Previous OferteLast

Veliko Tarnovo 2024

Imagini Veliko Tarnovo 2024

Excursie Veliko Tarnovo
Oferte excursii de week-end in Bulgaria la Veliko Tarnovo

Tarif: 155 lei/persoana
Plecari
27 aprilie; 11 mai; 28 mai; 1 Iunie ; 15 iunie; 29 iunie; 13 iulie; 27 iulie; 10 august; 17 august; 24 august; 7 septembrie; 14 septembrie; 21 septembrie; 28 septembrie

Inscrierile se fac pana la 14 zile inainte de data de plecare!
Calatorim, vizitam si socializam!
Durata: 1 ziAtractii si obiective pe care le vom vedea pe traseu:
Fortareata Romana Sexaginta Prista, strada Aleksandrova, Biserica Sf. Treime, Biserica in stanca Dimitrie Basarabov, satul Arbanasi, chiliile si bisericile de la Ivanovo (UNESCO), Veliko Tarnovo si Cetatea Tsaravet.

Ziua 1. Bucuresti-Ruse-Basarabov-Ivanovo-Veliko Tarnovo-Arbanassi-Bucuresti (400 km)
Intalnire dimineata la ora 07.00 in fata Garii de Nord si imbarcare pentru a pleca spre Veliko Tarnovo via Ruse. Ajunsi la Ruse vom face un tur panoramic cu autocarul si vom face o oprire de cca 1 ora. Ruse mai este cunoscut si ca "Mica Viena" datorita arhitecturii cladirilor din secolele XIX-XX in stil neo baroc si neo rococo. Putem face o scurta plimbare prin centru orasului sau pe strada Aleksandrova pentru a cumpara suveniruri, sau putem merge pe malul Dunarii. Dintre atractiile care merita vizitate in Ruse sunt Biserica Sf. Treime-construita in stil rusesc in 1632, turnurile bisericii sunt ornate cu sticla foarte frumoasa; Fortareata Romana Sexaginta Prista.
Dupa Ruse, ne oprim pentru vizita la biserica in stanca Dimitrie Basarabov. Pestera mai este cunoscuta si ca Manastirea Basarabov si se afla in localitatea Basarabovo situata la 10 km de Ruse. Este singura manastire sapata in stanca inca locuita din toata Bulgaria, la cativa km urcand spre Ivanovo, de la varsarea Lomului in Dunare. Chiliile si bisericile de la Ivanovo fac parte astazi din patrimoniul UNESCO. Se crede ca existau peste 300 de chilii sapate in malul stancos al raului dintre care 40 au fost biserici. Manastirea actuala consta intr-o bisericuta, zidita in Pestera Sfantului Cuvios Dimitrie, si cateva chilii sapate in stanca din apropiere. Biserica Gospodev Dol este cea mai bine pastrata din punct de vedere al picturilor ce le detine.
Continuam spre Veliko Tarnovo aflat la 4 km distanta si ne vom petrece  jumatate de zi in acest orasel vechi de 5000 de ani,  cunoscut si ca "Orasul Tarilor". In Evul Mediu acesta era cea mai puternica fortificatie bulgareasca. Situat pe raul Yantra, atrage prin arhitectura unica. In sec. XII-XIV, Veliko Tarnovo era cel mai important centru politic, economic si religios al Bulgariei.
Vom vizita Cetatea Tsaravet unde candva era resedinta familiei regale. Cetatea impresioneaza prin zidurile si crenelurile de aparare, complexul patriarhal si turnul sau cu clopot.
Continuam cu un tur pietonal prin centrul vechi al orasului, vizitam bisericile medievale "Sf. 40 Mucenici", "Sf. Dumitru", "Sf. Apostol Petru si Pavel", colindam prin ateliere mestesugaresti si magazine cu antichitati si suveniruri.
Dupa amiaza ne indreptam spre Arbanassi, un sat bulgaresc traditional cu o arhitectura deosebita, un adevarat muzeu in aer liber cu lacase de cult si panorama deosebita.
Seara retur in Bucuresti.

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la Veliko Tarnovo 2024!

Servicii incluse:
-transport autocar clasificat turism
-ghid insotitor

Nu sunt incluse:
-asigurare medicala/storno (recomandata)
-intrarile la obiectivele turistice
-alte servicii care nu apar ca si incluse
- vizita la Arbanassi

Conditii rezervare:
- avans 50 lei in 24 ore de la data confirmarii
- diferenta se achita cu 21 zile inainte de plecare

Conditii anulare:
- avans rambursabil pana la 21 zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anulari incepand cu 21 zile inainte de plecare

Grup minim: 35 persoane
Pentru grup mai mic excursia se poate anula sau reprograma.

OBSERVATII:
-  Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport (pasaportul este obligatoriu pentru minorii sub 18 ani).
-  Asigurarea storno este optionala, si se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice.
-  Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. Sa aiba pasaport valabil.

 

Formular de contact - Veliko Tarnovo 2024

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (March 3, 2024)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.9767-0
USD (Dolar SUA)4.578-0

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll