Gran Canaria

Insula Gran Canaria este supranumita Micul Continent pentru ca in spatiul geografic restrans al insulei se regasesc zone climaterice si peisaje specifice Europei, Africii si Americii: masive muntoase inalte de 2000 de metri, brazdate de ciudate canioane, zona desertica, paduri tropicale.

Gran Canaria este cea mai mare insula a Canarelor, a fost desemnata ca fiind locul care se bucura de cea mai buna clima de pe glob.
Exista o mare retea de trasee in interiorul insulei, pe care le puteti explora pe jos sau cu bicicleta. Puteti chiar observa balene si delfini in habitatul lor natural, in largul coastei de sud.
Plajele din statiunea Maspalomas sunt clasate printre cele mai bune din insula Gran Canaria, iar pentru o viata de noapte animata statiunea Playa de Inglés este ideala. Daca va doriti ceva in plus fata de nopti in cluburi si plaja pe litoral, pe insula sunt sase terenuri de golf, acest sport avand o traditie indelungata aici. Capitala insulei, Las Palmas, este un oras ce dateaza din secolul XV, avand pe lista de atractii turistice de la arhitectura coloniala si monumente istorice la restaurante si plaje cu nisip fin.

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Nu sunt definite obiective turistice in Gran Canaria

Ofertele Gran Canaria

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (September 18, 2019)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.7228-0
USD (Dolar SUA)4.1899-0

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll