative):
• Schaffhausen si Cascada Rhinului: 50 Euro/persoana;
• Excursie la Interlaken si Lauterbrunnen: 60 Euro/persoana;
• Bilet ascensiune Lauterbrunnen-Jungfraujoch-Grindewald: 215 CHF/persoana;
• Bilet ascensiune Gornergrat: 115 CHF/persoana.
NOTA. Preturile excursiilor optionale sunt informative si sunt valabile pentru minim 20 participanti. Acestea pot suferi modificari fata de prezenta oferta. Excursiile optionale se efectueaza in functie de disponibilitatile locale.

Formular de contact - Elvetia 2022

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (November 29, 2022)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.925-0
USD (Dolar SUA)4.7278-0

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll