FirstCategoriiNext
Previous OferteLast

Maroc-Gibraltar-Spania de Sud

Imagini Maroc-Gibraltar-Spania de Sud

Casablanca-orasul de pe Atlantic Animatul oras Casablanca de pe tarmul Atlanticului este vizitat frecvent de vasele de croaziera.Cu mai multe milioane de locuitori,este astazi cel mai importnat centru industrial din Maroc.Aceasta fosta vizuina a piratilor a fost cucerita de portughezi si spanioli in secolul XVI si a devenit un importnat avanpost comercial de pe ruta maritima a Atlanticului.Indeosebi cladirile coloniale,dar si mica medina si Marea Moschee a lui Hassan II,cea mai mare ...[mai multe detalii despre Casablanca]

Maroc-Gibraltar-Spania de Sud
Perioada: 17 octombrie – 26 octombrie 2019 (10 zile/9 nopti)
PRET/persoana: 1145  EURO (loc in camera dubla, taxe incluse)

Atractii uluitoare intr-un circuit exotic: Malaga – Gibraltar - Tarifa – Tanger - Casablanca – Marrakech – Rabat - Fez – Volubilis - Chefchaouene – Tetouan – Tarifa – Sevilla – Cordoba - Malaga

Ziua 1 (17.10): BUCURESTI – MALAGA – GIBRALTAR - TARIFA
Intalnire la ora 05:00 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu conducatorul de grup pentru imbarcare pe cursa directa BLUE AIR spre Malaga. Sosire la Malaga la ora locala 10:20 si transfer catre Tarifa (175 km), cu oprire in Gibraltar pentru un tur de oras si cumparaturi. Cina si cazare in zona Tarifa la hotel Hotel Meson de Sancho 4* sau similar.
Ziua 2 (18.10): TARIFA – TANGER – CASABLANCA (380 km)
Mic dejun. Plecam spre port si traversam renumita stramtoare Gibraltar pana la Tanger. Plecarea din port este prevazuta pentru ora 09:00. Debarcam in Tanger la ora 10:00, denumit si “poarta dintre Europa si Africa” si vom face un tur panoramic de oras. Continuam calatoria cu autocarul spre Casablanca (340 km), unde vom ajunge in cursul serii. Cina si cazare la hotel Grand Mogador Marina 4* sau similar.
Ziua 3 (19.10): CASABLANCA – MARRAKECH (250 km)
Mic dejun. Tur panoramic de oras cu ghid local. Vom incepe cu Piata Centrala, apoi vom traversa vechiul oras pana la cartierul Habous, vom continua cu Catedrala Notre Dame de Lourdes, cornisa si cartierul de lux al orasului - Anfa. Coboram si vizitam Moscheea Hassan al II-lea - una dintre cele mai mari realizari de gen ale lumii arabe (intrare inclusa), vedem si Piata Mohamed al V-lea cu fantana si alte edificii administrative. Continuam drumul spre Marrakech unde ajungem in cursul serii. Cina si cazare la hotel Atlas Asni 4* sau simiar.
Ziua 4 (20.10): MARRAKECH
Mic dejun. Vom face un tur panoramic cu ghidul local, pe parcursul caruia vom admira cele mai importante obiective turistice ale orasului Marrakech: gradina Menara, plantatie de maslini care se intinde intr-o vale gigantica, minaretul si Moscheea Koutoubia, trecem apoi pe langa moscheea El Mansour, vizitam Palatul Bahia (intrare inclusa), apoi ne indreptam spre Muzeul Dar Si Said si Medina Jamaa el Fna, intrata in patrimoniul UNESCO. Dupa amiaza, optional, vom vizita Gradinile Majorelle. Cina si cazare la hotel Atlas Asni 4* sau similar. Seara, optional, spectacol traditional la celebrul “Chez Ali”.
Ziua 5 (21.10): MARRAKECH – RABAT – FEZ (550 km)
Mic dejun. Continuam calatoria cu autocarul spre capitala Marocului, Rabat (325 km). Descoperim orasul intr-un tur panoramic cu ghid local, in care vom admira: Mausoleul lui Mohamed al V-lea si Moscheea Neterminata cu Turnul lui Hassan, continuam cu Kasbah des Oudais, o fortareata din secolul XII care adaposteste muzeul artei marocane; din autocar vom vedea si Palatul Regal unde ne putem opri pentru a face cateva fotografii. Dupa amiaza plecare spre Fez, unde vom ajunge in cursul serii. Cina si cazare la hotel Menzeh Zalah 3* sau similar.
Ziua 6 (22.10): FEZ
Mic dejun. Dupa micul dejun vom efectua un tur de oras cu ghid local, ce cuprinde cele mai importante obiective turistice ale orasului Fez, centru religios si spiritual al Marocului: Medina Fez el Bali unde sa afla Moscheea Quarouiyen - cea mai veche universitate a islamului, scoala coranica Attarine Medersa (intrare inclusa) cu superbele decoratiuni, Piata si fantana Nejjarine, care si-a primit numele de la tamplarii care lucreaza aici, cartierul vopsitorilor de piele - Deddaghine aflat in aproprierea pietei Seffarine, unde diferiti maestri prelucreaza pieile de animale. Dupa amiaza, timp liber pentru cumparaturi. Cina si cazare la hotel Menzeh Zalah 3* sau similar.
Ziua 7 (23.10): FEZ – VOLUBILIS – CHEFCHAOUEN – TETOUAN (330 km)
Mic dejun. Plecare spre Chefchaouen, cu scurta oprire in Volubilis pentru vizitarea ruinelor romane (intrare inclusa). Sosire in Chefchaouene, supranumit si Perla Albastra a Morocului. Pentru cateva ore, vom explora fiecare metru patrat al labirintului de stradute azurii, vom vizita Medina din Chefchaouen, care nu este la fel de mare precum cea din Marrakech sau Fez, dar cu siguranta este cea mai colorata. Continuam drumul spre Tetouan, unde vom ajunge in cursul serii. Cina si cazare la hotel Prestige 3* sau similar.
Ziua 8 (24.10): TETOUAN – TANGER – TARIFA – SEVILLA (375 km)
Mic dejun. Dimineata plecam spre portul din Tanger pentru imbarcare pe ferry spre Tarifa. Debarcam si continuam calatoria cu autocarul spre Sevilla (distanta dintre Tarifa si Sevilla este de 200 km). Odata ajunsi in Sevilla, vom participa la un tur panoramic de oras cu ghid local, in cadrul caruia vom admira cladirile emblematice ale orasului: Catedrala - una dintre cele mai mari biserici catolice din lume (alaturi de Catedrala Sf. Petru de la Vatican si Catedrala Sf. Paul din Londra); Turnul Giralda - turnul cu clopot, considerat simbolul orasului; Piata Spaniei – amenajata pentru a gazdui Expozitia Ibero - Americana din anul 1929, una dintre cele mai importante evenimente ale vremii (taxa de intrare la Catedrala si Turnul Giralda nu sunt incluse). Cina si cazare in zona Sevilla, la hotel Catalonia Hispalis 3* sau similar.
Ziua 9 (25.10): SEVILLA – CORDOBA – MALAGA (303 km)
Mic dejun. Plecare spre Cordoba (140 km), unde ne vom opri pentru vizitarea cu ghid local a orasului vechi si principalului sau obiectiv turistic, Moscheea-Catedrala (intrare optionala). Vom incheia vizita cu vechiul cartier evreiesc, dupa care ne continuam calatoria spre Malaga. Cina si cazare la hotel 4* in zona Malaga.
Ziua 10 (26.10): MALAGA – BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul BLUE AIR cu decolare la ora 11:10. Sosirea la Bucuresti este prevazuta pentru ora 16:00.

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la Maroc-Gibraltar-Spania de Sud!

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – Malaga si retur cu compania BLUE AIR (inclusiv bagaj de cala);
• 9 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) in hoteluri de 3* si 4* standard conform itinerariului: 1 noapte in zona Tarifa, 1 noapte in Casablanca, 2 nopti in Marrakech, 2 nopti in Fez, 1 noapte in Tetouan, 1 noapte in zona Sevilla, 1 noapte in zona Malaga;
• transport cu autocar dotat cu aer conditionat;
• transport ferry Tarifa – Tanger - Tarifa;
• transferuri aeroport – hotel – aeroport;
• tururi panoramice de oras cu ghizi locali in: Gibraltar, Casablanca, Marrakech, Fez, Sevilla, Cordoba;
• intrari la urmatoarele obiective turistice: Moschea Hassan II, Medersa Attarine, Volubilis, Palatul Bahia;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna aprilie 2019. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• catering la bordul aeronavei;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 EURO/persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in Spania;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti (Otopeni) 15:50 – Malaga 19:10 durata zborului: 4h 20 minute
Malaga 11:10 – Bucuresti (Otopeni) 16:00 durata zborului: 3h 50 minute

GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 90 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

TERMENE DE PLATA:
âš« 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
âš« 60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
âš« 20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

IMPORTANT!  Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT;
• ACEST PROGRAM NU NECESITA OBTINEREA VIZEI TURISTICE DE CATRE CETATENII ROMANI;

 

Formular de contact - Maroc-Gibraltar-Spania de Sud

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (August 24, 2019)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.7228-0
USD (Dolar SUA)4.1899-0

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll