Hotel Malibu 4*

Construit la intrarea in statiunea Mamaia , chiar pe marginea plajei Hotel Malibu 4* are o pozitie privilegiata; deschiderea spre mare si spre lac te imbie sa urmaresti rasaritul soarelui din Marea Neagra si  apusul acestuia in apele lacului Siutghiol.Hotelul Malibu  se afla pe  plaja.
Hotelul dispune de  restaurant cu 210 locuri (preparate romanesti si internationale), bar, centru de conferinte cu 5 sali cu o capacitate intre 50 si 250 de locuri, centru spa ( sala de fitness, masaj, sauna, jacuzzi ) parcare proprie supravegheata. Aproape de hotel se afla teren de fotbal, de tenis si volei, Aqua Magic, Telegondola, Centrul de distractie Bingo Europa (biliard, bowling), parc de distractii.
Hotelul dispune de  157 de camere  din care 22 apartamente, toate spatiile de cazare fiind complet dotate conform standardului : minibar, linie telefonica internationala, cablu TV, aer conditionat, seif, balcon, baie cu cabina dus hidromasaj. Toate apartamentele au 2 camere, pat matrimonial in dormitor si canapea extensibila in living, balcon sau terasa cu vedere la mare. Apartamentele de lux au jacuzzi in baie.