Portugalia

Imagini Portugalia

Portugalia este una dintre cele mai frumoase si mai linistite tari ale Europei si se afla in partea de vest a continentului, in Peninsula Iberica, intre Spania si Oceanul Atlantic.
Obiective turistice:
Opreste-te macar 3-4 zile in “A Cidade Branca” - Orasul Alb - Lisabona. Asezat la malul marii, cu o vreme perfecta si cu parcuri superbe, capitala Portugaliei te va incanta. Viziteaza Mosteiro dos Jeranimos, Elevador de Santa Justa, Castelo de Sao Jorge, Torre de Belam, mergi cu tramvaiele galbene pe stradutele inguste, gusta Pastais de Nata si plimba-te pe Avenida da Liberdade.
Viziteaza Palacio Nacional da Pena, un castel superb, rosu, din orasul Cintra, inclus pe lista UNESCO World Heritage.
 Una dintre cele mai pitoresti zone ale Portugaliei este Parcul National Costa Vincentina si Cape St.Vincent, unde vei avea parte de cele mai dramatice apusuri si poti face un picnic romantic pe stanci, cu valurile Atlanticului spargandu-se la picioarele tale.
Un zbor de doua ore te va purta in Insuele Azore, un adevarat paradis cu pasuni verzi, sate de pescari, lagune superbe si peisaje incredibile.
Viziteaza centrul istoric al orasului Porto, opreste-te pe o terasa cu vedere la ocean si gusta un pahar de vin rosu si dulce, unic in lume.
Trebuie neaparat sa vizitezi Ponta da Piedade. Daca te opresti in Algarve, Lagos este un satuc special, cu o viata de noapte intensa, iar de aici poti lua o barca si naviga printre stancile uriase scaldate de ape turcoaz.
Viziteaza centrul istoric al orasului Evora, o aglomerare superba de constructii baroc, romantice si moderne.
Pentru o atmosfera autentica, aproape medievala, mergi in orasul Monsaraz, de la granita cu Spania. Castelele si casele localnicilor te vor purta intr-o poveste cu zane si regi.
Relaxeaza-te pe plaja Ria Farmosa, o laguna aflata intre Manta Rota si Vale do Lobo, cu nisipuri aurii si canale cu apa limpede.
Nu poti parasi Portugalia fara sa admiri Boca do Inferno, din apropierea orasului Cascais. Stancile marete creaza un peisaj spectaculos, pe care valurile Atlanticului l-au suspus cu mii de ani in urma.

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Localitati in Portugalia

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (June 30, 2022)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.943-0.0027000000000008
USD (Dolar SUA)4.70050.029

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll