Kaprun

Imagini Kaprun

Kaprun (786 m) este situat la poalele masivului Kitzsteinhorn, la cca. 7 km de Zell am See. Casele foarte frumoase sunt la chiar lângă muntele Kaprun, simbolul acestei localităţi. Oferta turistică este mare: pe lângă diferite coborâri pentru schiori ÅŸi boarderi vă aÅŸteaptă 13 km de trase pentru drumeÅ£ii, 12 km pentru schi fond ÅŸi un peisaj unic aÅŸteaptă să fie explorate. DistracÅ£ie ÅŸi multe activităţi vă aÅŸteaptă la piscina acoperită, pe pistele de bowling, la parapantă etc. Dacă liniÅŸte ÅŸi relaxare este ceea ce căutaÅ£i nu rataÅ£i o vizită la saună.

Zona ski
Skipass-ul Zell am See-Kaprun vă permite accesul la peste 50 instalaÅ£ii de transport pe cablu ÅŸi 138 km de pârtii în cele două domenii schiabile Maiskogel ÅŸi Schmittenhöhe, precum ÅŸi la gheÅ£arul Kitzsteinhorn - care se întinde până la 3.029 m altitudine (vezi regiunea de schi). De la Zell am See ajungeÅ£i cu CityXpress, cu TrassXpress sau cabina Schmittenhöhenbahn fără probleme în domeniul schiabil. Aici se vor simÅ£i ca acasă ÅŸi începătorii ÅŸi cei cu experienţă. Maiskogel este potrivită mai ales pentru familii ÅŸi începători, instalaÅ£ia Maiskogelköpfell vă oferă posibilitatea unei coborâri de 7 km - cea mai lungă din regiune. GheÅ£arul Kitzsteinhorn (3.029 m) oferă garanÅ£ia zăpezii permanente ÅŸi vă aÅŸteaptă cu pârtii de dificultate medie, potrivite în special pentru începători ÅŸi cei care o zi le schi liniÅŸtită. Cei cu mai multă experienţă pot profita de Schmittenhohe, cu coborârea Trassa - cea mai dificilă din întrega regiune ÅŸi cu peste 4 km lungime. Pentru freeride vă aÅŸteaptă zonele libere de la instalaÅ£ia Sonnkogelbahn. Pentru snowboarderi oricare din cele domenii schiabile pune la dispoziÅ£ie un fun-park, cu Tables, Slides ÅŸi Jumps. Cu Salzburg Super Ski Card aveÅ£i acces la peste 2.200 km pârtii în 23 regiuni, cum ar fi Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang, Kitzbühel sau Salzburger Sportwelt.

Après-Ski se scrie în Zell am See ÅŸi Kaprun cu majuscule. Snack-baruri ÅŸi cabane vă invită chiar din timpul zilei la o pauză. Vă recomandăm în mod special barul de Après-Ski Schnaps-Hans, pe Schmittenhöhe sau tradiÅ£ionala cabană Pinzgauer. Seara vă aÅŸteaptă numeroase alte baruri ÅŸi discoteci în Zell sau Kaprun la distracÅ£ie, de exemplu la „Karambar“, „Crazy Daisy“ sau „Diele“ puteÅ£i face din noapte zi. Regiunea face din noapte zi ÅŸi multe alte activităţi cum ar fi săniuÅŸul (inclusiv în nocturnă), parapanta, patinaj, schi fond sau o vizită la saună completează oferta. Dacă veÅ£i să priviÅ£i lumea de sus - puteÅ£i sări cu paraÅŸuta, zbura cu delta-planul sau cu parapanta deasupra întregii regiuni. La o plimbare prin zona pietonală vă aÅŸteaptă cu multă varietate multe cafenele ÅŸi magazine.

Pentru schiorii de schi fond Zell am See/Kaprun este cu siguranţă o alegere bună. Peisajul pitoresc ce înconjoară lacul Zeller reprezinta locul ideal pentru practicarea disciplinelor nordice. Zell am See ÅŸi Kaprun oferă 38 km de piste. Kaprun oferă 18 km, dintre acestia, 3 km pe gheÅ£arul Kitzsteinhorn (2.900 m altitudine). Această ocazie nu trebuie în nici un caz pierdută de împătimiÅ£ii schiului fond! În zona Zell am See se află 20 km de piste, foarte variate. O delicatesă este turul de 10 km pe lacul îngheÅ£at. PuteÅ£i profita de acest tur contra unei taxe ÅŸi, din păcate, doar dacă calitatea gheÅ£ei o permite. Pista la altitudine din Zell (1.300m) este accesibila în doar cinci minute folosind CityXpress! Pistele de 2 km sunt ideale pentru stilul clasic ÅŸi conduc schiorii prin culisa de vis oferită de muntele Schmittenhöhe. Piste de noapte găsiÅ£i în Kaprun ÅŸi Zell am See, ambele cu o lungime de 3 km. Dacă aceste posibilităţi nu va ajung în total vă stau la dispoziÅ£ie 200 km, incluzând Pinzgau ÅŸi Saalach.

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Destinatii in Kaprun

Ofertele Kaprun

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (August 10, 2020)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.8375-0
USD (Dolar SUA)4.0949-0

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll