Pinero Bahia de Palma 3*

"Hotel Pinero Bahia de Palma 3*se afla aproape de plaja si de zonele comerciale, de restaurante, discoteci si de Water park-ul din Arenal. Statia de autobuz se afla chiar in fata hotelului.Hotel Pinero Bahia de Palma 3* este situat la 250m fata de plaja, in centrul statiunii Arenal, la 8 km fata de aeroport si 14 km de Palma oras..
Hotelul dispune de 423 de camere, intr-o cladire de 9 etaje, dotate cu: aer conditionat, Tv-satelit, telefon, balcon, seif (contra cost).Hotel Pinero Bahia de Palma 3* ofera receptie, lift, camera de bagaje, restaurant, Lounge bar, camera TV si camera de jocuri, casa de schimb valutar, colt de internet, Internet Wi-fi in spatiile publice (contra cost), tenis de masa, biliard, facilitati pentru sporturi nautice, piscina pentru adulti cu sectiune pentru copii. Curatenia se face zilnic, prosoapele se schimba zilnic, iar asternuturile de 2 ori pe saptamana.
Hotelul poate fi recomandat familiilor cu copii deoarece dispune de facilitati pentru copii, zona de joaca, piscine pentru copii si program de animatie.Plaja este cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost."