Hotel Lotos 3*

Hotel Lotos 3* este situat in prima linie, la 200 m distanta de plaja; a fost construit in anul 2007 si renovat ultima oara in 2009.
Capacitate: 57 Duble, 4 Apartamente cu 1 dormitor, 5 Apartamente cu 1 dormitor Lux, 2 Studio; numar de etaje - 5.
Facilitati: Lift, seif la receptie (contra cost), Wi-Fi (gratuit), restaurante, baruri, billiard, meniu vegetarian, room service, sali de conferinte (80 locuri), crama, salon de infrumusetare, coafor, masaj, manichiura, pedichiura, birou de schumb valutar, rent-a-car, parcare (gratuita).Facilitati pentru copii: Patut pentru copii (gratuit), meniu pentru copii.Este permis accesul cu animale de companie!
Camera Dubla (15 m.p.): Pat dublu sau doua paturi single, canaprea extensibila (+/-), aer conditionat, balcon, TV, telefon, stand pentru uscat rufe, acces la internet, mini bar, podeaua este acoperita cu parchet, baie cu dus, uscator de par.
Studio (35 m.p.): Pat dublu sau doua paturi single, canaprea extensibila, aer conditionat, balcon, TV, access la internet, podeaua este acoperita cu parchet, baie cu dus, uscator de par.
Apartament cu 1 dormitor (35 m.p.): Pat dublu sau doua paturi single, canaprea extensibila, aer conditionat, balcon, TV, telefon, acces la internet, mini bar, podeaua este acoperita cu parchet, baie cu dus, uscator de par.
Apartament cu 1 dormitor Lux (75 m.p.): Pat dublu sau doua paturi single, canaprea extensibila, aer conditionat, balcon, TV, access la internet, podeaua este acoperita cu parchet si gresie (in bucatarie) baie cu dus sau cada, uscator de par.