FirstCategoriiNext
Previous Oferte Next

Israel-Pamantul Sfant

Imagini Israel-Pamantul Sfant

Ierusalim,orasul sfant.Nicaieri in lume nu sunt asa de aproape una de alta cele 3 mari religii ale lumii.Pentru crestini,evrei si musulmani deopotriva,pe dealurile iudaice este centrul credintei lor.Anual,milioane de pelerini din cele 3 credinte vin in Ierusalim.Primul templu,construit de Solomon gazduieste Chivotul Legii,cea mai sfanta avere a Israelului.Al doilea templu a fost reconstruit in jurul anului 516 i.Hr. de catre evreii intorsi din exilul din Babilon.O parte din zidul exterior al ...[mai multe detalii despre Ierusalim]
ISRAEL 2019
Plecari 2019: 09 septembrie;20 septembrie;08 octombrie;29 octombrie;07 noiembrie
De la  449 euro/loc in dubla/5 zile+taxe

Atractii: Tel Aviv & Jaffa – Bethleem – Ierusalim – Yardenit – Capernaum – Nazaret – Masada – Ierihon – Marea Moarta – Cezareea – Haifa

Ziua 1: Bucuresti – Tel Aviv – Bethleem
Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul agentiei si imbarcare pentru zborul spre Tel Aviv. Sosire pe aeroportul Ben Gurion. Intalnire cu ghidul local. Tur panoramic in Tel Aviv si vizita in Orasul Vechi Jaffa, unde vom gasi multe boutique-uri si retaurante moderne incadrate inca de influentele arabe. Cina si cazare la hotel in Bethleem.
Ziua 2: Bethleem – Ierusalim
Mic dejun. In Bethleem vom vizita Biserica Nativitatii, locul nasterii lui Iisus si vom face popas in Piata Ieslei, situata in partea veche a orasului. Vom continua drumul spre Ierusalim, vom urca pe Muntele Maslinilor unde vom vizita Manastirea Tatal Nostru, Biserica Lacrima, Gradina Ghetsimani si Biserica Tuturor Natiunilor - construita pe locul unde, conform traditiei, Iisus Hristos s-a rugat in ultima noapte de libertate. Traversand paraul Chedron intram in cetatea Ierusalimului prin Poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa - Drumul Crucii, cu cele 14 opriri - o strada aflata in Orasul Vechi despre care traditia crestina spune ca este drumul pe care Iisus Hristos a trecut, purtand crucea, spre locul sau de rastignire. Drumul Crucii se sfarseste la Biserica Sfantului Mormant, unde vom parasi Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc si ne indreptam catre Zidul Plangerii, unde vom poposi pentru scurt timp. Transfer la Bethleem pentru cina si cazare.
Ziua 3: Bethleem – Masada – Ierihon – Marea Moarta
Mic dejun. Plecare spre situl istoric Masada, inregistrat in 2001 pe lista patrimoniului mondial cultural si natural al organizatiei UNESCO. Stanca arida pe care se afla zidita fortareata, se inalta la altitudinea de 470 de metri deasupra apelor Marii Moarte. Accesul spre aceasta se face, fie pe o poteca serpuitoare si abrupta, ce urca 280 de metri, fie cu o telegondola, suspendata pe stalpi metalici. Masada reprezinta un loc simbolic pentru multi evrei ce aminteste de rezistenta iudeilor impotriva romanilor. Sosim in Qumran, tinut desertic in ale carui grote au fost gasite „Manuscrisele de la Marea Moarta”. Deplasare catre Marea Moarta pentru o scurta oprire. Continuam drumul spre Ierihon pentru a vizita cel mai vechi oras de pe pamant. Intoarcere la Betleem pentru cina si cazare.
Ziua 4: Bethleem – Nazaret – Croaziera pe Marea Galileei
Mic dejun. Deplasare la Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii. Zona este amenajata pentru a permite pelerinilor sa intre in apele sfinte unde a fost desavarsit botezul lui Iisus. Deplasare la Muntele Fericirilor unde Iisus a tinut predica despre fericiri. Continuam cu biserica cu acelasi nume si vizitarea Carpenaum-ului - Casa Sfintilor Petru si Andrei si apoi Tabgha - Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor. Traseul continua spre Cana Galileei si vizitam Biserica Minunii si Casa Nuntii, unde Iisus a savarsit prima minune, transformand apa in vin. In apropiere de Cana Galileei vom vizita orasul copilariei lui Iisus, Nazaret, cu Biserica Ortodoxa Buna Vestire, ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria. Seara ne vom relaxa intr-o croaziera pe Marea Galileii (optional). Transfer la Nazaret pentru cina si cazare.
Ziua 5: Nazaret – Haifa – Tel Aviv
Mic dejun. In prima parte a zilei vom vizita orasul Haifa - al treilea oras ca marime din Israel si unul din cele mai importante porturi comerciale la Marea Mediterana. Aici vom vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. Transfer la aeroport pentru zborul de retur.
Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la Israel-Pamantul Sfant!

Servicii incluse:
- Bilet avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti, compania aeriana El AL / Tarom;
- Tur panoramic al orasului Tel Aviv & Jaffa;
- Bonus! Excursie la Masada – Ierihon – Marea Moarta;
- 3 nopti de cazare cu demipensiune in Bethleem la hoteluri de 3*-4*;
- 1 noapte de cazare cu demipensiune in Nazaret la hoteluri de 3*-4*;
- Ghid local vorbitor de limba romana.
- Transport cu autocar clasificat conform itinerariu

Nu sunt incluse:
- Taxele de aeroport si taxa de serviciu – 130 euro/persoana;
- Tips in valoare de 3 euro/persoana/zi  (se achita obligatoriu la ghidul local);
- Biletele de intrare la obiectivele turistice;
- Urcarea cu telecabina si biletul de intrare Masada – 25 euro/persoana
- Excursiile optionale.

Informatii utile
- Grup minim 25 persoane.
- Oferta turistica este parte integranta din contract.
- Acte necesare: pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara.
- Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, ora plecarii, numarul de telefon al ghidului se vor transmite cu 2 zile inainte de plecare.
- Alocarea locurilor in avion se face la biroul de check-in. Locurile in autocarul/microbuzul de la destinatie se vor ocupa in functie de ordinea inscrierilor, ghidul roman va striga lista.
- Persoanele care calatoresc singure pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, se va achita diferenta de single.
- Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.
- Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
- Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii. Tarifele recomandate vor fi transmise cu minimum 2 zile inainte de data plecarii.
- Agentia foloseste in circuitele pe care le organizeaza ghizi romani autorizati. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in tarile proprii. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar. Ghizii locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, pot fi contractati contra cost, urmand ca ghidul roman sa efectueze traducerea.
- Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 2-6 euro/persoana/noapte).
- Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).

Observatii
Orar de zbor informativ, compania El Al:
Bucuresti OTP 10:50 – Tel Aviv TLV 13:25
Tel Aviv TLV 18:15 – Bucuresti OTP 21:00
*Compania aeriana si orarul de zbor pot suferi modificari pana la data calatoriei.

Excursii optionale:
Yardenit – Capernaum – Nazaret – 65 euro/adult si 40 Eu euro ro/copil 2-12 ani; Pretul include: transport clasificat si  ghid; Nu include: intrari (Capernaum, Yardenit, Tabgha - 7 euro/persoana);
Masada – Ierihon si Marea Moarta  60 euro/adult si 55 euro/copil 2-12 ani; Pretul include: transport clasificat si  ghid; Nu include: urcarea cu telecabina 26 euro/persoana);
Cezareea si Haifa - 65 euro/adult si 45 euro/copil 2-12 ani; Pretul include: transport clasificat si  ghid; Nu include: intrarea la Caesarea 15 euro /persoana);

Nota – excursia se poate organiza daca orarul de zbor nu sufera modificari;
Grup minim: 25 de persoane;

Formular de contact - Israel-Pamantul Sfant

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (April 18, 2019)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.76220.0023
USD (Dolar SUA)4.2114-0.0053999999999998

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll