Previous Oferte Next

Vacanta la Balcic 2019

Imagini Vacanta la Balcic 2019

VACANTA LA BALCIC 2019
Plecari 2019: 13 septembrie
Durata:3 zile/2 nopti (Vineri-Duminica)
Tarif: 130 euro/persoana( in dubla) cu demipensiune
Reducere seniori 10 euro!
A 3-a persoana-reducere 10 euro in camera tripla
Supliment single: 35 euro

INCLUS:
- Vizita la Capul Kaliakra
- Vizita Varna
- Vizita Ruse

Ziua 1.Vineri.Bucuresti-Capul  Kaliakra-Balcic (375 km)
Intalnire la 07.30 dimineata in zona Cina (Ateneu) si imbarcare autocar.Plecare 08.00 pe ruta Bucuresti-Constanta-Balcic. Oprire la Capul Kaliakra,acest promotoriu superb,care se intinde 2 km in Marea Neagra,si se afla la 60 metri deasupra nivelului marii,fiind o formatiune de roci stancoase. In prezent, aici se afla un mic muzeu in care pot fi vazute piese arheologice. Pe promotoriu se afla ruinele vechii cetati, care include poarta prin care se intra dinspre continent, ziduri ale cetatii dar si ruine ale diferitelor cladiri, biserici, bai comune romane si fantani. Capul Kaliakra a fost declarat zona protejata in 1941, avand in prezent circa 687 de hectare. De pe promotoriul Kaliakra pot fi vazute acum in apa cateva specii de delfini de Marea Neagra, precum si diverse specii de pasari: cormorani, pescarusi . Se ajunge in cursul dupa amiezii la Balcic.Cazare la hotel 3 stele si timp liber la dispozitie.Puteti explora micul oras Balchik,sa va plimbati pe faleza din port.Balcic se afla la doar 60 km de Vama Veche si este cunoscut in special datorita Reginei Maria.Intre 1913-1940,Balcic a apartinut Romaniei,fiind mai tarziu redobandit de Bulgaria.
Cina si cazare la hotel in Balcik.
Ziua 2.Sambata.Balcic-Varna-Balcic (100 km)
Dupa micul dejun vom vizita Castelul Reginei Maria de la Balcic si domeniul sau. Supranumit si "Orasul Alb" (datorita dealurilor albicioase care il inconjoara),Balcic are o istorie bogata,aici a fost si resedinta preferata a Reginei Maria,care a locuit la Castelul din Balchik,inconjurat de frumoasa Gradina Botanica,renumita pentru colectia de cactusi. In 1933 cand isi intocmeste testamentul, Regina Maria cere ca dupa moartea sa inima sa ii fie depusa in micuta capela pe care o construise pe malul marii la Balcic: Stella Maris, iar corpul sa ii fie ingropat la Curtea de Arges, alaturi de ceilalti membri ai Familiei Regale.Optional timp liber pentru pranz in Balcik si la ora 14.00 plecam spre Varna. Vom vizita in drum Manastirea Aladja aflata la 16 km de Varna. Este una din cele 120 manastiri din piatra situate în apropierea tarmului Marii Negre. Printre localnici exista o intreaga serie de traditii, legate de aceste locuri. Spre sfarsitul secolului al XX-lea, dealurile impadurite ce inconjurau Manastirea Aladja, numite Hachuka - Muntele Crucii, erau privite de localnici ca fiind sfintite.Se credea ca ele sunt locuite de un demon ctonic sau de un pazitor al comorilor - "Imri Pop" sau "Rim-Papa". Continuam spre  Varna  (45 km de Balcik)pentru un tur pietonal si vizita la Catedrala Mantuirii Maicii Domnului. Revenim la Balcic in cursul serii.
Cina si cazare la hotel in Balcik.
Ziua 3.Duminica.Balcic-Ruse-Bucuresti.(320 km)
Mic dejun si timp liber la dispozitie pentru plimbare. In jur de ora 11.00 vom pleca spre Ruse. Ajunsi la Ruse vom face un tur panoramic cu autocarul si vom face o oprire de cca 2 ore. Ruse mai este cunoscut si ca "Mica Viena" datorita arhitecturii cladirilor din secolele XIX-XX in stil neo baroc si neo rococo. Putem face o scurta plimbare prin centru orasului sau pe strada Aleksandrova pentru a cumpara suveniruri, sau putem merge pe malul Dunarii. Dintre atractiile care merita vizitate in Ruse sunt Biserica Sf. Treime-construita in stil rusesc in 1632, turnurile bisericii sunt ornate cu sticla foarte frumoasa; Fortareata Romana Sexaginta Prista.
Ne indreptam spre Bucuresti unde ajungem in cursul serii.

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la Vacanta la Balcic 2019!

Nota:
- Reducerea pentru seniori se acorda persoanelor peste 55 ani.

Sunt incluse:
- 2 nopti la Balcic la hotel 3 stele cu demipensiune;
- excursii  BONUS inlcuse: vizita la Varna,  vizita la Capul Kaliakra; vizita Ruse;
- ghid insotitor pe toata perioada excursiei;

Nu sunt incluse:
- intrarile la obiectivele turistice si ghizi locali
-asigurare medicala/storno
- alte cheltuieli decat cele incluse


Conditii inscriere:
-avans 30% in 3 zile de la confirmarea rezervarii
- diferenta cu 30 zile inainte de plecare

Conditii anulare:
- intre 60-31 zile inainte de plecare,penalizare 30%
- intre 31 zile si data inceperii excursiei 100%

Grup minim 30 persoane.
Pentru un grup intre 29-25 persoane,se va achita obligatoriu un supliment de 12 euro/persoana.
Pentru un grup mai mic  de 25 pesoane excursia se poate reprograma.

OBSERVATII:
- Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport
- Asigurarea storno este optionala, si se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice.
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
- Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului,asistat de insotitorul agentiei
- Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de autoritatile de resort din Bulgaria.
- Bauturile alcoolice sau racoritoare nu sunt incluse la cina
- Hotelurile isi rezerva dreptul de a percepe la momentul check-in-ului un depozit ca si garantie pentru posibile pagube cauzate de turisti sau consumatie din minibar.
- Hotelul se nominalizeaza cu 7 zile inainte de plecare
- Persoanele care intarzie la orice imbarcare nu vor fi asteptate si vor fi responsabile de neparticiparea la program

 

Formular de contact - Vacanta la Balcic 2019

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (August 24, 2019)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.7228-0
USD (Dolar SUA)4.1899-0

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll