FirstCategoriiNext
Previous Oferte Next

Spania-Marele Tur

Imagini Spania-Marele Tur

Pe coasta se intind plaje de nisip cat vezi cu ochii.Multi vin in Spania in concediu pentru plajele frumoase,dar tara ofera o diversitate de alte atractii.Daca sunteti in cautarea aventurii,curiozitatea va va fi satisfacuta repede,fie facand drumetii in Pirinei sau un tur cu bicicleta de la Toledo prin Talavera,de la Reina pana la manastirea Guadalupe,vizitand Monasterio de Yuste din Extremadura sau plimbandu-va prin vechiul oras universitar Salamanca. Nici o alta tara europeana nu a ...[mai multe detalii despre Spania]

Spania-Marele Tur
Plecari 2019: 26 septembrie
De la 799 euro/loc in dubla+taxe/11 nopti


Atractiile excursiei: Madrid, Toledo, Muzeul Prado, Zaragoza, Logrono, Bilbao, Burgos, Leon, Salamanca, Caceres, Sevilia, Cordoba, Granada, Alhambra, Flamenco Sacromonte, Valencia, Barcelona, Montserrat...

Ziua 1 | Bucuresti–Madrid
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 06:10 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO415 cu destinatia Madrid. Decolare la ora 08:10, sosire la Madrid la ora 11:15. Capitala a Spaniei din 1561, Madrid este o metropola cosmopolita ce fascineaza prin contrastul dintre modernitatea sa si patrimoniul cultural si artistic. Tur panoramic de oras cu locuri principale ca: Plaza de Cibeles, Paseo de la Castellana, Plaza de Toros Las Ventas, Plaza de Espana-cu monumentul lui Cervantes si celebrele sale personaje Don Quijote si Sancho Panza, Plaza de Oriente cu Palatul Regal, fosta resedinta a monarhiei spaniole, si Catedrala Nuestra Senora de Almudena. Cazare Hotel Holiday Inn Las Tablas 4* sau similar Madrid.
Ziua 2 | Madrid–Toledo
Mic dejun. Zi libera la dispozitie in Madrid sau, optional, Excursie la Toledo–Orasul celor trei culturi. Vizita cu ghid local va cuprinde un tur cu autocarul pentru a admira extraordinara panorama a acestui oras monumental si un tur pietonal in centrul istoric, patrimoniu UNESCO, cu intrari incluse la Catedrala Santa Maria–o bijuterie a arhitecturii gotice, cu un interior monumental si sinagoga Santa Maria la Blanca din Juderia (fostul cartier evreiesc). Vizita va fi completata cu o fabrica de damasquinado, cunoscut artizanat toledan. Intoarcere la Madrid si timp liber la dispozitie in capitala Spaniei unde recomandam vizita Muzeului Prado, ce reuneste una din cele mai mari colectii de capodopere ale picturii spaniole, italiene, franceze si flamanade sau vizita muzeului Reina Sofia, unul din cele mai celebre muzee de arta moderna si contemporana din lume. Cazare Hotel Holiday Inn Las Tablas 4* sau similar Madrid.
Ziua 3 | Madrid–Zaragoza–Logrono
Mic dejun. Plecam in turul nostru prin provinciile istorice ale Spaniei si prima vizita o vom face la Zaragoza, Capitala Aragonului. Pe malurile Ebrului, intalnim monumentala Basilica Nuestra Senora del Pilar unde anual mii de pelerini vin sa se roage la Fecioara Maria-Virgen del Pilar. Centrul istoric este bogat in monumente. In Plaza del Pilar avem Fuente de la Hispanidad, monumentul lui Francisco de Goya, pictor nascut in Aragon, Primaria, La Lonja, Catedral de San Salvador si ruinele Caesaraugustei romane. Plecam spre Nord si ne oprim in Rioja la Logrono, capitala provinciei, aflata pe cunoscutul Camino de Santiago unde seara nu va ramane decat sa descoperiti vinul de Rioja si cele mai tipice pincho in barurile de pe Calle del Laurel. Cazare Hotel Los Bracos 4* sau similar Logrono.
Ziua 4 | Logrono–Bilbao–Burgos
Mic dejun. Din Rioja plecam spre Tara Bascilor (Euskadi), comunitate situata tot in nordul Spaniei. Tur de oras Bilbao cu ghid local. Cu autocarul vom descoperi noua arhitectura a orasului, care a cunoscut o relansare turistica in urma cu 20 de ani cand, in plin declin post-industrial, aici a fost inaugurat Muzeul Guggenheim, iar pietonal parcurgem Casco Viejo, cea mai veche parte a orasului cu Teatrul Arriaga, Plaza Nueva si Siete Calles–primele strazi ale orasului in Sec al-XIV-lea. In continuarea zilei vom ajunge la Burgos–vechea capitala a Castiliei si patria legendarului erou al Reconquistei, El Cid Campeador. Centrul istoric este dominat de Catedrala Santa Maria, patrimoniu UNESCO, una din cele mai frumoase catedrale gotice ale Spaniei si ale lumii. Cazare Hotel La Galeria 4* sau similar Burgos.
Ziua 5 | Burgos–Leon-Salamanca
Mic dejun. Plecam pe autostrada paralela drumului de pelerinaj El Camino de Santiago, si poposim in Leon–veche capitala medievala a Spaniei crestine. Tur pietonal in centrul istoric: Catedrala Gotica-Pulcra Leonina ce impresioneaza prin cei 1.672 mp de vitralii, Real Colegiata San Isidoro (cu fresce romanice de o calitate remarcabila), Casa Botines (construita de Gaudi), Palatul de los Guzmanes. In continuare traseul urmareste Via de la Plata, veche ruta comerciala si de pelerinaj, si ajunge la Salamanca.  Orasul este inclus in Patrimoniul Umanitatii si este cunoscut pentru Universitatea sa (fondata in 1218), cele doua Catedrale (Veche si Noua)-impreuna o adevarata sinteza de arhitectura religioasa-si cea mai monumentala Plaza Mayor din Spania. Cazare Hotel Alameda Palace 4* sau similar Salamanca.
Ziua 6 | Salamanca–Caceres-Sevilia
Mic dejun. Din Salamanca plecam spre Extremadura unde vom vizita “OraÅŸul celor 1001 de blazoane”, denumirea metaforica a orasului Caceres. Insufletit de spiritul istoric, Caceres pune la dispoziÅ£ia vizitatorilor centrul vechi, Patrimoniu UNESCO, unde se remarca monumente precum Biserica San Francisco Javier, Catedrala Santa Maria, Casa de las Cigüeñas, Casa de las Veletas, Casa del Comendador de Alcuéscar sau Palacio de los Golfines de Abajo. Continuam pe Via de la Plata si vom incheia ziua la Sevilia, capitala Andaluziei. Cazare Hotel Silken Al Andaluz Palace 4* sau similiar Sevilia.
Ziua 7 | Sevilia Capitala Andaluziei
Mic dejun. Tur de oras pietonal Sevilia cu ghid local. Incepem cu Plaza de Espagna-una din cele mai frumoase piete din lume situata in parcul Maria Luisa (locul de desfasurare al Expozitiei Hispano-Americane din 1929), continuam prin labirintul de stradute din Barrio de Santa Cruz si, pe langa zidurile Alcazarului Regal, ajungem la Catedrala care pastreaza in interior impresionanta Capilla Mayor si monumentalul mormant al lui Cristofor Columb. Catedrala din Sevilia este cea mai mare catedrala gotica din lume si a fost construita pe locul moscheii principale de la care se pastreaza minaretul, azi turnul–clopotnita Giralda de unde avem cea mai frumoasa panorama asupra orasului. Timp liber la dispozitie in Sevilia pentru cumparaturi, vizite individuale sau, optional, croaziera pe Guadalquivir. Cazare Hotel Silken Al Andaluz Palace 4* sau similiar Sevilla. (Nota: In aceasta zi nu se foloseste autocarul, deplasarile se fac pietonal si cu mijloacele de transport in comun impreuna cu insotitorul de grup).
Ziua 8 | Sevilia–Cordoba–Granada
Mic dejun. Dimineata plecam spre Cordoba–orasul andaluz care a fost cu mai bine de 1.000 de ani in urma capitala de califat, cel mai mare oras din Europa si un remarcabil centru de cultura. Poposim pe malul Gudalquivirului si ne indreptam spre centrul istoric dominat de impunatoarea Mezquita–Catedral (intrare optionala). Excursia continua spre Granada. Dupa-amiaza, optional, vizita cu ghid local (rezervarea se face la inscriere !) la Alhambra–monument UNESCO  si cea mai vizitata atractie turistica din Spania. Creata original pentru scopuri militare, Alhambra a fost o "alcazaba" (fortareata), un "alcazar" (palat) si o "medina" (oras), toate in una. Vom vizita palatul Nasrizilor (ultima dinastie maura din istoria Spaniei)-o capodopera a artei maure, palatul de vara si gradinile Generalife si palatul ramas neterminat al lui Carol Quintul. Seara, optional, spectacol de Flamenco in Sacromonte. Cazare Hotel Urban Dream 4* sau similar Granada.
Ziua 9 | Granada–Valencia
Mic dejun. Plecare prin Andalucia spre Levantul spaniol unde dupa-amiaza vom ajunge la Valencia, al treilea oras al Spaniei. Tur panoramic de oras Valencia in care vom descoperi locuri emblematice: futuristul complex arhitectonic Orasul Artelor si Stiintelor, vechea albie a raului Turia, Arena de tauri, Gara de Nord, Primaria, Plaza de la Reina cu Catedrala si turnul El Micalet, Torres de Quart si Torres de Serranos. Cazare Hotel Albufera 4* sau similar Valencia.
Ziua 10 | Valencia–Barcelona
Mic dejun. Dimineata, timp liber la dispozitie in Valencia unde puteti vizita Mercado Central (Piata Centrala) ce atrage prin structura sa modernista si mai ales prin abundenta de produse locale, Lonja de la Seda (Bursa Matasii)–edificiu gotic civil din patrimoniul UNESCO sau Catedrala-a carei cea mai pretuita comoara este "Santo Caliz”, potir despre care se spune ca ar fi Sfantul Graal. Traseul va continua prin Comunitatea Valenciana si Catalunya, spre Barcelona. Poposim in Placa de Catalunya–emblematic reper al capitalei catalane unde vom avea timp liber pentru plimbare pe celebrul bulevard La Rambla si in Barri Gotic (Cartierul Gotic) din Ciutat Vella (orasul vechi). Cazare la Hotel de 4* pe Costa Maresme (plecarea din 21.06), Hotel Front Air Congress 4* (plecarile 20.07, 26.09) Barcelona sau similare.
Ziua 11 | Barcelona
Mic dejun. Tur panoramic de oras Barcelona: Sagrada Família-opera maestra a lui Antoni Gaudi, Casa Mila-La Pedrera, (vizite exterioare, pentru bilete de intrare va recomandam rezervarea anticipata), elegantul bulevard Passeig de Gràcia, Plaaa d'Espanya si colina Montjuic, cu pavilioanele de la Expozitia Universala din 1929 si de la Jocurile Olimpice din 1992, Port Vell (portul vechi), Monumentul lui Columb, Portul Olimpic, cu cei doi zgarie-nori ai sai Hotel Arts si turnul Mapfre. Dupa-amiaza timp liber in Barcelona sau, optional, excursie la Montserrat-loc de pelerinaj si centru spiritual al Cataluniei. Ne vom deplasa la 50 km nord-vest de Barcelona, in peisajul cu formaÈ›iuni stancoase distincte din Parcul Natural Montserrat la abatia benedictina, unde este venerata La Moreneta (imaginea de culoare inchisa Sfintei Fecioare Maria) si unde dispuneti de timp liber pentru rugaciune sau scurte drumetii. Cazare Hotel de 4* pe Costa Maresme (plecarea 21.06), Hotel Front Air Congress 4* (plecarile 20.07, 26.09) Barcelona sau similare.
Ziua 12 | Barcelona-Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO422 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 11:30, sosire la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 15:35. Sfarsitul pachetului de servicii.

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la Spania-Marele Tur!

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zbor direct la dus Bucuresti => Madrid Compania TAROM
• Zbor direct la retur Barcelona => Bucuresti Compania TAROM
• Transport cu autocar  nou pe circuit
• Cazare 11 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* astfel:
- 2 nopti in Madrid la Hotel Holiday Inn Las Tablas 4* sau similar
- 1 noapte in Logrono la Hotel Los Bracos 4* sau similar
- 1 noapte in Burgos la Hotel La Galeria 4*sau similar
- 1 noapte in Salamanca la Hotel Alameda Palace 4* sau similar
- 2 nopti in Sevilia la Hotel Silken Al Andaluz Palace 4*sau similar
- 1 noapte in Granada la Hotel Urban Dream 4* sau similar
- 1 noapte in Valencia la Hotel Albufera 4* sau similar
- 2 nopti pe Costa Maresme-Barcelona la Hotel Front Air Congress 4* sau similar
• Tururile de oras din programul excursiei
• Ghizi locali la Sevilia, Bilbao si Caceres
• Vizitele si excursiile mentionate in programul excursiei

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport, 160 €/persoana  (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
• Taxele de oras (se achita la receptia hotelurilor)
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali

Cod: INT

Va recomandam urmatoarele excursii optionale:

Tarife valabile pentru minim 30 de participanti:

Vizita la Alhambra-Atentie: aceasta excursie se rezerva doar din tara !

Tarif: 39 €/adult, 20 €/copil si include: transport autocar, biletul de intrare la Alhambra si El Generalife, ghizi locali, insotitor de grup, rezervare.

Flamenco in Sacromonte:
Tarif: 30 €/persoana si include: transport autocar, bilet de intrare, 1 bautura.

Excursie la Montserrat:
Tarif: 40 €/persoana si include: transport autocar, biletul de intrare la Crama, insotitor de grup.

Formular de contact - Spania-Marele Tur

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (August 23, 2019)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.7228-0
USD (Dolar SUA)4.1899-0

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll