Akrotiri Beach 4*

Hotelul Akrotiri Beach 4* este situat pe coasta de nord-vest a insulei Corfu, in statiunea Paleokastritsa, o zona protejata, renumita pentru peisajul magnific si apele limpezi si cristaline. Hotelul este construit pe o peninsula, oferind tuturor oaspetilor privilegiul de a se bucura de vederi impresionante din toate camerele si spatiile publice.Combinatia dintre albastrul stralucitor al marii si verdele smarald al dealurilor inconjuratoare, impreuna cu atmosfera relaxanta de vacanta si serviciul prietenos al personalului creeaza premizele perfecte pentru o vacanta de neuitat in Corfu.
Facilitati hotel Akrotiri Beach 4*: 125 camere, sala mic dejun, piscina cu sectiune pentru copii, snack-bar "Calypso" la piscina, cocktail bar si lounge, lounge divertisment cu TV satelit si biliard, terasa, parcare in aer liber, bar "Akron" la plaja, restaurant a-la-carte, centru de scufundari (contra cost), sala masaj, magazin de suveniruri, receptie 24/24, personal multilingv, room service 08:00-16:00 & 18:00-22:00, serviciu zilnic de curatenie, seif, inchiriere de masini, excursii (contra cost), sala depozitare bagaje, internet WIFI gratuit in spatiile publice si camere, colt internet (LAN), medic (la cerere, contra cost), mic dejun tip bufet 07:30-10:45, serviciu porter, servicii apel de trezire, servicii de spalatorie, tableta / laptop (la cerere, contra cost), prosoape de plaja, animatie, pachet mic dejun la cerere, schimbarea prosoapelor la cerere, etc.
Toate camerele dispun de terasa proprie. Camerele Classic sunt situate in aripa de vest a hotelului, cu vedere la plaja Agia Triada si peisajul inconjurator. Camerele Superior se afla la etajele superioare cu vedere panoramica catre mare.