Hotel Majestic 3*

Hotelul Majestic  3* din Mamaia si-a cucerit un bine meritat renume ca fiind una dintre locatiile cele mai selecte de pe litoral.Hotelul este situat aproape de centrul statiunii, la 50 m de plaja.
Hotelul dispune de 241 de camera duble, 13 apartamente si 8 garsoniere,piscina exterioara pentru adulti, piscina pentru copii, jacuzii, baruri si restaurante cu specific national si international, salon de mic dejun, sala de conferinte, beauty salon, sala de fitness, sauna, masaj si parcare spatioasa gratuita pe toata perioada sejurului.Camerele sunt dotate cu  aer conditionat, TV,racitor, baie cu dus, balcon, telefon.Se asigura menaj zilnic.
Servicii incluse: Program artistic si animatori;acces gratuit la cele doua locuri de joaca situate atat in interiorul hotelului, cat si in exterior;acces gratuit la piscinele descoperite pentru adulti si copii;umbrele si sezlonguri gratuite la piscina in limita disponibilului;aparate fitness la piscina / Sauna / Jacuzzi;acces gratuit la terenurile de sport;parcare auto gratuita in limita locurilor disponibile;acces gratuit wi-fi in complex;pastrare valori gratuit;camera de bagaje;patut bebelus la cerere;stand de presa nationala si internationala la receptie;jocuri divertisment (sah, table, rummy, carti de joc)trezirea la ora fixa / comanda taxi;
Servicii cu plata: telefon intern/international, spalat, calcat , masaj, sala de conferinta.

Servicii All inclusive: Mic dejun bufet suedez (07:00-10:00) include apa, suc, ceai, cafea; Pranz bufet suedez (13:00-15:00) include apa, suc, ceai cafea; Cina bufet suedez (19:00-21:00) include bauturi non alcoolice (sucuri acidulate draft, apa, suc, ceai si cafea), bauturi alcoolice (bere draft, vin de masa draft - alb/rosu, lichior, vodca. Aceste bauturi pot fi servite la barul restaurantului in timpul programului de masa (dejun 13:00-15:00 / cina 19:00-21:00).
Micul dejun si pranzul se servesc incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii. In prima zi se intra cu cina.
Toate mesele sunt servite sub forma de bufet (bucatarie romaneasca si internationala diversificata), incluzand produse culinare preparate live, bufet de salate, fructe si deserturi + surpriza bucatarului (la cina). Meniurile vor alterna astfel incat pe parcursul unui sejur, turistii sa beneficieze de un meniu bogat si extrem de de variat. In lunile  mai, iunie si septembrie, masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte, in functie de numarul de turisti in hotel.
Servicii incluse: program artistic si animatori, acces gratuit la cele 2 locuri de joaca situate atat in interiorul hotelului, cat si in exterior, acces gratuit la piscinele descoperite (cu apa incalzita) pentru adulti si copii, umbrele si sezlonguri gratuite la piscina in limita disponibilului, aparate fitness la piscina/sauna/jacuzzi, acces gratuit la terenurile de sport intre orele 10:00-18:00.
Nou! - Bauturi din gama Pepsi + bere draft, pot fi servite in locuri special amenajate intre orele 10:00-19:00.
- umbrele/ pat cu baldachin/ hamac/ balansoar, gratuite la piscina in limita disponibilitatii.
- in perioada 30.04-04.05 si 20.05-20.06, apa din piscina pentru adulti este incalzita.
Parcare gratuita, internet wireless in lobby, program artistic, pastrarea si trimiterea corespondentei, comenzi taxi. 

Alte specificatii: Ora check-in: 18:00 | Ora check-out: 12:00