PreviousCategoriiNext
Previous Oferte Next

Hotel Mariano 3*

Imagini Hotel Mariano 3*

Hotel Mariano 3* se afla bine localizat in zona Termini,aproape de Biserica Santa Maria Maggiore,la 20 minute de mers de Colosseum si aproape de  gara Termini.Camerele hotelului sunt mobilate simplu,dar curate si bine intretinute;receptia este mica dar frumos decorata.Micul dejun este de tip  continental.Hotelul este recomandat persoanelor cu un buget mai mic care vor sa fie cazate intr-un hotel central aproape de obiective turistice. Adresa Hotel Mariano 3*:PZZA MANFREDO FANTI ...[mai multe detalii despre Hotel Mariano 3*]
Hotel Mariano 3*,Roma    
Tarif/persoana Numar nopti Masa Bilet avion
De la  199 eur 3 Mic dejun Inclus

Plecari din:Bucuresti,Timisoara,Cluj-Napoca,Targu Mures

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la Hotel Mariano 3*!

Observatii:
- Oferta este valabila in limita locurilor disponibile, atat la zbor cat si la cazare, in momentul solicitarii; in cazul in care clasa de rezervare la biletul de avion sau locurile la cazare sunt epuizate, agentia va oferi alternative cat mai apropiate ca buget si confort de varianta initiala.
- Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu. Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara:
1. sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor;
2. sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat;
3. adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
- Asigurarea medicala nu este inclusa in pret si nu este obligatorie, dar este recomandata.
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 

 

Formular de contact - Hotel Mariano 3*

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (May 21, 2024)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.9767-0
USD (Dolar SUA)4.578-0

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll