Previous OferteLast

Revelion Hong Kong si Macao-plecare din Cluj

Imagini Revelion Hong Kong si Macao-plecare din Cluj

 

Revelion Hong Kong si Macao-plecare din Cluj
Perioada: 29 decembrie 2019-05 ianuarie 2020 (10 zile/7 nopti)
1695 euro/loc in dubla (taxe incluse)

Ziua 1, 29.12 (duminica): CLUJ-NAPOCA – ISTANBUL – HONG KONG
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul international Avram Iancu din Cluj-Napoca la ora 19:00 pentru imbarcare pe cursa TURKISH AIRLINES cu destinatia Hong Kong (schimbarea cursei la Istanbul). Decolare la ora 21:30.
Ziua 2, 30.12 (luni): HONG KONG
Sosire la ora locala 17:00 si transfer spre hotel. Cazare la hotel Sav 4* sau similar in Hong Kong. Timp liber pentru odihna si
acomodare cu fusul orar.
Ziua 3, 31.12 (marti): HONG KONG – TURUL INCLUS AL INSULEI
Mic dejun. Tur de jumatate de zi al insulei Hong Kong cu ghid local: Varful Victoria, masiv muntos de unde avem panorame deosebite asupra orasului si golfului; Piata Stanley (Chek Chue) si Golful Repulse, cu nisip fin si ape cristaline, unde se gasesc statuile zeitelor Kwun Yum si Tin Hau. Seara ne vom pregati pentru cina festiva de Revelion pe vas de croaziera (transferul spre/de la port este inclus). Cina nu este inclusa in pretul programului, iar rezervarile trebuie facute pana la data de 01.11.2019. Cazare la Hotel Sav 4* sau similar in Hong Kong.
Ziua 4, 01.01 (miercuri): LA MULTI ANI 2020! HONG KONG
Mic dejun. Timp liber pentru odihna sau excursie optionala de o zi – turul Peninsulei Kowloon. Acest tur reprezinta o ocazie de a petrece timp printre localnici si de a cunoaste viata lor de zi cu zi. Intre atractiile acestui tur se numara si Bird Street (Strada Pasarilor), unde se gasesc nenumarate specii de pasari cantatoare, prezente in colivii frumos lucrate si decorate, ce sunt plimbate cu mandrie de localnici. Un alt obiectiv al turului este Piata de Flori, care adaposteste peste 50 de floristi deosebit de talentati. Piata de Jad si Templul Tai Sin completeaza in mod armonios atractiile acestui tur, ultimul dintre acestea aratand vizitatorilor modul in care religia influenteaza viata cotidiana a poporului chinez. Cazare la Hotel Sav 4* sau similar.
Ziua 5, 02.01 (joi): MACAO
Mic dejun. Pentru ziua de azi avem prevazuta o excursie deosebita, care va dura intreaga zi. Vom vizita provincia Macao, una dintre cele mai vechi colonii europene din China, teritoriu indelung locuit si administrat de portughezi. Este unul dintre cele mai frumoase orase de pe intregul continent asiatic, sit protejat UNESCO din 2005, cu o atmosfera europeana si multe  relicve ale trecutului. Nu este mai putin adevarat faptul ca celebritatea i-a fost adusa si de renumitele cazinouri si jocuri de noroc. Excursia include: transferuri de la hotel in port si retur, traversare cu ferry-boat, autocar local in Macao pentru vizite, ghid local si insotitor de grup. Pranzul poate fi servit contra cost la Macau Tower cu o panorama incredibila asupra orasului – pret informativ 50 USD/persoana (nu include bauturi). Cazare la Hotel Sav 4* sau similar in Hong Kong.
Ziua 6, 03.01 (vineri): HONG KONG
Mic dejun. Optional excursie de o zi la Lantau, una dintre insulele care au cunoscut o dezvoltare absolut spectaculoasa, reusind in acelasi timp sa pastreze intact un paradis rural cu plaje salbatice, sate izolate de pescari si manastiri. Vom vizita templul Po Lin cu statuia de 34 m a lui Buddha si vom experimenta cabina panoramica Ngong Ping 360 pentru peisaje de neuitat. Excursia dureaza cca 7 ore. Cazare la Hotel Sav 4* sau similar in Hong Kong
Ziua 7, 04.01 (sambata): HONG KONG
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala de shopping la Shenzen, pe teritoriul Chinei (nu este necesara viza prealabila). Shenzen este orasul cu cea mai rapida dezvoltare economica din China, considerat de multi experti ca fiind urmatorul Silicon Valley, in acest moment fiind al treilea oras din China ca si dezvoltare economica dupa Beijing si Shanghai. Cu o populatie de aproximativ 20 milioane de locuitori, orasul Shenzen gazduieste sediile celor mai mari companii de electronice: Huawei, ZTE, etc, dar si unele dintre cele mai inalte cladiri din China. Ne vom plimba pe strada Dongmen si vom ocazia sa facem shopping in centrul comercial Luohu, dar si in magazinele din apropierea acestuia. Retur in Hong Kong si cazare la 4*.
Ziua 8, 05.01 (duminica): HONG KONG - ISTANBUL
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. La ora 20:00 este prevazut transferul spre aeroport pentru zborul spre Istanbul. Decolare la ora locala 23:05.
Ziua 9, 06.01 (luni): ISTANBUL – CLUJ-NAPOCA
Sosire la Istanbul la ora locala 06:15 dimineata si plecare spre Cluj-Napoca la 08:10. Sosire la Cluj-Napoca la ora locala 08:50.

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la Revelion Hong Kong si Macao-plecare din Cluj!

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Cluj-Napoca – Hong Kong – Cluj-Napoca cu compania TURKISH AIRLINES (schimbarea cursei la Istanbul);
• 7 nopti cazare cu mic dejun in hotel 4*;
• tur de oras Hong Kong cu ghid local vorbitor de limba engleza pe 31.12;
• excursie de o zi in Macao cu ghid vorbitor de limba engleza pe 02.01;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv mai 2019. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala (optionala)
• asigurarea storno (optionala) se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 35 EURO/persoana – se practica in Hong Kong, se achita la sosirea in tara de destinatie;
• cina festiva de Revelion pe vas de croaziera. Cina este de tip bufet si contine aperitive, preparate de lux, bauturi racoritoare, bere si bauturi alcoolice. Programul incepe la ora 21:00 si dureaza pana la ora 01:00. Rezervarea cinei festive trebuie facuta pana la 01.11.2019. Pret: 150 EUR/persoana.
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice.

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna mai 2019. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.


ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
29.12 Cluj-Napoca 21:30 – Istanbul 00:20 durata zborului: 1h 50min
30.12 Istanbul 02:00 – Hong Kong 17:00 durata zborului: 10h 00min
05.01 Hong Kong 23:05 – Istanbul 06:15 durata zborului: 12h 10min
06.01 Istanbul 08:10 – Cluj-Napoca 08:50 durata zborului: 1h 40min

GRUP MINIM:
20 persoane. Pentru un grup de 15-20 persoane, pretul se majoreaza cu 70 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

TERMENE DE PLATA:
âš« 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
âš« 60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
âš« 20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

EXCURSII OPTIONALE:
• Turul Peninsulei Kowloon: 50 EURO/ persoana – se achita la fata locului. Pretul este valabil pentru minim 20 platitori si se majoreaza in cazul unui grup mai mic;
• Turul Insulei Lantau : 95 EURO/ persoana – se achita la fata locului. Pretul este valabil pentru minim 20 platitori si se majoreaza in cazul unui grup mai mic;
• Shenzen: 85 EURO/ persoana – se achita la fata locului. Pretul este valabil pentru minim 20 platitori si se majoreaza in cazul unui grup mai mic.

Formular de contact - Revelion Hong Kong si Macao-plecare din Cluj

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (August 23, 2019)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.7228-0
USD (Dolar SUA)4.1899-0

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll