The Land Of Legends Theme Park 5*

Hotelul The Land Of Legends Theme Park  5* (Rixos World, Deschis 2016) a fost deschis in anul 2016, este un concept nou si reprezinta combinatia ideala intre lux si distractie. Este recomandat familiilor cu copii.
Hotelul este situat la aproximativ 2 km distanta fata de orasul Belek si 27 km fata de aeroportul din Antalya.
Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal (mic dejun si cina), 3 baruri, 5 piscine exterioare (pe spatiul parcului tematic Rixos Theme Park), aquapark (72 tobogane), delfinariu, parc zoo (delfini, balena alba, morsa, pinguini), spectacol cu animale, sala cu efecte 5D, piscina interioara, centru SPA, centru de fitness, coafor, spalatorie, lant de magazine (brand-uri renumite), restaurante a la carte si cafenele.
Servicii cu plata: minibar, restaurante, cafenele, baruri, coafor, spalatorie, babysitter, room service.
Camerele hotelului THE LAND OF LEGENDS THEME PARK (Rixos World) au fost concepute sa corespunda nevoilor familiilor cu copii si au un design deosebit.
Sunt dotate cu minibar, seif, aer conditionat, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, LED TV HD, internet wi-fi, telefon, balcon.
Hotelul pune la dispozitia copiilor spatiu dedicat in restaurantul principal si meniu special pentru copii, zona dedicata diferitelor jocuri in lobby: tenis de masa, pinball, air hockey, X-box.
Alte informatii
-      in restaurante tinuta este obligatorie;
-      in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
-      hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.