FirstCategoriiNext
Previous Oferte Next

Anglia-Scotia 2019

Imagini Anglia-Scotia 2019

 
Marea Britanie, cunoscuta si sub numele de Britania sau Regatul Unit, este un stat unitar suveran, alcatuit din patru tari: Anglia, Scotia, Irlanda de Nord si Tara Galilor. Regatul Unit este dispus pe insula Marea Britanie, partea de nord a insulei Irlanda si cateva insule mai mici. Sunt multi care confunda Marea Britanie cu Anglia, cel mai probabil din cauza faptului ca Anglia este cea mai mare tara a regatului sau pentru ca ambele au capitala la Londra. Anglia este situata in partea de sud ...[mai multe detalii despre Anglia]

ANGLIA-SCOTIA 2019
Perioada:28 august-6 septembrie 2019 (10 zile)
1345 euro/loc in dubla (taxe incluse)

Londra – Stonehenge – Bath – Bristol – Stratford – Warwick – Liverpool – Lake District –Glasgow - Edinburgh – Durham – Leeds – York – Cambridge – Londra

Ziua 1 (28.08): BUCURESTI – LONDRA
Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu conducatorul de grup la ora 10:20 pentru imbarcare pe cursa TAROM,cu destinatia Londra - centrul cultural si artistic al Regatului Unit. Sosire la Londra la ora locala 14:05, transfer in oras si cazare la hotel Ibis London Wembley 3* sau similar. Dupa-amiaza timp liber pentru vizite optionale.
Ziua 2 (29.08): LONDRA – STONEHENGE – BATH - BRISTOL
Mic dejun. Plecare spre Stonehenge, cel mai important sit preistoric al Marii Britanii, un monument ce a fost subiectul multor teorii cu privire la originea sa, variind de la arheologie la explicaÈ›ii din mitologie sau chiar de natura paranormala.Vizitarea monumentului (intrare inclusa). Sosire la Bath, veche asezare romana, o bijuterie arhitecturala desavarsita, foarte bine conservata. Tur de oras cu ghid local si vizitarea Bailor Romane (intrare inclusa). Orasul a devenit renumit prin baile romane care dateaza din anii 43 i.Hr. acestea fiind construite de romani, datorita existenteiiîn regiune a apelor termale. Cazare in  Bristol la Hotel Mercure Bristol Holland House 4* sau similar.
Ziua 3 (30.08): BRISTOL – OXFORD – STRATFORD UPON AVON – WARWICK – LIVERPOOL
Mic dejun. Plecare spre Oxford, vizitarea orasului universitar. Continuarea traseului cu Stratford upon Avon, vizitarea Casei Memoriale William Shakespeare si a Casutei Annei Hathaway (intrari incluse). Orasul Stratford este situat pe malurile raului Avon unde se gaseste Teatrul Regal Shakespeare, sediul Companiei Regale Shakespeare, un loc deosebit de important pentru artistii din intreaga lume. Datorita asocierii cu acest nume, Stratford este un vestit punct turistic, fiind vizitat de peste doua milioane de turiști anual. Oprire la Warwick pentru vizitarea castelului (intrare inclusa). Castelul Warwick a fost locul de resedinta a celor mai puternice familii engleze si reprezinta cel mai frumos castel medieval al Angliei. Cazare in Liverpool la hotel Mercure Liverpool Atlantic Tower 4* sau similar.
Ziua 4 (31.08): LIVERPOOL – LAKE DISTRICT – GLASGOW
Mic dejun. Plecare spre nordul Angliei. Prima oprire va fi in Lake District (cel mai mare parc national al Angliei). “Èšara Lacurilor” din Anglia se caracterizeaza printr-o diversitate neobisnuita a peisajului. In marile lacuri se reflecta piscurile celor mai inalti munti din Anglia - The Cumbrian Mountains. Scurta croaziera (inclusa) pe Lacul Windermere, de la Bowness la Ambleside. Sosire si cazare in Glasgow la Hotel Ibis Glasgow Centre 3* sau similar.
Ziua 5 (01.09): GLASGOW – EDINBURGH
Mic dejun. Tur de oras in Glasgow cu ghid local: vizitarea Catedralei, cea mai complexa dintre toate catedralele Scotiei, o neobisnuita biserica dubla, construita un corp deasupra celuilalt, dedicata sfantului protector al orasului Glasgow-St Mungo. Dupa amiaza plecare spre Edinburgh. Tur de oras Edinburgh cu ghid local. Familiarizare cu primul “Oras Literar” al  UNESCO, ce atrage milioane de iubitori ai artelor in fiecare an. Cazare in Edinburgh la hotel Holiday Inn Edinburgh 4* sau similar.
Ziua 6 (02.09): EDINBURGH
Mic dejun. Zi libera in capitala Scotiei. Optional vizitarea castelului care adaposteste bijuteriile Coroanei Scotiene. Va invitam sa cunoasteti in detaliu vechea fortareata ce a servit ca baza militara in timpul razboiului contra Angliei. Veti intelege faima acestui oras si motivul pentru care aici se organizeaza anual numeroase festivaluri. Cazare in Edinburgh la acelasi hotel.
Ziua 7 (03.09): EDINBURGH – DURHAM – YORK
Mic dejun. Plecare spre Durham pentru vizitarea Catedralei (intrare inclusa). Catredrala mai este cunoscuta si cu numele complet de Catedrala lui Hristos, a Fecioarei Maria si a Sfantului Cuthbert din Durham. Aceasta a fost intemeiata in anul 1093 ramanand, pana astazi, un centru activ in viata religioasa a Bisericii Anglicane. Urmatoarea oprire este in York. Aici vom participa la un tur de oras cu ghid local al fostei capitale militare a Britaniei si vom vizita Catedrala York Minster. Aceasta frumoasa catedrala gotica este folosita pe post de resedinta episcopala de catre cel de-al doilea episcop ca importanta din intreaga Anglie. Este, de asemenea, renumita pentru colectia imensa de ferestre-vitraliu pe care o detine inca din perioada medievala. Cazare in York la hotel Hilton York 4* sau similar.
Ziua 8 (04.09): YORK – CAMBRIDGE – LONDRA
Dupa micul dejun plecare spre Londra. Ne vom opri in Cambridge, unde vom face un tur pietonal si optional putem vizita colegiul. Cazare la Londra la hotel DoubleTree by Hilton London – Docklands Riverside 4* sau similar.
Ziua 9 (05.09): LONDRA
Mic dejun. Tur de oras panoramic Londra cu ghid local: Parlamentul, Big Ben, cel mai mare ceas cu clopot si al treilea turn cu ceas ca înălÈ›ime din lume, Catedrala Westminster Abbey (intrare optionala), abatia in care aproape toate incoronarile  monarhilor englezi a avut loc si bineinteles Piccadilly Circus. Dupa-amiaza timp liber. Optional vizita la Madame Tussauds - Muzeul Figurilor de Ceara. Cazare Londra la acelasi hotel.
Ziua 10 (06.09): LONDRA
Mic dejun. Predarea camerelor si transfer catre aeroport in jurul orei 12:00 pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 14:50 (ora locala) si sosire la Bucuresti la ora 20:05.

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la Anglia-Scotia 2019!

SERVICII INCLUSE:
• transport avion Bucuresti – Londra - Bucuresti cu compania Tarom;
• 9 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri 3* si 4*: 3 nopti in Londra, 1 noapte in Bristol, 1 noapte in Liverpool, 1 noapte in Glasgow, 2 nopti in Edinburgh, 1 noapte in York;
• transferuri aeroport – hotel – aeroport;
• transport cu autocar pentru intreg traseul;
• tururi de oras cu ghizi locali in Londra, Bath, Glasgow, Edinburgh si York;
• vizite si intrari la obiectivele turistice conform programului (Stonehenge, Baile Romane din Bath, Casa Memoriala Shakespeare, Casa Memoriala Anne Hathaway, Castelul Warwick, Catedrala din Glasgow, Catedrala din Durham, Catedrala York Minster);
• plimbare pe lacul Windermere;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering.

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna noiembrie, 2018. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
â–ª asigurarea medicala (optionala);
â–ª asigurarea storno (optionala) se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice;
â–ª excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
â–ª bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program;
â–ª bacsisurile pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi locali): 35 EURO/persoana – se practica in tarile vizitate, se
achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti (Otopeni) 12:20 – Londra 14:05 durata zborului: 3h45min
Londra 14:50 – Bucuresti (Otopeni) 20:05 durata zborului: 3h15min

GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 80 EURO/persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

 

Formular de contact - Anglia-Scotia 2019

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (October 20, 2019)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.7556-0
USD (Dolar SUA)4.2732-0

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll