Hotel Rubi Platinum 5*

Hotel Rubi Platinum 5* a fost deschis in aprilie 2014, este construit pe o suprafata de 40000 mp si dispune de 402 camere. Hotel Rubi Platinum 5* este situat la 22 km de orasul Alanya, la 95 km de aeroportul Antalya si la 55 km de aeroportul Gazipasa din Alanya. 
Hotel Rubi Platinum 5* ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 3 restaurante a la carte, patiserie, 5 baruri, 2 piscine exterioare pentru adulti, piscina exterioara pentru copii, aquapark cu 4 tipuri de tobogane, piscina interioara, jacuzzi, sauna, baie turceasca, mini fotbal, tenis de masa, mini golf, darts, basket, voley, centru fitness, sali de conferinta.    
Servicii cu plata: restaurantele a la carte, masaj si alte tratamente, sporturi acvatice, paintball, room service.
Camerele Hotelului  Rubi Platinum 5* dispun de: aer conditionat, seif, mini bar, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, halat de baie si papuci, TV LED, internet wi-fi, balcon.
Hotel Rubi Platinum 5*  pune la dispozitia copiilor: bufet pentru copii, mini club (4 – 12 ani), teenager club (12-17 ani).
Hotelul dispune de o plaja cu lungime de 300 m din care 120 m este zona de plaja cu nisip si 180 m este zona stancoasa. Exista ponton la plaja.
Alte informatii Hotel Rubi Platinum 5*:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.