Hotel Aurora 2*sup

Avand o traditie indelungata in domeniul ospitalitatii, Hotelul Aurora 2* este o unitate de cazare moderna, unde turistii se pot bucura de confort si servicii de calitate. Renovat complet in 2008, Hotelul Aurora este supus anual unor ample lucrari de imbunatatire din dorinta de a le oferi oaspetilor sai conditii de cazare din ce in ce mai bune de la un sejur la altul.
Hotelul Aurora**+ din Mamaia este amplasat in sudul statiunii, la 25 de metri de plaja si cativa pasi de parcul Aqua Magic.
Dotari generale: Restaurant cu o capacitate de 600 de locuri dotat cu   aer conditionat, parcare proprie, piscina, bar de zi, lift, loc de joaca pentru copii, facilitati pentru persoane cu nevoi speciale.
Hotelul dispune de  343 camere duble  pe 10 etaje,  dotate cu  aer conditionat, TV, minibar,   baie cu dus, balcon, cartela magnetica,mobilier nou si  mocheta. Decorate in alb, gri si albastru, camerele sunt cochete si ofera facilitati specifice unui hotel de 2* SUPERIOR.Fiecare camera este prevazuta cu balcon propriu, care ofera o minunata vedere laterala atat catre Marea Neagra, cat si spre Lacul Siutghiol.