Cape Town

Imagini Cape Town

Cape Town este probabil unul dintre cele mai atractive orase din lume.Este dominat de Muntele Table.Cape Town a fost intemeiat de olandezi la mijlocul secolului XVII si unele dintre cele mai frumoase cladiri istorice dateaza din aceasta perioada.Cladirile rezidentiale si comerciale construite in secolul XIX si la inceputul secolului XX in stilurile victorian si Art Deco constituie,de asemenea,punctele de atractie.
Gradinile botanice nationale Kirstenbosch si cele doua acvarii oceanice constituie si ele puncte majore de atractie.De-a lungul plajelor pot fi vazute adesea colonii de foci stand la soare.
Din Cape Town se organizeaza excursii spre Seal Island(Insula Focilor),unde Nelson Mandela a fost intemnitat pana in aprilie 1982.

Agentia de turism TravelFan Expert va da posibilitatea printr-o varietate de  oferte turistice sa vizitati Africa de Sud.

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Nu sunt definite obiective turistice in Cape Town

Ofertele Cape Town

 Africa de Sud 2019

Africa de Sud 2019

Africa de Sud 2019 Perioada: 27 octombrie -7 noiembrie (12 zile/10 nopti) 2550 euro/loc in dubla (taxe incluse) PEISAJE UIMITOARE,SAFARI ,NATURA SALBATICA TE ASTEAPTA INTR-O INCURSIUNE  UNICA PE CONTINENTUL AFRICAN Atractiile ...

» Detalii

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (July 18, 2019)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.7228-0
USD (Dolar SUA)4.1899-0

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll