PreviousCategoriiNext
Previous OferteLast

Hotel California 3*

Imagini Hotel California 3*

Hotel California 3* se afla aproape de Gara Termini,in zona de magazine si restaurante, si la distanta de mers pe jos de obiective turistice.Distanta de la aeroportul Fiumicino este de circa 35 de km.Hotelul se afla intr-o cladire ce dateaza din anul 1920 si receptia este deschisa 24/24.In holul hotelului turistii pot gasi un punct de acces gratuit la internet si depozit pentru bagaje. Adresa Hotel California 3*:VIA PRINCIPE AMEDEO 39,00185,ROME,ITALY [mai multe detalii despre Hotel California 3*]
Hotel California 3*,Roma    
Tarif/persoana Numar nopti Masa Bilet avion
De la  199 eur 3 Mic dejun Inclus

Plecari din:Bucuresti,Timisoara,Cluj-Napoca,Targu Mures

FPV Drones
Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la Hotel California 3*!

Observatii:
- Oferta este valabila in limita locurilor disponibile, atat la zbor cat si la cazare, in momentul solicitarii; in cazul in care clasa de rezervare la biletul de avion sau locurile la cazare sunt epuizate, agentia va oferi alternative cat mai apropiate ca buget si confort de varianta initiala.
- Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte identitate. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu. Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara:
1. sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor;
2. sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat;
3. adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
- Asigurarea medicala nu este inclusa in pret si nu este obligatorie, dar este recomandata.
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

 

Formular de contact - Hotel California 3*

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (October 21, 2020)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.87460.00089999999999968
USD (Dolar SUA)4.1456-0.0166

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll