FirstCategoriiNext
Previous Oferte Next

Spania-Portugalia

Imagini Spania-Portugalia

 
Portugalia este una dintre cele mai frumoase si mai linistite tari ale Europei si se afla in partea de vest a continentului, in Peninsula Iberica, intre Spania si Oceanul Atlantic. Obiective turistice: 1. Opreste-te macar 3-4 zile in “A Cidade Branca” - Orasul Alb - Lisabona. Asezat la malul marii, cu o vreme perfecta si cu parcuri superbe, capitala Portugaliei te va incanta. Viziteaza Mosteiro dos Jeranimos, Elevador de Santa Justa, Castelo de Sao Jorge, Torre de Belam, ...[mai multe detalii despre Portugalia]

Spania-Portugalia 2019
De la 840 euro/loc in dubla/12 nopti
Plecari 2019:
14 septembrie (10 zile/9 nopti)

Itinerariu: Barcelona, Montserrat, Valencia, Granada, Alhambra, Gibraltar, Sevilia, Lisabona, Sintra, Cabo da Roca, Cascais, Estoril, Fatima, Batalha, Coimbra, Porto, Salamanca, Madrid, El Escorial, Toledo...

Ziua 1 | Bucuresti–Barcelona
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 06:30 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO421 cu destinatia Barcelona. Decolare la ora 08:30, sosire la Barcelona la ora 10:40. Bon dia Barcelona ! Din aeroport plecam spre Placa d'Espanya si colina Montjuic, cu cladirile de la Expozitia Universala din 1929 si de la Jocurile Olimpice din 1992. Dupa o oprire pentru fotografii, coboram spre centrul orasului unde poposim in Placa de Catalunya-emblematic reper al capitalei catalane, unde vom avea timp liber pentru plimbare pe celebrul Bulevard La Rambla si in Barri Gotic (Cartierul Gotic) din Ciudat Vella (Orasul vechi). Transfer la hotel pentru cazare. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel AC Sant Cugat by Marriott 4* (plecarea 09.06), Hotel Front Air Congress 4* (plecarile 08.07, 14.09) Barcelona sau similare.
Ziua 2 | Barcelona-Montserrat
Mic dejun. Mic dejun. Tur panoramic de oras Barcelona: Sagrada Família-opera maestra a lui Antoni Gaudi, Casa Mila-La Pedrera, (vizite exterioare, pentru bilete de intrare recomandam rezervarea anticipata), elegantul bulevard Passeig de Gràcia, Port Vell (portul vechi), Monumentul lui Columb, Portul Olimpic, cu cei doi zgarie-nori  Hotel Arts si turnul Mapfre. Dupa amiaza timp liber in Barcelona sau, optional, excursie la Montserrat-loc de pelerinaj si centrul spiritual al Cataluniei. Ne vom deplasa la 50 km nord-vest de Barcelona, in peisajul cu formaÈ›iuni stancoase distincte din Parcul Natural Montserrat la abatia benedictina, unde este venerata La Moreneta (imaginea de culoare inchisa Sfintei Fecioare Maria) si unde dispuneti de timp liber pentru rugaciune sau scurte drumetii. Cazare Hotel AC Sant Cugat by Marriott 4* (plecarea 09.06), Hotel Front Air Congress 4* (plecarile 08.07, 14.09) Barcelona sau similare.
Ziua 3 | Barcelona-Valencia
Mic dejun. Vom parasi Catalunia spre Valencia, unde ajungem dupa amiaza. Tur panoramic de oras Valencia in care vom descoperi locuri emblematice cum ar fi: futuristul complex arhitectonic “Orasul Artelor si Stiintelor”, vechea albie a raului Turia,  Arena de tauri, Gara de Nord, Primaria, Plaza de la Reina cu Catedrala si turnul-clopotnita El Micalet, Torres de Quart si Torres de Serranos. Dupa tur timp liber la dispozitie in Valencia. Seara transfer la hotel. Cazare Hotel Valencia Congress 4* Valencia-Paterna sau similar.
Ziua 4 | Valencia–Granada
Mic dejun. Turul continua spre Granada. Dupa-amiaza, optional, vizita cu ghid local la Alhambra–monument UNESCO si cea mai vizitata atractie turistica din Spania. Creata original pentru scopuri militare, Alhambra a fost o "alcazaba" (fortareata), un "alcázar" (palat) si o "medina" (oras), toate in una. Vom vizita Alhambra cu, palatul ramas neterminat al lui Carol Quintul, palatul de vara si gradinile Generalife. Nota: vizita va fi rezervata si confirmata in avans in limita disponibilitatilor. Seara, optional spectacol de Flamenco in Sacromonte. Cazare Hotel Granada Palace 4* (plecarea 09.06), Hotel Urban Dream 4* (plecarea 08.07), Hotel Alixares 4* (plecarea 14.09) Granada sau similare.
Ziua 5 | Granada–Gibraltar-Sevilia
Mic dejun. Excursia continua spre sudul Peninsulei Iberice si de-a lungul Costa del Sol ajungem in Gibraltar. Teritoriu britanic din 1713, Gibraltarul domina stramtoarea de 14 km ce separa Europa de Africa, si dispune de propriul aeroport, moneda, timbre, ziare, radio, TV, garnizoana militara si navala, doua catedrale si un casino. Timp liber la dispozitie, cu posibilitatea de a participa la tururile si vizitele locale (contra cost). Dupa acest popas de aprox. 3 ore, ne indreptam catre Sevilla. Seara, timp liber la dispozitie in Sevilla si transfer la hotel. Cazare Hotel M.A. Sevilla Congress  4* sau similar Sevilia.
Ziua 6 | Sevilia–Lisabona
Mic dejun. Tur de oras Sevilia pietonal cu ghid local. Incepem cu Plaza de Espagna, una din cele mai frumoase piete din lume situata in parcul Maria Luisa–locul de desfasurare al Expozitiei Hispano-Americane din 1929, continuam prin labirintul de stradute din Barrio de Santa Cruz si pe langa zidurile Alcazarului Regal pentru a incheia la Catedrala-cea mai mare catedrala gotica din lume ce a fost construita pe locul moscheii principale din Sevilla de la care se pastreaza minaretul, azi devenit turnul–clopotnita Giralda–simbol al orasului. Dupa tur plecam spre Lisabona. Tur panoramic al capitalei Portugaliei, una din cele mai contrastante capitale europene, in care vom strabate Baixa pombalina (centrul reconstruit dupa cutremurul devastator din 1755) si pietele ei: Praca do Comercio (Terreiro do Paco), Praca dom Pedro IV (sau Rossio) si Praca da Figueira si continuam cu Avenida da Liberdade–artera principala a orasului spre Piata Marchiz de Pombal si parcul Eduard al VII-lea unde poposim pentru fotografii panoramice. Cazare Hotel VIP Exec. Entrecampos 4* (plecari 09.06 si 14.09), Hotel VIP Executive Arts 4* (plecarea 08.07) sau similare Lisabona.
Ziua 7 | Lisabona-Sintra-Cabo da Roca-Cascais-Estoril
Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau excursie optionala la Sintra-Cabo de Roca-Cascais-Estoril. Declarata de UNESCO patrimoniu universal, Sintra a fost resedinta de vara a Regilor Portugaliei si adaposteste monumente de importanta istorica, exemple clasice ale arhitecturii portugheze. Vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale unde “se termina pamantul si incepe marea” cum spunea poetul Luis de Camoes. Urmeaza o oprire in Cascais, un fost sat pescaresc, care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita destinatie de vacanta unde vom face un stop fotografic la Cazino. Retur la hotel. Cazare Hotel VIP Exec. Entrecampos 4* (plecari 09.06 si 14.09), Hotel VIP Executive Arts 4* (plecarea 08.07) sau similare Lisabona. Nota: In aceasta zi autocarul stationeaza conform normelor AETR, excursia optionala se realizeaza cu autocar local.
Ziua 8 | Lisabona–Fatima
Mic dejun. Dimineata continuam vizitarea Lisabonei. Incepem cu zona Belem, unde Tejo se intalneste cu Atlanticul si de unde navigatorii portughezi au plecat in lungile lor calatorii pe oceanele lumii. Vizite exterioare la Manastirea Ieronimilor si Turnul Belem–monumente de arhitectura manuelina si Padrao dos Descobrimentos (Pavilionul Descoperirilor). De aici continuam cu o incursiune in centrul orasului, prilej de a descoperi farmecul emblematicului cartier Alfama sau de a patrunde in atmosfera lusitana. Dupa amiaza o petrecem in zona Expo ’98 unde va recomandam o vizita la Oceanario de Lisboa–unul dintre cele mai mari acvarii din Europa sau shopping la mall-ul Vasco da Gama. Plecare spre Fatima, care dupa aparitiile Fecioarei Maria din 1917 a devenit unul din cele mai cunoscute locuri de pelerinaj catolic, unde putem vizita Capela Aparitiilor, basilica Rozariului si moderna basilica Sfintei Treimi. Cazare Hotel Cinquetenario 4* (plecarea 09.06), Steyler Hotel Congress & Spa 4* (plecari 08.07, 14.09) Fatima sau similare.
Ziua 9 | Batalha–Coimbra-Porto
Mic dejun. Excursia continua spre Batalha unde se poate admira manastirea Santa Maria da Victoria-capodopera a arhitecturii gotice si manueline, inclusa in Patrimoniul UNESCO. In drum spre Porto, vom face un popas la Coimbra–capitala medievala a Portugaliei pentru aproape o suta de ani si renumit centru universitar. Vechea Universitate ocupa cladirile fostului palat regal, devenit «Paço dos Estudos» in 1540. De pe terasa admiram frumoasa panorama a orasului si coboram strazile pietruite pentru a patrunde in sarmul si misterele centrului istoric. Dupa-amiaza sosim la Porto–al doilea oras al Portugaliei, important centru comercial si industrial. Tur panoramic de oras Porto cu: podul D. Luis si superba vedere panoramica cu cartierul istoric Ribeira (protejat de UNESCO) si zona caselor de vinuri din Vila Nova de Gaia, Se do Porto(catedrala), Torre dos Clerigos, Avenida dos Aliados–centrul propriu-zis al orasului, Praca da Batalha cu Teatro Nacional São Joao si artera comerciala Rua Santa Catarina. Cazare Hotel Black Tulip 4* (plecari 09.06, 08.07), Hotel Golden Tulip 4* (plecarea 14.09) Porto sau similare.
Ziua 10 | Porto–Salamanca
Mic dejun. Dimineata dupa o scurta vizita in Porto plecam spre Spania prin regiunea Beira Alta trecand pe langa Viseu si Guarda si apoi prin Castilla ajungem la Salamanca. Orasul este inclus in Patrimoniul Umanitatii si este cunoscut pentru Universitatea sa, fondata in 1218, cele doua Catedrale, Veche si  Noua, impreuna o adevarata sinteza de arhitectura religioasa si cea mai monumentala Plaza Mayor din Spania. Cazare Hotel Sercotel Artheus Carmelitas 4* (plecarea 09.06), Gran Hotel Corona Sol 4* (plearea 08.07), Hotel Silken Roma Dalba 3* (plecarea 14.09) sau similare Salamanca.
Ziua 11 | El Escorial-Madrid Capitala Spaniei
Mic dejun. Dimineata plecam spre Madrid si dupa ce traversam Sierra de Guadarama poposim la palatul manastire San Lorenzo de El Escorial (inclus in Patrimoniul UNESCO), cel  mai mare edificiu din perioada Renasterii, palat, manastire si panteon regal, fiind considerat in epoca “a opta minune a lumii”. Pentru vizita ce include: apartamentele lui Filip al II-lea, Basilica, salile capitulare–“muzeul de pictura al manastirii” si Panteoanele Regalem biletul se achita separat, la fata locului. Continuam spre Madrid. Capitala a Spaniei din 1561, Madrid este o metropola cosmopolita ce fascineaza prin contrastul dintre modernitatea sa si patrimoniul cultural si artistic. Tur panoramic de oras cu ghid local : Plaza de Cibeles, Paseo de la Castellana,  Plaza de Toros Las Ventas, Plaza de Espana  cu monumentul lui Cervantes si celebrele sale personaje Don Quijote si Sancho Panza, Plaza de Oriente cu Palatul Regal, fosta resedinta a monarhiei spaniole si catedrala Nuestra Senora de Almudena. Cazare Hotel Apart Compostela Suites 3* (plecari 09.06, 14.09), Hotel Axor Feria 4* (plecarea 08.07) sau similare Madrid.
Ziua 12 | Madrid–Toledo
Mic dejun. Zi la dispozitie in Madrid sau optional, excursie la Toledo–orasul celor trei culturi. Vizita cu ghid local va cuprinde un tur cu autocarul pentru a admira extraordinara panorama a acestui oras monumental si un tur pietonal in centrul istoric, patrimonio UNESCO, cu intrari incluse la Catedrala Santa Maria–o bijuterie a arhitecturii gotice, cu un interior monumental si sinagoga Santa Maria la Blanca din Juderia (fostul cartier evreiesc). Vizita va fi completata cu o fabrica de damasquinado, cunoscut artizanat toledan. Intoarcere la Madrid si timp liber la dispozitie in capitala Spaniei unde recomandam vizita muzeului Prado, ce reuneste una din cele mai mari colectii de capodopere ale picturii spaniole, italiene, franceze si flamanade sau vizita muzeului Reina Sofia, unul din cele mai celebre muzee de arta moderna si contemporana din lume. Cazare Hotel Apart Compostela Suites 3* (plecari 09.06, 14.09), Hotel Axor Feria 4* (plecarea 08.07) sau similare Madrid.
Ziua 13 | Madrid–Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO416 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 12:15, sosire la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 17:10. Sfarsitul pachetului de servicii.

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la Spania-Portugalia!

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zbor direct la dus Bucuresti => Barcelona Compania TAROM
• Zbor direct la retur Madrid => Bucuresti Compania TAROM
• Transport cu autocar nou pe circuit
• Cazare 12 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 3* si 4* astfel:
- 2 nopti in Barcelona la Hotel AC Sant Cugat by Marriott 4* sau similar
- 1 noapte in Valencia la Hotel Valencia Congress 4* sau similar
- 1 noapte in Granada la Hotel Granada Palace 4* sau similar
- 1 noapte in Sevilia la Hotel M.A. Sevilla Congress 4* sau similar
- 2 nopti in Lisabona la Hotel VIP Exec Entrecampos 4* sau similar
- 1 noapte in Fatima la Hotel Cinquentenario 4* sau similar
- 1 noapte in Porto la Hotel Black Tulip 4* sau similar
- 1 noapte in Salamanca la Hotel Sercotel Artheus Carmelitas 4* sau similar
- 2 nopti in Madrid la Hotel Apart. Compostela Suites 3* sau similar
• Tururi de oras la: Barcelona, Valencia, Granada, Sevilia, Lisabona, Porto, Salamanca, Madrid
• Ghizi locali la Sevilia si Madrid
• Vizitele, excursiile si tururile mentionate in programul excursiei: Barcelona, Gibraltar, Fatima, Batalha, Coimbra

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport, 160 €/persoana  (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
• Taxele de oras, se achita la receptia fiecarui hotel
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali

Cod: INT

Tarife valabile pentru minim 30 de participanti:

Vizita la Alhambra-Atentie: rezervare acestei excursii se face doar din tara cu 2 luni inainte de plecare !
Tarif: 39 €/adult, 25 €/copil 2-11,99 ani si include: transport autocar, biletul de intrare la Alhambra si El Generalife, ghizi locali, insotitor de grup, rezervare.

Flamenco Show in Granada:
Tarif: 30 €/persoana si include: transport autocar, bilet de intrare, 1 bautura.

Excursie la Sintra, Cabo de Roca, Cascais si Estoril:
Tarif: 35 €/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor.

Excursie la Toledo:
Tarif: 50 €/persoana si include: transport autocar, bilete de intrare in Catedrala si in Sinagoga, ghid local, ghid insotitor.

Excursie la Montserrat:
Tarif: 40 €/persoana si include: transport autocar, vizita la basilica Montserrat, insotitor de grup.

Formular de contact - Spania-Portugalia

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (July 9, 2020)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.83970.0031999999999996
USD (Dolar SUA)4.29640.0121

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll