PreviousCategoriiNext
Previous OferteLast

Holiday Inn Express Schipol 3*

Imagini Holiday Inn Express Schipol 3*

Holiday Inn  Express Schipol 3* este un hotel cu camere exclusiv pentru nefumatori,localizat in partea de vest a orasului la doar 5 km de aeroportul international Schipol si la 15 minute cu masina de centrul orasului,unde se poate ajunge direct cu tramvaiul pana la Central Station.Langa hotel se afla mai multe restaurante.Internet wi-fi se poate accesa gratuit in camerele standard,business center si in zonele publice ale hotelului.Camerele hotelului sunt dotate cu facilitati pentru ...[mai multe detalii despre Holiday Inn Express Schipol 3*]
Holiday Inn Expres Schipol 3*,Amsterdam    
Tarif/persoana Numar nopti Masa Bilet avion
De la  355 eur 3 Mic dejun Inclus

Plecari:din Bucuresti

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la Holiday Inn Express Schipol 3*!

Observatii:
- Oferta este valabila in limita locurilor disponibile, atat la zbor cat si la cazare, in momentul solicitarii; in cazul in care clasa de rezervare la biletul de avion sau locurile la cazare sunt epuizate, agentia va oferi alternative cat mai apropiate ca buget si confort de varianta initiala.
- Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu. Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara:
1. sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor;
2. sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat;
3. adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
- Asigurarea medicala nu este inclusa in pret si nu este obligatorie, dar este recomandata.
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 

 

Formular de contact - Holiday Inn Express Schipol 3*

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (September 24, 2023)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.9675-0.0031999999999996
USD (Dolar SUA)4.67090.0070999999999994

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll