PreviousCategoriiNext
Previous Oferte Next

SUA 2019- Coasta de Est

Imagini SUA 2019- Coasta de Est

Circuit SUA 2019-Coasta de Est
Perioada: 01-12  august  2019(13 zile / 11 nopti)
2590 euro/loc in dubla/taxe incluse


Atractii: New York – Philadelphia – Atlantic City – Washington – Charleston – Savannah – Miami

Ziua 1 (01.08): BUCURESTI – NEW YORK
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup la ora 13:00; plecare spre New York cu compania Air France, cu o schimbare a cursei la Paris, pentru zborul transatlantic. Sosire la New York Aeroportul International JFK la ora locala 21:25. Transfer la hotel 3*, cazare situat in Manhattan. Cazare.
Ziua 2 (02.08): NEW YORK – tur de oras
In cursul diminetii ne vom intalni cu ghidul, impreuna cu care vom vizita – in cadrul unui tur panoramic de oras – cele mai importante atractii ale metropolei: Times Square, Madison Square Garden, Greenwich Village, Central Park, Fifth Avenue, Rockefeller Center. Optional, deplasare cu ferryboat-ul din Battery Park la Statuia Libertatii, Ellis Island. Cazare New York. Seara, optional, tur de noapte al orasului New York, incluzand : traversare cu ferry boat la Staten Islands,Brooklyn (pentru a adira orasul de pe malul celalalt al East River), Soho – cartierul boem, Greenwich Village – cartierul cluburilor de noapte, Times Square si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte din New York. Pret informativ: 65 USD / persoana, minim 25 platitori. Cazare New York.
Ziua 3 (03.08): NEW YORK – BOSTON
Optional, excursie de o zi la Boston, unul din cele mai frumoase orase ale SUA (transport cu autocarul). Se viziteaza:Harvard, cea mai veche universitate din SUA, Piata Copley, Trinity Church (cea mai frumoasa catedrala din SUA), parcul si gradinile publice Boston Common si Beacon Hill - un cartier vechi in sil englezesc. Turul continua cu vizitarea Pietei Quincy si a Muzeului US Constitution. Dejun inclus. Pret informativ: 230 USD / persoana (minim 20 platitori). Cazare.
Ziua 4 (04.08): NEW YORK – PHILADELPHIA – ATLANTIC CITY (optional) – WASHINGTON (370 km)
Mic dejun. Astazi vom parasi marea metropola si ne vom indrepta cu autocarul catre capitala Statelor Unite. Pe traseu vom vizita orasul Philadelphia, intr-un tur panoramic ce cuprinde: Muzeul Constitutiei, Casa Memoriala Benjamin Franklin, Casa Betsy Rose. Dupa amiaza vom vizita optional Atlantic City, considerat Las Vegasul Coastei de Est. Seara vom ajunge la Washington. Cazarea este prevazuta la un hotel de 3*.
Ziua 5 (05.08): WASHINGTON – tur de oras
Mic dejun. Astazi vom vizita orasul, cu cele mai importante obiective turistice, culturale si politice. Turul de oras dureaza cca 4 ore, timp in care vom vizita: Capitoliul, Memorialul Lincoln, Casa Alba - panorama, Cimitirul Memorial Arligton (mormintele familiei Kennedy), Curtea Suprema, Cladirea FBI – panorama. Dupa amiaza timp liber. Cazare Washington.Seara, optional tur de noapte al orasului Washington: memorialul Jefferson, memorialul Washington, cartierul chinezesc si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte. Pret informativ: 60 USD / persoana, minim 20 platitori.
Ziua 6 (06.08): WASHINGTON – CHARLESTON (850 km)
Mic dejun. Vom preda camerele dimineata devreme si ne vom indrepta catre Charleston, orasul care a fost prima asezare permanenta din cele doua state Carolina. Prosperitatea din zilele de inceput ale orasului se reflecta in casele elegante ale secolului al XVIII-lea care umplu zona rezidentiala. Vom ajunge in Charleston in cursul serii.
Ziua 7 (07.08): CHARLESTON – SAVANNAH (175 km)
Mic dejun. Vizita pietonala in Charleston. O noua zi, o noua incursiune in istoria Statelor Unite. Vom parcurge o distanta scurta, de doar 175 km pentru a ajunge in Savannah. Cunoscut pentru peisajul deosebit, pentru cladirile in culori pastel,dar in special pentru unul din cele mai mari si frumoase districte istorice urbane din America, orasul Savannah este o asezare unica in Georgia. Vom face o vizita pietonala a orasului, iar cei pasionati de istorie si arhitectura pot vizita Casa Owens-Thomas sau Vila Hamilton-Turner, in Piata Lafayette.
Ziua 8 (08.08): SAVANNAH – MIAMI (780 km)
Astazi vom parcurge ultima parte a „rutei Atlantice”, indreptandu-ne catre Florida, punctul terminus al calatoriei. Vom ajunge la Miami Beach, una dintre celebrele statiuni litorale ale Americii si vom fi cazati la un hotel de 3*. Pentru restul zilei avem prevazuta o plimbare pietonala pe Ocean Drive, pentru familiarizarea cu imprejurimile si cu zonele de shopping.
Ziua 9 (09.08): MIAMI – EVERGLADES (optional)
Dimineata ne vom intalni cu insotitorul de grup, care ne va prezenta posibilitatile de excursii optionale. Printre cele mai populare se numara: Everglades, Miami Seaquarium, Key West. Optional, tur de Miami: South Beach, centrul financiar (Primaria), centrul orasului Miami, Universitatea, portul turistic Bay Side Market, Coral Gables, cartierul Cubanez, plaja si cartierul Coconut Grove, Hotelul Biltmore. Pret informativ: 65 USD/persoana, minim 20 persoane. Dupa masa, excursie optionala la Everglades. Everglades National Park este cea mai mare rezervatie naturala subtropicala din SUA, continand 25% din terenul original al regiunii mlastinoase din sud-vestul Floridei. Este vizitata de peste 1 milion de oameni in fiecare an, fiind a treia mare rezervatie din cele 48 de state americane dupa Valea Mortii si Rezervatia Naturala Yellowstone. A fost declarata Rezervatie a Biosferei,inclusa in parimoniul mondial. Pret informativ:85 USD/persoana, minim 20 persoane.
Ziua 10 (10.08): MIAMI – KEY WEST (optional)
Timp liber pentru plaja sau excursii optionale. Cea mai vestica si frumoasa insula din Arhipelagul Florida Keys, Key West este simbolul turistic al intregului arhipelag. Aici se gasesc casele de vacanta ale multor milionari ai Americii, precum si impresionante resedinte ale vedetelor de cinema. Soseaua strabate 34 de insule si 43 de poduri, unele dintre ele suspendate deasupra oceanului. Ajungem in Key West, cel mai sud estic punct al USA, la doar 90 de mile marine de Cuba. Pret informativ: 100 USD/persoana, minim 20 persoane.
Ziua 11 (11.08): MIAMI – BAHAMAS (Bimini) – MIAMI
Timp liber pentru plaja sau, optional, croaziera de o zi in Bahamas – insulele Bimini – cea mai apropiata insiruire de insule de continent, din Caraibe (distanta Miami – Bimini: cca 80 km). Transportul se va efectua cu ferryboat-ul rapid,timpul de traversare fiind de 2 ore pe sens. Odata ajunsi, veti avea ocazia sa admirati incantatoarele peisaje tipice Caraibelor dar si locuri de insemnatate istorica, unele teorii sustinand (urmare a descoperirii unor vestigii marine) ca Atlantida s-ar fi aflat in aceasta zona a lumii.
Ziua 12 (12.08): MIAMI – PARIS
Eliberarea camerelor la ora locala 12:00. Dupa amiaza, transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa transatlantica (decolare din Miami la ora locala 19:40).
Ziua 13 (13.08): PARIS – BUCURESTI
Schimbarea cursei la Paris (sosire la 10:40 dimineata, plecare spre Bucuresti la 13:05 – ora locala Paris); aterizarea pe Aeroportul Otopeni este prevazuta in cursul dupa amiezii, la ora 16:55 .

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la SUA 2019- Coasta de Est!

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – New York si Miami – Bucuresti cu compania AIR FRANCE (schimbarea curselor la Paris);
• 11 nopti cazare la hoteluri de 3*: 3 nopti in New York, 2 nopti in Washington, 1 noapte in Charleston, 1 noapte in Savannah, 4 nopti in Miami Beach;
• 4 mic dejun (in Washington, Charleston si Savannah);
• transferuri aeroport – hotel – aeroport si transport cu autocar local conform itinerariului;
• tur de oras in New York si Washington;
• vizitarea oraselor Charleston si Savannah;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).


Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna noiembrie 2019. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
• taxa de viza = 160 USD la cursul afisat de BRD in ziua platii; se achita personal de catre client, la orice sucursala a BRD
• asigurarea medicala de calatorie (obligatorie);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice,in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 40 USD/persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
01.08: Bucuresti 14:55 – Paris 17:05 durata zborului: 3h10min
01.08: Paris 19:10 – New York 21:25 durata zbor ului: 8h15min
12.08: Miami 19:40 – Paris 10:40 (pe 13.08) durata zborului: 9h00min
13.08: Paris 13:05 – Bucuresti 16:55 durata zborului: 2h50min

GRUP MINIM:
30 persoane. Supliment grup 25-29 persoane: 95 euro/persoana. Pentru un numar mai mic de participanti pretul se recalculeaza, sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic de 30 persoane, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

ACTE SI CONDITII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA:
✓ pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei
✓ extras de cont personal cu minum 2000 USD
✓ 1 fotografie color 5/5 cm, pe fond alb
✓ adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului sau talon de pensie, dupa caz
✓ copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc)
✓ in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil
✓ copie carte de identitate
✓ pentru copii, copie certificat de nastere
✓ pentru persoanele casatorite, copie a certificatului de casatorie
✓ prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie)
Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de
actele prezentate.


Termen limita pentru inscriere si transmiterea documentelor: 7 saptamani inaintea plecarii.
IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere” aferente zilei in care se efectueaza retragerea.

CONDITIE SPECIALA IN CAZUL RETRAGERII DUPA OBTINEREA VIZEI: penalizare integrala.

 

 

Formular de contact - SUA 2019- Coasta de Est

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (August 24, 2019)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.7228-0
USD (Dolar SUA)4.1899-0

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll