Hotel Regina Maria Spa 4*+

Hotelul Regina Maria Spa 4* se afla orasul Balchik, pe faleza, chiar langa Castel - fosta resedinta de vara a Reginei Maria. Filosofia hotelului este de a fi parte din conceptia arhitecturala a “Dvoretsa” /Castelului/ conform credintelor religioase ale Reginei influentate de religia Baha’i.
Facilitati: piscina exterioara si piscina interioara, restaurant cu vedere spre mare, terasa realizata pe un ponton deasupra marii, sezlonguri si umbrelute gratuite aflate pe un ponton in fata hotelului, parcare pazita (locuri limitate). Parcarea este gratuita (langa hotel), in limita locurilor disponibile.
Capacitate: 17 camere duble cu dormitor mare si pat matrimonial, 9 camere duble cu doua paturi, 1 camera pentru persoane cu handicap, 3 studiouri, 2 apartamente luxoase cu doua dormitoare, 1 mezonet super lux, 3 apartamente cu un dormitor, unul dintre ele cu terasa panoramica mare.
Camerele duble: au 2 paturi / 1 pat matrimonial (in DBL), internet wireless, telefon, baie cu cada / dus, TV, aer conditionat, halate si papuci. In camere DBL, la cerere, se poate solicita pat suplimentar - extensibil!
Apartamentele (32,50 mp): living si dormitor, canapea extensibila in living spatioasa pentru 2 persoane.
Centrul SPA: mini centrul spa boutique detine sauna uscata, dus soc, camera de gheata, zona de relaxare, cabinet de masaj, cabinet de cosmetica, piscina interioara
Istorie: Hotelul organizeaza excursii pana la legendarul cap Kaliakra, polisul antic grecesc Nessebar si capitala veche Veliko Tarnovo.
Golf: In apropiere de hotel (5 pana la 15 km) se afla trei terenuri de golf, proiectate de Gary Player si Ian Woosnam renumiti pe plan mondial.
Aventuri maritime: Oaspetii hotelului pot folosi yachtul de 42 ft. “Kaliakra” pentru aventuri marine si pescuit.
Vanatoare: Pentru iubitorii de vanatoare se organizeaza excursii de vanatoare, in functie de anotimp.