Hotel Jetwing Sea 4*+

 Localizare: Hotelul este situat la plaja in statiunea Negombo, la doar cateva minute de mers pe jos de centrul statiunii, acolo unde se gasesc restaurante, barueri si magazine. Distanta pana la aeroportul Colombo, este de 14 km.
Hotel: construit si decorat in stil modern (design hotel) beneficiaza de 2 restaurante (unul dintre ele a la carte), 3 baruri, 2 piscine, magazin. Accesul la internet este gratuit. Spa-ul beneficiaza de conditii deosebite.
Camere: cele 83 de camere sunt amenajate in stil modern si beneficiaza de balcon sau terasa cu vedere la mare, aer conditionat, tv, feon, grup sanitar propriu, safe, cafetiera, telefon, acces internet gratuit. Exista doua tipuri de camere: superior (suprafata 32 mp) si deluxe (suprafata 45 mp)
Sport & Fitness:  tenis de masa, volei, biliard, centru fitness.

Oferte Hotel Jetwing Sea 4*+

Hotel Jetwing Sea 4*

Hotel Jetwing Sea 4*

Cere oferta de vacanta personalizata in Sri Lanka! Plecare:oricand

» Detalii

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (September 22, 2020)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.85839.9999999999767E-5
USD (Dolar SUA)4.12240.0252

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll