FirstCategoriiNext
Previous Oferte Next

Norvegia 2019

Imagini Norvegia 2019

 

Norvegia 2019
Perioada: 30 iulie- 09 august 2019 / (11 zile / 10 nopti)
1425 euro/loc in dubla (taxe incluse)

Atractii: Oslo – Borgund – Laerdal – Flam – Gudvangen – Bergen – Geiranger – Alesund – Kristiansund– Trodheim – Lillehammer – Oslo

ZIUA 1 (30.07): BUCURESTI – OSLO
Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 04:40 pentru imbarcare pe cursa AUSTRIAN AIRLINES cu destinatia Oslo (schimbarea cursei la Viena). Decolare la ora 06:40 si sosire la Oslo la ora locala 12:45. Transfer si cazare la hotel Quality Expo - Fornebu (echivalent 4*) sau similar. Timp liber pentru plimbari cu insotitorul de grup prin centrul orasului.
ZIUA 2 (31.07): OSLO
Mic dejun. Tur de oras cu ghid local (3 ore) in capitala Norvegiei cu scurte opriri la: parcul de sculpturi Vigeland, Palatul Regal, Primaria, Parlamentul. Dupa-amiaza timp liber. Optional, vom vizita Muzeul Navelor Vikinge ce gazduieste cele mai bine pastrate nave si numeroase artefacte ce apartin culturii vikinge, Muzeul Fram, unde este expusa Fram, faimoasa nava pentru expeditii polare (1892) si Muzeul Kon Tiki pentru a admira nave si obiecte provenind din faimoasele expeditii ale lui Thor Heyerdahl. Pret informativ: 60 euro/ persoana. Cazare la acelasi hotel.
ZIUA 3 (01.08): OSLO – LAERDAL – HEMSEDAL (370 km)
Mic dejun. Plecam din Oslo spre Gol, de-a lungul vaii Hallingdal. In drum avem posibilitatea de vizitare a bisericii Borgund, una dintre cele mai vechi biserici din lemn din Norvegia si a Centrului Somonului Salbatic din Laerdal. Pret informativ : 30 EURO/ persoana (minim 20 participanti). Cina si cazare la hotel Skogstad (echivalent 3*) - Hemsedal sau similar.
Ziua 4 (02.08): HEMSEDAL – KOKSTAD (290 km)
Mic dejun. Calatoria de astazi incepe cu traversarea tunelului Laerdal, unul din cele mai lungi din lume, avand 24,5km. Sosire in Flam, o asezare unica in Europa prin pitorescul ei. Timp liber pentru plimbari individuale in acest loc spectaculos. Optional, o frumoasa croaziera de-a lungul a doua brate (Aurlands si Naeroy – cel mai stramt fiord din lume, inclus in patrimoniul UNESCO) ale ’’regelui fiordurilor’’, Sogn. Pret informativ: 35 EURO/ persoana. Dupa aceasta placuta experienta debarcam in Gudvangen. Optional, urcare cu trenul montan spre Myrdal. Pret informativ: 60 EURO/ persoana. Cina si cazare in Kokstad la hotel Scandic Kokstad (echivalent 4*) sau similar.
Ziua 5 (03.08): BERGEN
Mic dejun. Turul orasului Bergen cu ghid local (3 ore): cartierul Bryggen (cladirile hanseatice incluse in patrimoniul UNESCO), biserica Sf. Maria, Piata de Peste si Flori. Dupa amiaza, urcare optionala cu funicularul pe Muntele Floyen, pentru o frumoasa imagine panoramica a orasului. Pret informativ: 20 EURO/ persoana. Cazare la hotel in Kokstad.
Ziua 6 (04.08): BERGEN – REGIUNEA STYRN (270 km)
Mic dejun. Astazi vom traversa cu ferry-boatul Sognefjord (Oppedal-Lavik), cel mai lung fiord din lume (205 km) si apoi ne vom deplasa catre ghetarul Briksdal (45 minute pe sens), ce coboara abrupt de la 1200 m altitudine, pana in valea cu acelasi nume, oferind o priveliste incantatoare. Optional, urcare la ghetar cu masinutele trolilor. Dupa vizita, vom strabate pitorescul drum national 63 si vom ajunge in localitatea Innvik pentru cina si cazare la hotelul Innvikfjord (echivalent 3*) sau similar.
Ziua 7 (05.08): GEIRANGER – ANDALSNES – ALESUND (203 km)
Mic dejun. Va invitam sa experimentati unul din cele mai frumoase momente ale acestui program: croaziera (1ora) pe Geirangerfjord, inscris in patrimoniul UNESCO, considerat cel mai frumos fiord din lume. Dupa croaziera parcurgem Drumul Vulturilor si Drumului Trolilor, doua dintre cele mai faimoase rute ale Norvegiei. Dupa-amiaza ajungem in Alesund, unde vom vizita centrul istoric. Alesund este un oras atipic pentru Norvegia, datorita multitudinii de cladiri construite in stilul Art Nouveau / Jugendstil. Kaiserul Germaniei, Wilhelm II, a finantat acest proiect architectural dupa ce un incendiu a mistuit centrul orasului in 1904, lasand aproximativ 10.000 de oameni fara locuinte. Cazare in Sykkylven la hotel Aursnes (echivalent 4*) sau similar.
Ziua 8 (06.08): ALESUND –MOLDE – VEVANG - KRISTIANSUND – TRONDHEIM - TILLER (385 km)
Mic dejun. Astazi ne continuam drumul catre Molde, traversand Moldefjord cu ferry-boat-ul. De aici urmam ruta catre Drumul Atlanticului, o portiune de 8 km care ne va duce foarte aproape de ocean. Acest drum ne va taia respiratia cu traseul sau peste insule, insulite si stanci, toate legate intre ele prin poduri curbate. Dupa-amiaza ajungem la Trondheim, al patrulea oras ca marime al Norvegiei, unde vom face o scurta vizita a orasului vechi si a catedralei Nidaros, cea mai mare din Scandinavia, dar si locul unde este ingropat Sf. Olaf, un rege din secolul XI, care a crestinat Norvegia. Cazare in Tiller la hotel Quality Panorama (echivalent 4*) sau similar.
Ziua 9 (07.08): TILLER - DOMBAS (191 km)
Mic dejun. Plecam spre Dombas, o frumoasa statiune montana situata in Parcul National Dovrefjell. Cazare la hotel Trolltun (echivalent 3*) sau similar din aceasta zona.
Ziua 10 (08.08): DOMBAS – LILLEHAMMER – FORNEBU (335 km)
Dupa micul dejun, ne indreptam spre valea Oppland si apoi vom opri in Lillehammer, oras celebru pentru organizarea jocurilor olimpice de iarna din 1994. Timp liber pentru cumparaturi sau, optional, vizitarea muzeului in aer liber Maihaugen, ce adaposteste 200 cladiri traditionale norvegiene din evul mediu pana in prezent. Pret informativ: 14 EURO/ persoana. Seara cazare in Fornebu la hotel Quality Expo (echivalent 4*) sau similar. Ziua 11 (09.08): OSLO – BUCURESTI Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe zbor AUSTRIAN AIRLINES cu decolare la ora locala 14:00 (schimbarea cursei la Viena). Sosirea la Bucuresti este prevazuta pentru ora 20:10.

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la Norvegia 2019!

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – Oslo si retur cu compania AUSTRIAN AIRLINES (schimbarea curselor la Viena);
• 10 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri echivalent 3* si 4* (Norvegia nu are sistem de clasificare pe stele): 3 nopti in Fornebu, 1 noapte in Hemsedal, 2 nopti in Kokstad, 1 noapte in Innvik, 1 noapte in Sykkylven, 1 noapte in Tiller, 1 noapte in Dombas;
• 2 cine la hotel in Hemsedal si Innvik;
• tururi panoramice de oras cu autocar si ghid local in Oslo si Bergen;
• vizita pietonala cu insotitorul de grup in Trodheim;
• traversari cu ferry: Oppedal-Lavik, 2x Magerholm-Ørsneset, Eisdal-Linge, Vestnes-Molde, Hansa-Kanestraum;
• croaziera pe fiordul Geiranger (1 ora);
• transferurile mentionate in program;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport.


Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv noiembrie 2018. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice,in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 EURO/persoana – se practica in Norvegia, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
30.07: Bucuresti (Otopeni) 06:40 – Viena 07:25 durata zborului: 1h 45min
30.07: Viena 10:20 - Oslo 12:45 durata zborului: 2h 25min
09.08: Oslo 14:00 – Viena 16:20 durata zborului: 2h 20min
09.08: Viena 17:35 - Bucuresti (Otopeni) 20:10 durata zborului: 1h 35min

GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 90 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

 

Formular de contact - Norvegia 2019

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (October 20, 2019)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.75560.00060000000000038
USD (Dolar SUA)4.27320.0013000000000005

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll