PreviousCategoriiNext
Previous Oferte Next

Hotel Hill Top 3*

Imagini Hotel Hill Top 3*

Hill Top 3* este un hotel mic (doar 50 de camere) care a fost construit È™i întreÅ£inut de o familie greco-americană. Centrul satului Hanioti este la aproximativ 500 m. de hotel, iar distanÅ£a până la plajă este de aproximativ 600 m., ceea ce înseamnă nu mai mult de 5 minute de mers pe jos până în sat, respectiv 10 minute (aproximativ) până la plajă. Shuttle bus-ul până în Hanioti este gratuit ÅŸi circulă o ...[mai multe detalii despre Hotel Hill Top 3*]

Halkidiki-HANIOTI
De la 213 euro/7 nopti/All Inclusive

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la Hotel Hill Top 3*!

Servicii incluse :
7 nopţi cazare cu All Inclusive;
ÎnsoÅ£itor de grup din partea agenÅ£iei (la autocar) ÅŸi asistenţă turistică.

Tariful nu include :
Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno;
Taxele de intrare la obiectivele turistice si programe opţionale;
Alte taxe ÅŸi cheltuieli personale.

*Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de 50%  la înscriere si restul de plata la expirarea termenului ofertei. Rezervările făcute în perioada de first/ early booking nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

Observatii:
La frontieră  este obligatorie deÈ›inerea unei cărÈ›i de identitate sau paÈ™aport valabil minim 6 luni.
Nu este obligatorie asigurarea medicală de călătorie È™i asigurarea storno, însă, agenÅ£ia recomandă să aveÅ£i.
Pentru a putea ieÅŸi din È›ară, copiii sub 18 ani trebuie să îndeplinească următoarele condiÈ›ii: să călătorească cu cel puÅ£in un adult însoÈ›itor, să aibă asupra lor acordul ambilor părinÅ£i (sau al părintelui care nu-i însoÅ£eÅŸte) legalizat la notariat; adultul care îi însoÅ£eÅŸte, în cazul în care nu este unul dintre părinÅ£i, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să îl prezinte la frontieră.

TravelFan Expert va recomanda urmatoarele excursii optionale in Halkidiki:
* Croazieră la Muntele Athos. Ne vom deplasa spre Ouranopolis de unde ne vom îmbarca pe vapor pentru a  admira cele mai frumoase mânăstiri bizantine de pe Muntele Sfânt. Primul ÅŸi cel mai dezvoltat centru monahal de pe teritoriul Greciei, Muntele Athos poate fi văzut în croaziera pe care o veÅ£i face de-a lungul braÅ£ului. Republica monahală cuprinde astăzi ÅŸase categorii de aÅŸezăminte monastice: mănăstirile, schiturile, chiliile, colibele, bordeiele ÅŸi sihăstriile. Mănăstirile sunt în număr de 20, dintre ele 17 sunt greceÅŸti, una rusească, una sârbească ÅŸi una bulgărească.
*Excursie la Meteora, loc de ascetism si rugăciune. Vă invităm să descoperiÅ£i aceste mânăstiri deosebite, veritabile muzee bizantine, situate „între cer ÅŸi pământ”, în vârful unor stânci gigantice, în formă de turnuri, unice în Europa. Trecerea prin oraÅŸele Larissa, Kalambaka ÅŸi Valea Tembi, vizitarea a două dintre mănăstirile complexului, vă vor îmbogăţi spiritual ÅŸi cultural.
* Seara grecească,  o petrecere 100% a la grec. Vă invităm să participaÅ£i la un program artistic tradiÅ£ional grecesc, unde veÅ£i putea savura mâncărurile ÅŸi băuturile specifice acestei ţări ÅŸi, mai mult decât atât, veÅ£i putea învăţa câÅ£iva paÅŸi din dansurile tradiÅ£ionale: sirtaki ÅŸi zorba.
* Excursie la Waterland. Vă invităm să vă distraÅ£i în acest parc acvatic situat la 18 km de Salonic, recomandat tuturor vârstelor. Aici, veÅ£i găsi tobogane cu apă, de diferite grade de dificultate, piscine cu valuri artificiale ÅŸi hidromasaj, bar ÅŸi cofetărie ÅŸi multă, multă distracÅ£ie inclusă în preÅ£.
*Excursie la Petralona. Vă invităm să vizitaţi faimoasa peşteră unde au fost descoperite relicve ale omului din Neanderthal, dovedind existenţa unei aşezări preistorice. Admirăm frumoasele stalactite şi stalagmite precum şi urmele primelor vetre de foc făcute de om. Ne vom continua călătoria cu vizitarea oraşelor Nea Moudania şi Afitos unde vom avea timp liber pentru cumpărături şi pentru a servi o cafea tradiţională grecească.

Formular de contact - Hotel Hill Top 3*

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (November 19, 2019)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.7667-0
USD (Dolar SUA)4.3224-0

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll