Sibiu

Municipiul Sibiu este resedinta judetului si a fost capitala Transilvaniei in secolele XVII si XVIII. In vremea romana, zona Sibiului era cunoscuta sub denumirea Cibinum, de aici derivand numele raului Cibin si denumirea romaneasca a orasului. Orasul este mentionat documentar prima data sub numele de Hermannstadt in 1223.
Printre atractiile turistice din Sibiu pe care le puteti vizita in Sibiu se numara:
Palatul Bruckenthal- construit in etape, in stilul barocului tarziu intre 1778-1788.Cladirea a fost resedinta oficiala a baronului Samuel von Bruckenthal, guvernator al Transilvaniei in perioada rspectiva. Astazi aici se afla un muzeu national cu galerii de arta europeana si romaneasca si o biblioteca.

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Destinatii in Sibiu

Ofertele Sibiu

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (July 9, 2020)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.83970.0031999999999996
USD (Dolar SUA)4.29640.0121

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll