Kaliakra Palace 4*

Hotel Kaliakra Palace 4* este situat la 50 m de plaja, la 25-30 m de promenada principala si la aproximativ 600 de metri de centrul statiunii.
Facilitati: 7 etaje, 2 lifturi, Restaurant cu terase deschise cu vedere spre plaja, Berarie, Lobby bar, Cocktail bar / bauturi contra cost, Bar langa piscina, BBQ, 1 piscina interioara, 3 piscine exterioare /inclusiv piscina separata pentru copii, Saltele si umbrele de soare la piscina - gratis, teren de joc multifunctional, teren de jocuri pentru copii si clubul copiilor, Masaj, Sauna, Fitness, centru medical, Dentist, Coafor si manichiura, Billiard, Magazine, Internet, Schimb valutar, Sala de animatie.
Camerele standard: pat matrimonial sau doua paturi, telefon, frigider, TV LCD, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon, podeaua este acoerita cu mocheta/gresie sau parchet, cu sau fara vedere la mare.
Camerele superior: mai mari decat camerele standard, telefon, frigider, TV LCD, conexiune gratuita la internet WiFi, seif, facilitati pentru ceai/cafea, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon, podeaua este acoperita cu mocheta, gresie sau parchet, cu sau fara vedere la mare.
Apartament: dormitor cu pat matrimonial, living, telefon, frigider, TV LCD, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon, podeaua este acoerita cu mocheta/gresie sau parchet, cu sau fara vedere la mare.