FirstCategoriiNext
Previous Oferte Next

Spania-Portugalia

Imagini Spania-Portugalia

 
Portugalia este una dintre cele mai frumoase si mai linistite tari ale Europei si se afla in partea de vest a continentului, in Peninsula Iberica, intre Spania si Oceanul Atlantic. Obiective turistice: Opreste-te macar 3-4 zile in “A Cidade Branca” - Orasul Alb - Lisabona. Asezat la malul marii, cu o vreme perfecta si cu parcuri superbe, capitala Portugaliei te va incanta. Viziteaza Mosteiro dos Jeranimos, Elevador de Santa Justa, Castelo de Sao Jorge, Torre de Belam, mergi ...[mai multe detalii despre Portugalia]

Spania-Portugalia (11 zile/10 nopti)
Sudul Peninsulei Iberice: Andalucia si Algarve

Itinerariu: Malaga – Sevilla – Huelva – Algarve – Lisabona

Ziua 1: BUCURESTI – MALAGA
Intalnire la ora 05:00 dimineata la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup pentru imbarcare cursa directa BLUE AIR spre Malaga unde aterizam la ora locala 10:10. Transfer in oras, urmat de un tur panoramic si pietonal. Vom descoperi principalele valente turistice ale orasului Malaga, capitala Costa del Sol: Alcazaba - cea mai importanta mostenire maura, teatrul roman - dovada a filonului latin, Catedrala si Palatul Episcopal - cu rezonanta crestina. Malaga inseamna si parcuri, gradini – Paseo del Parque, bulevarde moderne, trepidante – Alameda, Larios, dar si plaje si zona portuara. Cazare hotel Best Benalmadena 4* (sau similar) in statiunea Benalmadena aflata pe celebra Costa del Sol.
Ziua 2: MALAGA – EXCURSIE OPTIONALA GRANADA
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in Granada – orasul capitala a regatului Nazari, ultima prezenta maura in Peninsula Iberica. „Giuvaerul din coroana maura” este un oras plin de istorie, cu o arhitectura magnifica. Excursia asigura transportul cu autocarul, insotitor roman de grup, tur panoramic si pietonal al orasului si vizita palatelor si gradinilor Alhambra, bijuterie maura unica in Europa. Cazare hotel Best Benalmadena 4* in statiunea Benalmadena.
Ziua 3: MALAGA – EXCURSIE OPTIONALA GIBRALTAR
Mic dejun. Avem prilejul sa descoperim realitatea britanica a Peninsulei Iberice, in cadrul organizat al unei excursii optionale ce include transportul cu autocarul, tur panoramic cu microbuze, cu opriri la Europa Point de unde, intr-o zi senina putem vedea Africa, tarmul Spaniei si steagul britanic. Pestera St. Michel, o creatie feerica a naturii, galeriile sapate in stanca de englezi si, neaparat, intalnirea exotica cu maimutele unice in Europa fiind in libertate, sunt alte momente atractive ale acestei excursii. Dupa amiaza, shopping pe Main Street, axul comercial al Gibraltarului. Cazare hotel Best Benalmadena 4* in statiunea Benalmadena.
Ziua 4: MALAGA – SEVILLA (210 km)
Mic dejun. Astazi, Andalucia ni se dezvaluie cu muntii ei stancosi si colturosi dar si cu plantatiile de maslini ce insotesc autostrada in permanenta. Sevilla, destinatia noastra de astazi si capitala Andaluciei, este in toate mai rafinata, atragatoare, monumentala si mult mai vesela, in comparatie cu celelalte orase turistice ale Andaluciei. Turul pietonal ne ofera bucuria cunoasterii parcului Maria Luisa, Universitatii si zonei turistice centrale din jurul catedralei. Optional: vizita catedralei, considerata a fi una din cele mai grandioase realizari arhitectonice ale lumii crestine; vizita palatului Alcazar, minune a arhitecturii maure, palat resedinta regala ce functioneaza si astazi. In final, descoperim parfumul specific andaluz al cartierului Santa Cruz. Cazare hotel 4* in Sevilla.
Ziua 5: SEVILLA - EXCURSIE OPTIONALA CORDOBA
Mic dejun. Excursia optionala de astazi ofera ocazia descoperirii capitalei Emiratului si Califatului maur, cel mai important oras al Europei in sec. IX - X, Cordoba. Moscheea din Cordoba e fascinanta prin grandoare si rafinament, fiind considerata, la un moment dat, rivala celei mai importante moschei a lumii islamice, cea de la Mecca. Centrul istoric al orasului este o aglomerare de stradute, alei, piete si cladiri varuite, dispuse in jurul Catedralei – Moschee (La Mezquita). Putine locuri din lume se pot lauda ca au fost capitala Hispaniei, apoi in timpul Imperiului Roman si capitala Califatului Umayyad. Orasul este sinonim cu arta si cultura, datorita numeroaselor evenimente culturale care se organizeaza aici pe parcursul anului - festivaluri de flamenco, concerte, balet si alte activitati care vin in completarea muzeelor si a vietii de noapte animate. Seara ne intoarcem In Sevilla. Cazare hotel 4* in Sevilla.
Ziua 6: SEVILLA – HUELVA – ALGARVE (270 km)
Mic dejun. In prima parte a zilei descoperim o alta zona a Andaluciei, cea care se afla in vecinatatea Porugaliei. Scurta oprire la Huelva, de unde plecam cu imaginea catedralei si cu parfumul englezesc al cartierului Reina Victoria. Dupa pranz ajungem in statiunea Villamoura de pe coasta atlantica a Portugaliei. Cazare hotel Vila Gale Ampalius 4* (sau similar).
Ziua 7: ALGARVE
Mic dejun. Zi libera pentru plaja si penru plimbari in zona Algarve. Doritorii de pot plimba prin Vilamoura, o statiuneport  cosmopolita. Zona portuara este principalul centru de activitati al statiunii si unul din cele mai renumite din Algarve, aici aflandu-se cele mai multe hoteluri, restaurante, baruri si magazine. In centrul statiunii se afla muzeul Cerro da Vila si ruinele romane ce reprezinta ramasitele unui complex de bai romane si resedinte datand din secolul I. Cazare hotel Vila Gale Ampalius 4* (sau similar).
Ziua 8: ALGARVE – LISABONA (260 km)
Mic dejun. Dimineata parasim zona Algarve, gradina mediteraneana a Portugaliei si vom traversa zona Alentejo, granarul acestei tari. Sosire la Lisabona. Turul panoramic si pietonal ofera posibilitatea descoperirii celor mai atractive zone turistice ale capitalei Portugaliei: zona Pombalina, Piata Restauradores, Piata Rossio, Piata do Comercio precum si cartierele ce dau culoare si parfum unic: Baixa, Alfama, Chiado, Bairro Alto. Nu in ultimul rand, vom admira monumentele ce definesc personalitatea specific lusitana a acestui oras: Catedral Se, Mosteiro dos Jeronimos, Torre Belem, Padrao dos Descubrimentos. Cazare la hotel Olissippo Marques de Sa 4* in Lisabona.
Ziua 9: LISABONA – EXCURSIE OPTIONALA SINTRA,CABO DA ROCA, CASCAIS, ESTORIL
Mic dejun. Aceasta excursie optionala ofera cunoasterea zonei turistice de maxim interes aflata in apropierea Lisabonei. Vom admira arhitectura manuelina a palatului regal Sintra, Cabo da Roca – cel mai vestic punct al Europei continentale, Cascais - cea mai frumoasa statiune de litoral a Costei do Sol portugheze. La intoarcere, scurta oprire la Estoril, faimoasa statiune la Atlantic cu parfum aristocratic. Cazare hotel Olissippo Marques de Sa 4* in Lisabona.
Ziua 10: LISABONA
Mic dejun. Timp liber. Va recomandam o vizita la Oceanariul aflat in zona noua a orasului. Langa Oceanariu se gaseste si o zona de shopping, dar si multe restaurante. Cazare in Lisabona.
Ziua 11: LISABONA – BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor dimineata si timp liber in oras. Transferul este programat in jurul 20:30. Imbarcare pe cursa directa BLUE AIR Lisabona – Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 05:40 (a doua zi de dimineata).

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la Spania-Portugalia!

Servicii incluse:
• transport cu avionul Bucuresti – Malaga si Lisabona – Bucuresti cu compania BLUE AIR - curse directe;
• 10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4* conform itinerariului: 3 nopti zona Malaga, 2 nopti Sevilla, 2 nopti Algarve, 3 nopti Lisabona;
• transport pe teritoriul Spaniei si Portugaliei cu autocar dotat cu aer conditionat;
• transferuri aeroport – hotel – aeroport;
• vizitarea oraselor Malaga, Sevilla, Huelva, Lisabona impreuna cu insotitorul de grup;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport (se pot modifica).

Nu sunt incluse:
• catering in timpul zborului;
• taxa de oras Lisabona – se achita la receptia hotelului: 2 euro/persoana/noapte;
• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno cu extensie COVID (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 EURO/persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Otopeni 07:00 – Malaga 10:10 durata zborului: 4h10min
Lisabona 23:30 – Otopeni 05:40 durata zborului: 4h010min

GRUP MINIM:
30 persoane. Pentru grup 26-29 persoane, pretul se majoreaza cu 30 EURO/ persoana. Pentru grup 20-25 persoane, pretul se majoreaza cu 60 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 15 participanti pana cu 2 luni inainte de fiecare plecare. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

TERMENE DE PLATA:
• 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
• 30% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
• 50% din pretul pachetului turistic cu minim 45 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

Tarife valabile pentru minim 30 de participanti:

Vizita la Alhambra-Atentie: rezervare acestei excursii se face doar din tara cu 2 luni inainte de plecare !
Tarif: 39 €/adult, 25 €/copil 2-11,99 ani si include: transport autocar, biletul de intrare la Alhambra si El Generalife, ghizi locali, insotitor de grup, rezervare.

Flamenco Show in Granada:
Tarif: 30 €/persoana si include: transport autocar, bilet de intrare, 1 bautura.

Excursie la Sintra, Cabo de Roca, Cascais si Estoril:
Tarif: 35 €/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor.

Excursie la Toledo:
Tarif: 50 €/persoana si include: transport autocar, bilete de intrare in Catedrala si in Sinagoga, ghid local, ghid insotitor.

Excursie la Montserrat:
Tarif: 40 €/persoana si include: transport autocar, vizita la basilica Montserrat, insotitor de grup.

Formular de contact - Spania-Portugalia

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (July 21, 2024)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.9767-0
USD (Dolar SUA)4.578-0

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll