Litore Resort Hotel-Spa 5*

Hotelul Litore Resort-Spa 5*  a fost deschis in mai 2015, este construit pe o suprafata de 15000 mp si dispune de 259 de camere repartizate intr-o singura cladire cu 6 etaje.
Hotelul Litore Resort-Spa 5*  este situat la 90 km fata de aeroportul Antalya, la 70 km de aeroportul Gazipasa Alanya si la 35 km de orasul antic Side.
Hotelul Litore Resort-Spa 5* ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 4 restaurante a la carte (Turcesc, Pescaresc, Asiatic, Sushi), inghetata, 6 baruri, patiserie, piscina interioara si exterioara pentru aduti si copii, piscina cu tobogane pentru adulti si copii, muzica live, program de animatie, mini biblioteca, internet wireless, mini golf, aerobic, activitati culturale, jocuri, discoteca, activitati sportive, darts, tenis de masa, voley pe plaja, centru fitness, pilates, boccia, baie turceasca, sauna.
Servicii cu plata: restaurantele a la carte (cu exceptia celui Turcesc si Pescaresc unde este gratuita o rezervare / sejur 7 nopti), bauturile din import (cu exceptia celor servite in Lobby Bar intre orele 10:00 – 00:00) seif pe plaja, telefon si fax, room service, doctor, magazine, servicii de curatatorie, biliard, cursuri si lectii private, play station, sporturi acvatice, masaj si alte tratamente, baie turceasca, vitamin bar, sali de conferinta.
Camerele  Hotelului Litore Resort-Spa 5* hotelului sunt dotate cu: baie cu cabina de dus, seif, internet wireless, telefon, TV LCD, aer conditionat, balcon, mini bar – se reumple de 3 ori pe saptamana, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei.
Hotelul Litore Resort-Spa 5*  pune la dispozitia copiilor: mini club, mini disco, dierse jocuri si activitati, aquapark, piscina interioara si exterioara, bufet pentru copii in restaurant.
Hotelul Litore Resort-Spa 5*  dispunde de plaja privata cu o lungime de 150 m.
Alte informatii Hotelul Litore Resort-Spa 5*:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.