Hotel Spice 5*

Hotelul este situat la 35 km de aeroportul orasului Antalya, la 1 km de localitatea Belek, la 40 km de centrul orasului, pe malul marii. A fost construit in anul 2007 si are o suprafata totala de 91 000m2.
Hotelul are 1 cladire principala (cu 4 corpuri de 4 etaje fiecare si 6 lifturi panoramice) si 22 vile executive. Toate sunt construite si decorate in stil oriental.
In cladirea principala sunt 353 camere standard si suite in care: minibarul se umple 1 data pe zi cu racoritoare si apa; zilnic se face curatenie si se schimba prosoapele; la 2 zile se schimba asternuturile, room service 24 ore - contra cost; internet wireless fara plata.
Camerele standard cu vedere la mare (sea view) au aproximativ 36 m2, baie cu cada, uscator de par, aer conditionat centralizat, seif, telefon direct, TV satelit, minibar, balcon sau terasa, parchet. Camerele au 1 pat matrimonial sau 2 paturi single (in care se adauga paturi suplimentare pt copii) si se pot caza 2 adulti si 2 copii.
Camerele standard cu vedere la gradina (land view) au aproximativ 36 m2, baie cu cada, uscator de par, aer conditionat centralizat, seif, telefon direct, TV satelit, minibar, balcon sau terasa, parchet. Camerele au 1 pat matrimonial sau 2 paturi single (in care se adauga paturi suplimentare pt copii) si se pot caza 2 adulti si 2 copii. Aceste camere au vedere spre sosea si vecinatati.
Camerele standard cu vedere la piscina (pool view) au aproximativ 36 m2, baie cu cada, uscator de par, aer conditionat centralizat, seif, telefon direct, TV satelit, minibar, balcon sau terasa, parchet. Camerele au 1 pat matrimonial sau 2 paturi single (in care se adauga paturi suplimentare pt copii) si se pot caza 2 adulti si 2 copii. Aceste camere au vedere la piscina.
Camerele care nu au specificate tipul de vedere, sunt amplasate in toate corpurile cladirii si pot avea orice tip de vedere. Intrucat nu sunt preturi diferentiate in functie de vedere, nu se poate alege in momentul rezervarii amplasamentul camerei aEuro" repartitia camerelor se face la receptie in functie de disponibilitati
Apartamentele deluxe (deluxe suite) au aproximativ 50 m2 si au 1 living , 1 dormitor si 1 baie cu cada, uscator de par, aer conditionat centralizat, seif, telefon direct, TV satelit, minibar, balcon sau terasa, parchet . Turistii cazati in acest tip de camera beneficiaza de servicii VIP: cosmetice de baie, halat si papuci, cos cu fructe-flori (la sosire), rezervare in restaurantele A La Carte cu prioritate.
Apartamentele suita (suite room) pot fi de 53 m2 cu 1 living, 1 dormitor (8 din aceste camere au 2 dormitoare) si 1 baie cu cada, uscator de par, aer conditionat centralizat, seif, telefon direct, TV satelit, minibar, balcon sau terasa, parchet; sau de 67 m2 cu 1 living, 2 dormitoare si 1 baie cu cada, uscator de par, aer conditionat centralizat, seif, telefon direct, TV satelit, minibar, balcon sau terasa, parchet;
Turistii cazati in acest tip de camera beneficiaza de servicii VIP: cosmetice de baie, halat si papuci, cos cu fructe-flori (la sosire), rezervare in restaurantele A La Carte cu prioritate.
Apartamente dublex ( dublex suites) au aproximativ 55 m2 cu 2 dormitoare aflate pe 2 nivele deschise cu scara interioara din lemn intre ele si o baie cu cada, uscator de par, aer conditionat centralizat, seif, telefon direct, TV satelit, minibar, balcon sau terasa, parchet.
Turistii cazati in acest tip de camera beneficiaza de servicii VIP: cosmetice de baie, halat si papuci, cos cu fructe-flori (la sosire), rezervare in restaurantele A La Carte cu prioritate.
Facilitati:
Sunt 4 restaurante A` la Carte la care trebuie facuta rezervare in prealabil (fara plata o singura data pe saptamana la unul din restaurante) si anume: Zeythin - restaurant cu specific italian, Wasabi- restaurant cu specific asiatic; Kishnish restaurant cu specific turcesc; Kekick restaurant cu specific mediteranean.
Servicii:
All Inclusive (AI)
Plaja si piscine:
Plaja este privata, cu nisip, are 270 m lungime; sezlongurile, umbrelele de soare si prosoapele sunt gratuite. Hotelul are piscina semiolimpica interioara incalzita, piscina interioara pentru copii, piscina exterioara de 5000 m2, piscina in zona vilelor de 1800 m2, "Caretta " Aqua Park (7 tobogane), piscina pentru copii.
Sporturi:
4 terenuri de tenis, teren de basket si volei, volei pe plaja, aerobic, sporturi de apa (gratis cele fara si cu plata cele motorizate), wind surf (cu certificat).
Activitati:
Fara plata: programul zilnic de animatie,show-urile, mini clubul pentru copii intre 4 si 12 ani, locul de joaca pentru copii, accesul in SPA la baia turceasca, sauna, camera cu aburi, centrul fitness.
Cu plata: camera de jocuri, internet caffe, salon de infrumusetare, fax si xerox, spalatoria, rent a car, magazinele, baby sitting, solarul, serviciile medicale, bowling, biliard, tenis de masa, echipamentul si nocturna pentru tenisul de camp.
* Toate informatiile despre hotelul Hotel Spice & Spa au fost adunate in Octombrie 2010. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.